Ankieta

KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?

1 polowa maja
4 (14.8%)
2 polowa maja
6 (22.2%)
1 polowa czerwca
4 (14.8%)
2 polowa czerwca
11 (40.7%)
inny termin
2 (7.4%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Stycznia 27, 2003, 10:06:11

Autor Wątek: KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?  (Przeczytany 23173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« dnia: Stycznia 27, 2003, 10:06:11 »
W związku z tematem :
A moze by tak sie spotkać ?  :D
padly poropozycje by umówić sie w Warszawie, mozna zarezerwować np akademik (pokój/je) od piątku,
w programie :

1/Muzeum Wojska Polskiego w Wawce - tzn. pamiątkowa fota przy IL-2

2/kafejka intermetowa (ale zobaczymy jaki koszt) z wgranym Ilem i wlewanym browcem do gardel pilotów jak fuel ew. inna inwencja tez wskazana

3/dalej zobaczymy bo czasu jeszcze multum

4/o zbiórce kaski poinformuję później

Wszelkie propozycje wpisujcie poniżej. Ankieta zostala podzielona na połowy miesiaca, potem dobierzemy konkretny weekend (ale raczej niech to nie bedzie ani w świeta ani w długi weekend, bo wtedy wszystko pozamykane  :wink: )
Ja osobiscie proponuje 2-połowa maja,ale jest tyle czasu, ze mozna jeszcze sie dostosować.

pzdr
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 27, 2003, 12:06:54 »
Ja optuje za jednym ZEBY BYLO JUZ CIEPLO ,mysle ze niekoniecznie
trzeba siedziec w kafejce internetowej ,mozna by sie zaopatrzyc w troche
napojow i pogawedzic w sloneczku w jakims milym miejscu nad wisla
a na wieczor przeniesc sie do jakiegos balaganu i dokonczyc imprezke
Wiec w pelni zgadzam sie z tow.Reka ze druga polowa czerwca to chyba
najlepszy termin a napewno nie wczesniej :D
Geschwader  Kommodore

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 27, 2003, 12:10:39 »
ja chetnie przyjade jak bede mial kase - czas znajde na pewno o ile to nie bedzie w czerwcu czyli w sesji- w ogole wydaje mi sie ze troche jest miedzy nami studentow wiec czerwiec z uwagi a sesje to chyba troche nieklawy pomysl. Ale zjazd - nono fajnie by bylo. Tylko wam pracujacym przypomne tylko ile czlowiek ma w portfelu jak studiuje i nie urodzil sie w Beverly Hills. Wezcie to pod uwage jak bedziecie planowali koszty

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 27, 2003, 12:32:52 »
Czołem
Bardzo ciekawa propozycja!!! Piszę się. Także popieram termin z drugiej polowy czerwca.... pracuję na uczelni i po propstu wcześniej nie bedę mógł się wyrwać...
Pozdrawiam
Leon
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 27, 2003, 14:01:14 »
No mamy już problem - czerwiec ok, pasuje studentom, zwłaszcza druga połowa, w sumie jasne, no ale jak ktos już pracuje to być moze chciał w czerwcu gdzies juz przelom czerwiec lipiec wyjeżdżać na upragnione wakacje ... no ale tez z drugiej strony, maj chyba studentom odpada na amen ... :? Dobra zobaczymy jak to wyjdzie, mam czas - glosowac za terminem ! (no i dotzrymac potem obietnicy ze sie zjawicie w tym terminie  8)  )

www.yoyosims.pl

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 27, 2003, 15:50:31 »
Cytat: YoYo
No mamy już problem - czerwiec ok, pasuje studentom, zwłaszcza druga połowa, w sumie jasne, no ale jak ktos już pracuje to być moze chciał w czerwcu gdzies juz przelom czerwiec lipiec wyjeżdżać na upragnione wakacje ... no ale tez z drugiej strony, maj chyba studentom odpada na amen ... :? Dobra zobaczymy jak to wyjdzie, mam czas - glosowac za terminem ! (no i dotzrymac potem obietnicy ze sie zjawicie w tym terminie  8)  )

Zupełnie na odwrót w przypadku mojego studentowania  :lol:  Yoyq. Maj jeszcze jeszcze, a czerwiec prawie na amen odpada. Prawie, bowiem gdy już zdecydujecie, że jednak czerwiec to rzucam wszystko i jadę choćby nie wiem co  :D

Wono

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Stycznia 27, 2003, 15:57:32 »
Cytat: Labienus
Zupełnie na odwrót w przypadku mojego studentowania  :lol:  Yoyq. Maj jeszcze jeszcze, a czerwiec prawie na amen odpada. Prawie, bowiem gdy już zdecydujecie, że jednak czerwiec to rzucam wszystko i jadę choćby nie wiem co  :D

A no tak, rzeczywiście masz daleko do tej WARSZAWY :lol:  :lol:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 27, 2003, 17:31:17 »
Cytat: Wono
rzucam wszystko i jadę choćby nie wiem co  :D

Labi miałeś chyba na myśli TRAMWAJ taaaaa ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

www.yoyosims.pl

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 27, 2003, 18:15:31 »
Wiec ja zrobilem po swojemu i oddalem glos na INNY TERMIN, nie to ze mi nie pasuje druga polowa czerwca ale wlasnie skonczylem egzaminy (no nie liczac poprwki z matmy w lutym :P )  i w obecnej chwili nic nie wiem co bedzie w drugim semestrze, glownie chodzi mi o egzaminy u mnie w budzie :).
Jezeli wszystko bedzie oki i kasiorki wystarczy to pewnie sie pojawie  8)  8)  8)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
« Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 27, 2003, 18:30:27 »
Cytat: YoYo
Cytat: Wono
rzucam wszystko i jadę choćby nie wiem co  :D

Labi miałeś chyba na myśli TRAMWAJ taaaaa ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Może być i tramwaj, ale chodziło mi również o to, że choćby nie wiem jaki termin i choćby nie wiem jakie miejsce (nawet w Baniosze czy Kaczym Dole) to pojawić się chce mimo wszystko.  :D

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 27, 2003, 19:29:08 »
Cze ! prawdę mówiąc mnie jest tam obojętne kiedy będzie i tak przynajmniej raz w miesiącu jestem w stolicy ( jak ładnie mnie który poprosi to zabiore ze sobą ). Well mam nadzieję na dobry ubaw  :D
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 27, 2003, 20:45:43 »
Taaa tramwaj zwany pozadaniem  :D
O to ja poprosze kolege o podwiezienie na zlocik :D. Z chojnic to akurat po drodze grudziadz lezy :P. Ja tez nie wiem kiedy bede mial sesje konczaca, jeszcze nie ustalili terminow ale glosowalem na drugi czerwiec.
Achtung Spitfeuer!

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 27, 2003, 22:28:38 »
tak jak mowi laba - maj jest ok - czerwiec to sesja wiec ciezko jechac gdziekolwiek

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 28, 2003, 07:19:36 »
Cytat: A_n_D
Taaa tramwaj zwany pozadaniem  :D
O to ja poprosze kolege o podwiezienie na zlocik :D. Z chojnic to akurat po drodze grudziadz lezy :P. Ja tez nie wiem kiedy bede mial sesje konczaca, jeszcze nie ustalili terminow ale glosowalem na drugi czerwiec.

???? W takim razie musimy zsynchronizować nasze mapy. Wg mojej nie jest to po drodze :)
ale ze mnš to jak ze oelepym dżokejem na Wielkiej Pardubickiej: nie widzę przeszkód....
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 28, 2003, 13:22:21 »
yoyo ja mysle ze to bedzie tak ze ludziska sobie glosuja a pozniej i tak nie przyjada bo juz teraz maja male checi- wiec lepiej zeby kazdy napisal posta za ktora opcja jest. Bedzie wtedy wiadomo kto zawalil. A tak moze wyjsc ze wiekszosc zaglosuje  ze kiedystam a sie malo pojawi.