Autor Wątek: WIELKANOC  (Przeczytany 7798 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: WIELKANOC
« Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 16, 2006, 23:32:29 »
Ehhh... już prawie święta za pasem i znów do szarej rzeczywistości wrócić trzeba będzie...  :015:
No ale jutro czeka nas jeszcze niebagatelne święto "śmingus dyngus" czy jak kto woli "lany poniedziałek". Szczerze znienawidzone przeze mnie święto.  :003: Oczywiście życzenia "mokrego dyngusa" itp. to część naszej tradycji, nie kwestionuję tego. Ale czy nie uważacie, że ostatnio to "święto" uległo totalnej degeneracji? Bachory latające z pukawkami wyrzucającymi wodę z siłą kilku atmosfer.  :004: Niby na celowniku tylko płeć piękna, ale... Pozostają też bandy zwyrodnialców w dresach wylewających wodę z wiadra na jadące samochody. Tyleż to zabawne co lekkomyślne. To wszystko sprawia, że na samą myśl o tym dniu dostaję drgawek. Jeśli tradycji stanie się zadość, jutro ponownie (jak co roku) w serwisach informacyjnych będzie można zobaczyć przykłady debilizmu tego pokroju. Chore... Chyba, że tylko ja taki wyczulony jestem?  :003:

pozdrawiam :001:

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 17, 2006, 00:13:03 »
Niby na celowniku tylko płeć piękna, ale...

NO DZIĘKI !!!!!!!!!!!!  :090:

Idąc Doliną Śmierci zła się nie ulęknę ... albowiem to ja jestem najgorszą wiedźmą w tej dolinie !

« Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 17, 2006, 00:32:21 »
Nie tylko ty, ale w łomów vel „Dres Adiasa”  +zapałka na łyso możesz wierzyć. Jutro przedstawią wyżyny debilizmu.
\___[O}====-
 /OOOOO\

« Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 17, 2006, 00:40:04 »
NO DZIĘKI !!!!!!!!!!!!  :090:

Gdzie kijkiem po głowie!?  :004: Nie bardzo oburzenie rozumiem. Ja tej tradycji nie wymyśliłem...  :003:
Ale tu też jakaś przesada totalna panuje. Tak jak gdy na moją ciotkę wiadro pełne wody w centrum miasta wylano (sic!). Przechlapane... :004:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 17, 2006, 01:27:41 »
Gdzie kijkiem po głowie!?
Przypuszczam, że normalnie zostałaby wybrana ikona przedstawaiająca tą scenę z wałkiem do ciasta :D

« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 17, 2006, 11:36:07 »
Niestety w ciągu ostatnich kilku lat "Lany Poniedziałek" przerodził się w "świeto" w którym gówniarze moga dać upust swoim huligańskim zapedom i uchodzi im to (nomem omen) na sucho.

Pozostają też bandy zwyrodnialców w dresach wylewających wodę z wiadra na jadące samochody. Tyleż to zabawne co lekkomyślne

Niestety to nie jest jeszcze najgorsze. U mnie na osiedlu, bandy dresiarzy zaczęli praktykować następujacy sposób. Czekają na przystankach tramwajowych. Gdy podjeżdza tramwaj i otwiera drzwi, kilku wparowywuje do środka z wiadrami, oblewają wszystkich jak leci, za zwyczaj starsze osoby jadące na przedpołudniowa mszę w kościele (mieszkam rzut beretem od kościoła) i przed zamknieciem drzwi wyskakują.
Pewnie nie jest to szczyt chamstwa i głupoty, bo młodzierz mamy "utalentowaną" i zdolna wymyślić głupsze rzeczy. 

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 17, 2006, 17:00:47 »
Nie bardzo oburzenie rozumiem. 

To słabo, że nie rozumiem....
Zatem ujmijmy to tak:
" Jutro będą lali facetów...... ale to TYLKO faceci .... luzik.... ":063: :580:

Arjuhepi ?

Pozdrowionka
i Mokrych Jajeczek !

:101:

Idąc Doliną Śmierci zła się nie ulęknę ... albowiem to ja jestem najgorszą wiedźmą w tej dolinie !

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 17, 2006, 17:32:36 »
Moim zdaniem zle odebrałaś to "tylko"  :001:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 17, 2006, 17:54:46 »
Moim zdaniem zle odebrałaś to "tylko"  :001:

No właśnie...  :005:

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 17, 2006, 19:26:16 »
Jasne, że źle odebrałam... znacznie lepiej by brzmiało "wyłącznie płeć piękna", "jedynie płeć piękna" , albo jeszcze lepiej "ekskluzywnie płeć piękna"  :110: - bez niedomówień. :104:

Co nie zmienia faktu, że mnie oblali............

..........brzydale....... :114:

« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 17, 2006, 19:36:54 »
... albo "płeć jedynie piękana" :001:

Co nie zmienia faktu, że mnie oblali............
To podobno przynosi szczęście :003:, a napewno byli szczęśliwi ci, którzy Cię oblali :021:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 18, 2006, 11:42:53 »
Buehehehhe a u mnie poniedziałek przerobił się w zalany poniedziałek ;] lololololol Obowiazywało zawieszenie broni, ani jedna kropla nie spadła na ziemię ;]
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 18, 2006, 22:05:31 »
Buehehehhe a u mnie poniedziałek przerobił się w zalany poniedziałek

No nie dało się ukryć Mazaczku  :117:
Wpadłeś na ventyla i troszkę poopowiadałeś o trudach bycia amerykańskim żołnierzem...

Ilość słów powszechnie uznanych za "niecenzuralne specjalnego znaczenia" przekraczała wszelkie dopuszczalne normy ... tak że w sumie nie wiem o co ci chodziło ...  :110:

Tak czy siak współczuję wtorkowego poranku  ...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 18, 2006, 22:51:25 »
Ilość słów powszechnie uznanych za "niecenzuralne specjalnego znaczenia" przekraczała wszelkie dopuszczalne normy ... tak że w sumie nie wiem o co ci chodziło ...  :110:

Tak czy siak współczuję wtorkowego poranku  ...

A z tymi słowami u mnie normalne :D wstyd się przyznać ale Ci co mnie znają to wiedzą. No gdybym wiedział że tam jest kobieta to nawet może bym coś zaśpiewał czy tez się grzeczniej zachowywał :D

A wtorkowy poranek był rewelacyjny, ani główka nie bolała, ani nie suszyło i jakis taki szczęśliwszy wstałem.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline TheWitch

• *
  • IL-2 racer
« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 19, 2006, 21:10:11 »
Powiedz, co piłeś... chętnie spróbuję tego eliksiru szczęścia !
Można by na tym zrobić pieniądze !
 :104: