No ale Su-33 to my mamy
Chyba chodzilo Ci o Su-30/34.
ooj , rypnąłem się się zwyczajnie

Witam
Edelmann mam smutną wiadomość dla ciebie.F-15 w wersji 1.02 też kreci MIGA29
. Jak latałem na tej wersji to miałem bardzo mało doświadczenia żeby to zauważyć. Nie przypuszczałem, że ten symulator jest aż tak dobrze odwzorowany pod względem masy samolotów. Sprawa wygląda jeszcze lepiej niż w wersji 1.12a. Tylko śliczne SU27 może zagrozić w zwrotności dla mojego „EFUSIA”
Pozdrawiam
Maverickdan
hmm- nie wiem , co powiedzieć. Faktycznie dzisiaj się o tym przekonałem

i to na własnej skórze w konfrontacji z Mavem- choć do tej pory mogło się wydawać,że jest inaczej.
Jednakże chcąc ocenić - co do masy, to jednak "EFEK" jest cieższy od fulcruma o pare deko, choć fakt - nadrabia większym ciagiem i dużo większa powierzchnią nośną. Zawsze przekonany jednak byłem, że faktycznie to 29-ty powinien wykręcać bezproblemowo dużego Orła. Tutaj jednak musieliby wypowiedzieć się mądrzejsi ludzie, jak w tej dziedzinie wypadałyby oba samoloty w konfrontacj w rzeczywistości. (TOYO chyba nie miał okazji w realu ?

)
No cóż- wypadałoby nie być gołosłownym i szukać nowego symulatora. No ale w co bym latał???. Mimo wszystkiego trzeba będzie dalej śmigać 29 tym , który musi się pogodzić z rolą worka treningowego. Zawsze można bić gruzińskie Su 25, albo tureckie "Fantomy"

A co do F-15 - ten samolot mi sie zawsze bardzo podobał , jeszcze przed wyjściem LO

, ale dlaczego MiG? - tego nie da się wytłumaczyć