Autor Wątek: AUTO MADE IN POLAND  (Przeczytany 863 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maverickdan

• Gość
AUTO MADE IN POLAND
« dnia: Kwietnia 05, 2006, 20:22:00 »
U nas w Polsce nic się nie marnuję.  Przedstawiam, wam kolejną moją prace tego typu.
Polak wszystko zrobi i na wszystkim zarobi. Ciekawy jestem ile aut tego typu[MADE IN POLAND] jeździ po polskich drogach. Ja osobiście wypuściłem ze swoich rączek z 20 sztuk, w tym 2 rajdówki. Każde auto robię z dokładnością co do 2milimetrów. W 80% łączone jest na fabrycznych łączeniach. Trwałość auta przy wypadku taka sama jak bez wypadkowego. Sprawdzone przez dwóch klientów hehe. Oczywiście są blacharze rzeźnicy, wiec takie budowane auto powinno przechodzić badania, przed lakierowaniem jak to jest w Niemczech. Oczywiście w Niemczech wymienia się tylko niektóre elementy a nie pół samochodu hehe

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2006, 20:50:28 wysłana przez Sundowner »

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: AUTO MADE IN POLAND
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2006, 00:23:27 »
Jakie rajdówki robiłeś? N grupy, czy może coś w klasie A? No i jeżeli to nie tajemnica to dla kogo  :004:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 07, 2006, 15:21:45 »
Witam
Robiłem dwie rajdówki dla amatorów, jeden to była śkoda fabia a drugi suzuki swift. Jezeli chodzi ci o bardziej znane osoby, to robiłem samochód mitsubishi evo, Marcinowi Abramowskiemu. Miałem tam wymieniać dach, ale z powodu problemów z jego znalezieniem i brakiem czasu z powodu zbliżającego się rajdu Kormoran” skończyło się na prostowaniu. Wiesz mi, że taka wymiana dachu  jest korzystniejsza bo pognieciona blacha ma zero sztywności.

pozdrawiam
Maverickdan

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 07, 2006, 16:20:10 »
Temat w sam raz do działu modelarstwo :D Szczerze mówiąc takie rzeczy mnie nie przerażają bo już nie jedno widziałem ale wypada pogratulować fachu i umjejętności Mav :) Teraz szcześliwy handlarz bo domniemywam że autko będzie na handel gdyz dla siebie się innych szuka a to jest tzw. "strzał" tanio kupione i ktoś sie musial orientować w kosztach naprawy. Zwykły śmiertelnik raczej sie w to nie pcha ;] Swoją drogą dzwonnik z poprzedniego kierowcy musiał być :D

Dobra robota Mav!

Ps. takie 2 w 1, za cene jednego masz dwa :D
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 16:27:08 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 07, 2006, 17:29:59 »
Witam
To auto, które wam pokazałem nie idzie na sprzedaż. To jest toyota corolla 1,8 16v GS 6 biegów.
Ludzie mają do mnie zaufanie wiec klient będzie sobie katał przez jakiś czas.
jeszcze jedna fotka

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 17:37:32 wysłana przez Maverickdan »