Autor Wątek: Dodatek Pe-2/Pe-3  (Przeczytany 12226 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paweł

• Gość
Odp: Dodatek Pe-2/Pe-3
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 02, 2006, 22:22:45 »
Witam .
A jak to jest z tymi nowymi mapami , bo ja nie dopatrzyłem się żadnych ( chyba że spaprałem proces instalacji  :005:)

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 03, 2006, 01:33:47 »
W tym addonie nie ma nowych map.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 03, 2006, 01:40:22 »
Może w nurkowaniu Pe2/3 jest niezly ale we wznoszeniu i locie poziomym to albo mi cos sie nie zainstalowało jak nalezy albo poszli teraz w drugą stronę  :003:

:icon_redface: a nie, moja wina, nie zauważyłem, że miałem skok smigła na 1%  :002:
« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2006, 01:56:13 wysłana przez YoYo »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #48 dnia: Maja 03, 2006, 09:53:21 »
Po ostatnim reinstallu windowsa nie reinstalowałem fb/aep/pf.Gierka chodzi bez instalacji. Gdy chce zainstalować ten dodatek to mi wyskakuje komunikat, że nie mam na dysku pełnej wersji gry. Jest jakiś sposób by to obejść bez konieczności instalacji gry od początku?
Русский военный корабль, иди нахуй !!!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #49 dnia: Maja 03, 2006, 10:13:11 »
Po ostatnim reinstallu windowsa nie reinstalowałem fb/aep/pf.Gierka chodzi bez instalacji. Gdy chce zainstalować ten dodatek to mi wyskakuje komunikat, że nie mam na dysku pełnej wersji gry. Jest jakiś sposób by to obejść bez konieczności instalacji gry od początku?

Mój sposób na instalkę Iłka jest taki - na dvd mam nagraną całość po instalce w V 4.03 bodajrze, instaluję poczatkowo FB potem AEP potem PF (bez patchy itp) tylko klikanie next, a potem na calosc wrzucam to co mam na dvd juz do katalogu i nadpisuje, wtedy dziala bez problemu. Dziala tez gdy dam copy samego dysku (bez instalki) ale wlasnie wtedy mozesz spotkac sie z czyms takim bo nie ma wpisow scieżek w rejestrze
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #50 dnia: Maja 03, 2006, 10:31:22 »
Oj, ja tez mam nieinstalowane, zawsze nie chciało mi się instalować na nowo, po co jak chodzi bez.

I tu też moje pytanie, czy idzie jakoś dodać wpis do rejestru aby dodatek grę wykrył?
Pozdrawiam.

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Maja 03, 2006, 11:11:08 »
Miałem ten sam problem i pojechałem po najmiejszej lini oporu. Na dysku C zainstalowałem samo FB i instalacja "Peszki" ruszyła bez problemów. Przeniosłem 3do15.SFS i files.SFS i wszystko działa.

BTW Pe-2 jest do FB/AEP/PF w wersji 404 a instalacja ruszyła na gołym FB l0l

Kaster

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Maja 03, 2006, 12:40:08 »
@kaster
Twój podpis ze strąceniami to szczera prawda czy jaja se robisz :D

Bo jesli prawda to przez ostatnie 10 miesięcy musiałeś grać 10 godzin dziennie, swiątek piątek czy niedziela i i co 9,5 minuty musiałeś kogoś spuscic do gleby.

Gram online od VIII 2004 i na początku grałem po 8-10h dziennie od 18- do 2-3.i miewałem od 50 -120 strąceń co na serwerze tupu Uk-Dedicated nie było wielkim wyzwaniem i nie jest:
http://www.il2hq.com/Stats/playerdetails.php?id=92

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #53 dnia: Maja 03, 2006, 18:42:03 »
Panowie,
Przegladam temat i nie znajduję:
Gdzie mozna kupić ten dodatek (ale nie jako download z netu tylko jako "fizyczną" płytkę)?
Będę wdzięczny za wskazania.

Bis zum bitteren Ende.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #54 dnia: Maja 03, 2006, 21:59:14 »
Nie można.Po prostu chyba nie przewidziano takiej możliwości
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

303_Shpacoo

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Maja 03, 2006, 22:44:54 »
Można. W Rosji :D

« Odpowiedź #56 dnia: Maja 03, 2006, 22:50:11 »
Oglądając zdjęcia tego dodatku na stronie Ubi widziałem coś w stylu płonących obiektów,  w końcu ogień na ziemi np: płonąca fabryka. Lecz nic takiego po odpaleniu dodatku nie widziałem, co jest grane? Czy to tylko w wersji RU?

I fakt, powinien być wydany jako zwykły patch bo nic wielkiego nie wnosi.
Pozdrawiam.

bandyta

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Maja 03, 2006, 22:55:43 »
Może i nie wnosi ale Olo musiał przecież długi swoje pospłacać i pomyślał sobie :021: A gdyby tak wydać trzy patch nie wnoszące nic nowego? to by podniosło mój budżet :020: i tak powstała seria trzech płatnych dodatków które nic ciekawego nie wnoszą (co najwyżej wyoszą z naszego portwela). A też chcialem dodać żeby nie używać wersji przed premierowej poniewasz w niej jest SpyWare w plikach il2.exe i il2fb.exe

Proszę wiekszą uwagę zwracać na poprawną pisownię. Tym razem upominam słownie, następnie zastosuję środki regulaminowe. Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2006, 23:09:55 wysłana przez Kos »

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #58 dnia: Maja 04, 2006, 13:32:39 »
Panowie,
Ponieważ zgodnie ze starożytnym powiedzeniem iz "pecunia non olet" chciałbym wypowiedzieć się na temat obecnych/zapowiadanych dodatków do "naszej ulubionej gry/symulatora":
UbiSoft zszedł na maksymalne psy. Przepraszam czworonogi.
Thank You.

Bis zum bitteren Ende.

kermadec

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Maja 05, 2006, 16:25:15 »
Ja jestem zachwycony patch'em 4.05m ale nie dlatego,że pojawiła sie możliwość pilotowania Peszki a dlatego,że wreszcie .50 strzelają tak jak powinny  :002: .Wcześniej strącenie np He-111Z przy pomocy np. P-47 graniczyło z cudem.Teraz jest to wykonalne i całkiem przyjemne :020: (albo nauczyłem sie strzelać  :003: ).

Pozdrawiam ALL