Autor Wątek: A co zrobi Qrdl jeśli...  (Przeczytany 877 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Elwood

• Gość
A co zrobi Qrdl jeśli...
« dnia: Lutego 17, 2006, 13:33:31 »
A co zrobi Qrdl jeśli FO wyjdzie przed 2007? Pójdzie na łatwiznę i kupi drugą czy jednak operacja?

qrdl

• Gość
Odp: A co zrobi Qrdl jeśli...
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 17, 2006, 13:57:57 »
Problem jest bardziej skomplikowany, bo ja obiecałem zjeść płytkę z grą a nie dodatkami. Dodatek dotakiem, a początek każdej instalacji należy zaczynać od LO...
Nie boj szanowny Elwoodzie! Jeść LO nie będę musiał, a jeśli będę musiał zjeść swoją płytkę z LO, to wówczas równie dobrze mogę zjeść dowolnie wybraną plastikową lub gumową, z dowolnego modelu, część poldka - komisyjnie  :021: Obawiam się, że FO w ogóle nie wyjdzie, albo skończy się na jakieś pseudo alfie, żeby zatkać gęby tym co płacili za area 51. W sumie to mi tej gry już żal...

pozdrawiam,
qrdl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 17, 2006, 14:07:10 »
a jeśli będę musiał zjeść swoją płytkę z LO, to wówczas równie dobrze mogę zjeść dowolnie wybraną plastikową lub gumową, z dowolnego modelu, część poldka - komisyjnie  :021:
Coś takiego nie przejdzie :) Zdajesz sobie sprawę, że całe zdarzenie zostaniu udokumentowane i będzie przy świadkach ? ;)

A tak swoja drogą Elwood, to teraz LO kosztuje tyle co dobry obiad wiec problemu nie powinno być ;):

Elwood

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 17, 2006, 15:41:39 »
SKANDAL ! ! !

kaa

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 17, 2006, 16:52:51 »
Cytat: qrdl
mogę zjeść dowolnie wybraną plastikową lub gumową, z dowolnego modelu, część poldka
Wybraną przez kogo? Ciebie czy komisję?

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 17, 2006, 17:13:09 »
Spokojnie, Sun tam kiedyś (3 tygodnie temu?) zapytał się gości z FO jak tam z jego zakładem (domyślnie czy wyrobią się do 2007) niestety pytanie pozostało bez odpowiedzi do dziś... :021:

Ps;
Chyba będe musiał wydzielić nowy temat, przecież nie będe strzelał do moderatorów  :021: :021:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg