Autor Wątek: Siły Powietrzne Rosji i Białorusi [Zdjęcia]  (Przeczytany 249334 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Siły Powietrzne Rosji i Białorusi [Zdjęcia]
« Odpowiedź #795 dnia: Stycznia 21, 2017, 11:57:49 »
Powrót "Kuzniecowa" z wyprawy na Syrię. Pierwszy bojowa eskapada i wynik 0:2 (dwa stracone samoloty z powodu problemów technicznych na lotniskowcu - bo pękły liny do hamowania). Raczej chwalić to się nie mają czym. :051:
Cieśnina Gibraltarska, 2017.01.20:

http://milinfolive.livejournal.com/1652.html

A tu ponownie z innej beczki. Tak się robi słynne rakiety obrony przeciwlotniczej S-400 i S-500

a produkują je takie krasawice  :579:

Relacja za http://altyn73.livejournal.com/1082115.html

« Odpowiedź #796 dnia: Marca 17, 2017, 15:59:39 »
Ja kto jest faktycznie fragment elektroniki z tych uber rakiet to nie mam więcej pytań. Ostatni raz coś podobnego widziałem w środku komputera ODRA.

qrdl_logos

• Gość
« Odpowiedź #797 dnia: Marca 17, 2017, 20:53:52 »
A co chciałbyś tam zobaczyć, podświetlane diodami logo, wodny blok z grawerką, lol? To są standardy wojskowe, ma być wytrzymałe i skuteczne.

« Odpowiedź #798 dnia: Marca 18, 2017, 12:03:44 »
Ja kto jest faktycznie fragment elektroniki z tych uber rakiet to nie mam więcej pytań. Ostatni raz coś podobnego widziałem w środku komputera ODRA.
Wybaczcie odejście od tematu, gdzie widziałeś ten superkomputer?
U nas w Oławie krąży miejska legenda, że budowano coś takiego tutaj.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #799 dnia: Marca 18, 2017, 12:55:20 »
Wybaczcie odejście od tematu, gdzie widziałeś ten superkomputer?
Ja go widziałem 10 lat temu działającego na PKP.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

« Odpowiedź #800 dnia: Marca 19, 2017, 10:18:35 »
W latach 90-tych ubiegłego stulecia trochę tego jeszcze na chodzie było. Do tej pory pewnie gdzieś stoją i jak by podłączyć zasilanie to większość pewnie by ruszyła.
Cytat: Solo-Wing Pixy
ELWRO to chyba we Wrocławiu było? Oczywiście do czasu kiedy Siemens to kupił i zaorał na wszelki wypadek.