Autor Wątek: Dodatek Pe-2/Pe-3  (Przeczytany 12246 razy)

Molnar

• Gość
Dodatek Pe-2/Pe-3
« dnia: Kwietnia 21, 2006, 15:07:30 »
Troche na temat nowego dodatku
Pe-2/3
http://www.simhq.com/_air6/air_216a.html

ruskies mają bonusa pilot w kabinie:
http://www.simhq.com/_air6/images/air_216a_002.jpg

KILLER

• Gość
Odp: Dodatek Pe-2/Pe-3
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 21, 2006, 17:17:42 »
A jak myśliscie, bedzie można ten dodatek pobrać z netu, czy trzeba będzie wybrac sie do sklepu?

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 21, 2006, 17:50:13 »
Na ten temat gaworzylismy już na forum. Dodatek będzie płatny.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 21, 2006, 18:34:52 »
Campaigns:
4) Burning Ridge (Dukla Pass) - Fly your IL-2 in support of our divisions breaking through the Carpathians.

Te karpaty to będą na mapie Słowacji czy machną też i mapkę Polski ?
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 21, 2006, 18:59:41 »
Skoro to ma dawać w rezultacie wersję 4.05, to jeśli się przyjmie zostaniemy "zmuszeni" do zakupu tegoż, żeby latać online, analogicznie jak było przy PF... Dobrze kombinuję, czy też nie zrozumiałem charakteru tego dodatku? :)
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 21, 2006, 21:14:38 »
Skoro to ma dawać w rezultacie wersję 4.05, to jeśli się przyjmie zostaniemy "zmuszeni" do zakupu tegoż, żeby latać online, analogicznie jak było przy PF... Dobrze kombinuję, czy też nie zrozumiałem charakteru tego dodatku? :)
Każdy dodatek jest obowiązkowy tak samo jak putch. To tylko kwestia czasu. Narazie mamy wersję rosyjską, na wydanie UK/F/DE trzeba poczekać. O wydaniu PL niewarto pisać 0mg.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 21, 2006, 21:58:39 »
Skoro to ma dawać w rezultacie wersję 4.05
Tak i Ruscy już stawiaja serwery zwykle i dedykowane dla 4.05 - o tym należy mowic tak jak o Ace Expansion Pack, który też przecież zapoczatkował kolejną wersję FB w sieci, cienko tylko, że u nas dodatek bedzie najzupełniej nieosiagalny chcociaż jakos już z zasady nie płaczę z tego powodu
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

dark2

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 21, 2006, 22:29:17 »
może nie do końca w temacie - ale znalazłem takie coś - http://forum.sukhoi.ru/showthread.php?t=39653 - fakt że może trudno to zrozumieć, ale jak się przypatrzyć w środkowej części są pliki które pozwalają zmienić wersję z jaką sie zgłasza gra... (o ile dobrze zrozumiałem), oczywiście - zmieniają sie tylko cyferki - ale to chyba umożliwia właśnie grę on-line... na tej wersji...
dobrze myślę...??

pozdro
Darek

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 22, 2006, 01:33:56 »
Nie, to jest zwyczajne szybkie przepatchowanie w dół lub w góre (sam stosuję tą metodę). W iłku zawsze tak było że wersję gry okerśla plik files.sfs (nie służy on tylko do generowania numerku wersji :P ) oraz przypisane do niego dwie biblioteki. Reszta plików sfs z z kolejnych patchy to są nowe pliki nie nadpisujące starych sfsów.
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 25, 2006, 19:28:50 »

« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 26, 2006, 09:58:45 »
Jest już może wiadomo ile ta przyjemność ma kosztować i co właściwie wnosi poza kilkoma mapami i Pe-2/Pe-3?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 26, 2006, 11:51:56 »
Jest już może wiadomo ile ta przyjemność ma kosztować i co właściwie wnosi poza kilkoma mapami i Pe-2/Pe-3?
Tak - [FR:14,99 € - UK: Ł9,99 - Ger: 14,95€].
Czyli na nasze do 70zl, jesli wyjdzie wersja PL strzelam ale pewnie 49zł
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Artur Rzepka

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 28, 2006, 20:01:19 »
Coś mi się bardzo wydaje, że to nie jest dodatek do FB:ACE , a FB:ACE PF czyli będę musiał podwójnie wyłożyć kasę... chociaż czego się nie robi dla bombowców  :003:

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 29, 2006, 00:40:33 »
Delikatnie mówiąc FB/ACE to było dawno i nieważne a tak naprawde "be sure" każdy patch czy addon od wersji 3.00 jest do PF'a.

Kaster

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 30, 2006, 20:29:53 »
Z tego co wiem nie wiele osób ma zamiar to kupić i resztę dodatków. Większość czeka, aż na rynek wejdą wszystkie trzy. Poza tym ile razy można i jak często wgrywać nowe wersje to juz nie jest zabawne. Szczególnie, że potem wydają 20 patchy by poprawić poprzedni. Mi się wydaje, że ok 15-20% ludzi przestanie grać w iła online