Autor Wątek: ZABIJ HOOYA!  (Przeczytany 3861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Schmeisser

• Gość
ZABIJ HOOYA!
« dnia: Kwietnia 11, 2006, 23:30:25 »
30 metrów nad ukraińskim pszenicznym łanem wijąc się w dzikich unikach, smignął Ławoczkin 5. Ławoczkin 5 FN.
30 metrów za nim, w lekkim ślizgu leciał Focke Wulf. Focke Wulf -190 wymalowany jak personifikacja koszmaru impresjonisty, radośnie przyświecając sobie od czasu do czasu czterema światełkami.
‘Fafsik , odbij masz parcha na dupie’
‘5 sekund’
Parch to nie kot, tu nie ma miejsca na precyzję, pomyślał Apsik, i wcisnął spust, prowadząc , że zagadam jak rasowy właściciel  Opla, ogień towarzyszący. Towarzyszący parchowi od silnika, przez kokpit, i pewnie potowarzyszyłby również po ogonie, tyle że wcześniej parch się rozleciał.
‘Abschuss’
‘Fafsik, anfassen, wystawka w lewo’
‘Zabij hoooya!!!’
Foka kładzie w makabrycznie energochłonną spirale, amator foczej skóry w parchu, 30 m za foką powtarza manewr siejąc ze szwaków, wystawiając cudownie sylwetkę
Nagle z godziny 9 w lekkim nurku spada hundretnojn w malowaniu ‘rekin tygrysi’. Krótka seria mausera , i goniący parch w niesterowanej figurze, uderza w ziemie, zaś 109 z jakimiś gotyckimi bazgrołami na burcie odzyskuje pułap.
‘LOLOLOL, abschuss’

Zdarzyło się to 5 lat temu na jakimś zakazanym serwerze. Nie było jeszcze KG200 , nie było 303 a scena iła liczyła 20 osób, zaś forum stało na skrypcie który nie pozwalał na zakładanie tematów. Jak sądzę była to po prostu lekko przerobiona przez redaktora Y. księga gości.

Otóż były wtedy w Polsce dwa ścierwa o nikach ‘Hptm.Schmeisser’ i „PL_Apsik’ … i tak się zaczęło.

Z okazji kolejnych osiemnastych urodzin  chciałbym mojemu Pierwszemu Skrzydłowemu i na dobrą sprawę jedynemu, życzyć tysięcy dzików na rozkładzie, saren i co tam zapragnie jeszcze mordować :), zdrowia i wszystkiego najlepszego.
Postuluje również aby wyrażenie ‘zabij hooya’ od dziś zapisywać w formie ‘zabij hooya ™’
Sto lat Psiku

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: ZABIJ HOOYA!
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 11, 2006, 23:34:29 »
Sto lat !

Schmeiss, jakoś dziwnie się to czyta wiedząc, że od półtora roku nie siedzialeś za sterami jakiejkolwiek wirtualnej śmigłowej maszyny  :021:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 11, 2006, 23:35:59 »
Starość nie radość :P , do panzerwaffe mnie za to przyjeli :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 12, 2006, 00:02:02 »
Faktycznie, Herr "na zdrowie" ma Geburtstag!! No to alles gute z tej okazji ;] I żeby więcej Ci żaden brosuk spod kniejówy nie uciekł :D

Niech żyje!!!
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 12, 2006, 01:12:26 »
To ja tylko powiem że od dziś co roku o tej porze na opisie gg mej skromnej osóbki będzie wisieć co ma nie utonąć czyli "Zabij Hooya"(R) na cześć naszych dzielnych rodaków ianczej :021:. Niech nam żyją !!

olo8

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 12, 2006, 02:03:59 »
Witam.Dokładam się do życzeń i dziękuję za wymyślenie(i wyjaśnienie :020:)tak niezwykłego zwrotu o którym ponoć krążą legendy :002:.
od dziś co roku o tej porze na opisie gg mej skromnej osóbki będzie wisieć co ma nie utonąć czyli "Zabij Hooya"(R) na cześć naszych dzielnych rodaków ianczej :021:. Niech nam żyją !!

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 12, 2006, 07:09:02 »
Wszystkiego najlepszego Psiku... co by Ci zdrowie i kondycja zawsze dopisywały a uśmiech nie opuszczał twarzy!
Dziadek Kos

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 12, 2006, 07:30:43 »
Wszystkiego Naj, Naj..... :564:

Pozdrawiam
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 12, 2006, 08:12:30 »
@ człowiek który nawrócił wielu na Fokę, pierwszy który potrafił tym latać ;-)

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 12, 2006, 08:26:39 »
... człowiek który nawrócił wielu na Fokę ...

... i równie wielu do niej zniechęcił :002: :002: :002: :002:

Wszystkiego najlepszego Herr "BadBoyCrazyKicking Host" Psik :001: :001:
No to jest po prostu SKANDAL !! (TM) żeby się słowem nie odezwać wczoraj, że ma się urodziny :003:
Specialkommando Rutkov jest już w drodze i jutro bedzie skrzypieć płaszczem u Ciebie psiku  :002: :002:

Jeszcze raz - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO @psiku :001: :001: :001:
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 12, 2006, 09:23:48 »
Wszystkiego najlepszego Psiku!! :D

"Host, restart plz.lagzzz"
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 12, 2006, 09:30:18 »
Najlepszego, życiowych startów i lądowań zakończonych sukcesem - by ich liczba była zawsze taka sama.

Offline Rolam

« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 12, 2006, 09:33:28 »
Psik! Wtydź się! A coś mocniejszego?
 :) Klawiaturki z hurtowni po cenie zakupu :D

Wszystkiego najlepszego :)

http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 12, 2006, 09:51:07 »
@ człowiek który nawrócił wielu na Fokę, pierwszy który potrafił tym latać ;-)

I do mnie powiadał "Ucz się na foce! Nie na innych łatwiejszych w pilotażu!" Za co dziękuję i składam Ci psiku najlepsze życzenia i żeby ammo na koty nie zabrakło  :026: :026:  :564: :564: :564:

Lecę za Laparchem, wywijam, wykręcam, strzelam ( dopiero zaczynałem ), nagle słyszę głuchy odgłos strzałów z MK108 i LA rozlatuje się na drobne kawałki. Sobie myślę " Ki diabel?". U góry pojawia się info że samolot zestrzelony by @psik, po chwili tekst psika: " Way, gdzie sie wkitralasz?? LOL ".

Na 10 walk head to head z psikiem, ani razu nie przeżyłem... A tylko dlatego że dostawałem w pysk naprawdę ciężkim ołowiem :lol:

Jeszcze raz

swier

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 12, 2006, 10:27:26 »
ooo geburstag  :001:

Alles gute Psiq!

mit liebe  :icon_kajdankiplusz_126: