Ankieta

KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?

1 polowa maja
4 (14.8%)
2 polowa maja
6 (22.2%)
1 polowa czerwca
4 (14.8%)
2 polowa czerwca
11 (40.7%)
inny termin
2 (7.4%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Stycznia 27, 2003, 10:06:11

Autor Wątek: KIEDY ZLOT FANÓW IL-2 w Polsce ?  (Przeczytany 23219 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #45 dnia: Lutego 01, 2003, 12:50:15 »
Dok Swiete Slowa !!!! Ja osobiscie chcialbym zobaczyc wasze mordalki jak w ferworze walki po niewielkim wzmocnieniu ziolkami biegacie po trawce i walicie teksty typu: "dagadagadagadaga Szmajser spadasz" po czym Szmajser wali pieknego downloopa z podwojnym axlem i przeskokiem akcentowanym daje nura w trawe wykonujac piekny crash landing po czym wstaje i z trawa miedzy zebolami mowi CTRL + E  nie zadzialal..........buhahahahahahahhahaha  :lol:  :lol:  :lol:  
Oczywiscie Szmajser jest tu tylko przykladem rownie dobrze moze to byc ktorys z Was  :twisted:  :twisted:  :twisted:

A skoro mowa o zlociku to tak sobie myslalem ze moze by spotkac sie na zlocie bzykow w Szklarskiej Porebie, wiem ze to podobna sytuacja i nie kazdemu pasuje, ale trzeba by bylo zaopatrzyc sie w namioty i jakas psine (końserwe) bo reszta juz jest, czyli browar, wcety, muzyczka, klimacik, krajobraz (akurat to najmniejszy argument.........lololol).
Oczywiscie to sa tylko "chore przemyslenia Mazaka" ale co tam :) :) :) podalem to jako ewentualna propozycje do rozpatrzenia przez grono tu zgromadzonych. Ja osobiscie czekam na jakies konkrety co do miejsca i zrzutki itp. wtedy sie okresle.......hyhyhyhyhy :lol:  :lol:  :lol:

PS. Dok jak to sie odbedzie to mysle ze sie pojawisz :)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Zoom

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Lutego 01, 2003, 13:32:38 »
A mnie to w zasadzie wzystko jedno gdzie i kiedy, bylebyło gdzie spać. Może to być w Żarach, może być w Gołdapi lub Ustrzykach Górnych - byle było. Nie wszyscy mają samochody, więc dobry dojazd koleją to plus. Ja przy dłuższych dystansach też wybieram PKP, a nie samochód. Warszawa ma wielkiego minusa za ceny, zwłaszcza noclegów-do cen piwa już się przyzwyczaiłem  :evil: .

Offline macras

• *
  • JG300
    • Agencja Reklamowa
« Odpowiedź #47 dnia: Lutego 01, 2003, 15:32:54 »
mysle panowie ze na takie umawianie jeszcze jest czas ,kto wie co komu
wypadnie wstrzymajmy sie jeszce z bolami ,napewno bedzie czas na szczegoly :o
Geschwader  Kommodore

Malcik

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Lutego 01, 2003, 16:33:00 »
Witam
Padaly rozne przyklady ale mysle ze Lublin pasi.Jest niedaleko od Lublina Zalew Zemborzycki.Sa tam domki,grila sie da zorganizowac i browara mozna kupic w supermarkecie.Ja sam zobowiazuje sie do transportu zgrzewe piwka.Dojazdy kolejowe do Lublina sa i mysle ze nie bedzie problemu.Dlatego stawiam na Lublin.
Ps.Dziadek Kos moze sie zajac organizacja jesli chce (powaga wieku),jesli nie to ja sie postaram cosik wymyslic.Po za tym moja matka jest kierwonikiem bursy w lubartowie(25 km od Lublina)wiec moze sie zastanowcie gdzie wybrac miejsce zlotu.A najlepiej machnac ankiete.
Pozdrawiam Malcik

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #49 dnia: Lutego 02, 2003, 13:30:43 »
Ankiete?Jasne, najpiewr niech tylko stanie kiedy, jak na razie przewaza opcja pod koniec czewrca, mysle ze tak do pol. lutego wstrzymamy sie z opiniami i zobaczymy na czym stanie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Lutego 02, 2003, 15:52:26 »
troche smutne bo jak juz mowilem nie wiadomo kto oddal glosy za ta 2 polowa czerwca-
troche to jest ciezki termin bo 99% studentow (wlaczajac mnie) nie bedzie mogla przyjechac. troche jest wsrod nas studentow. A jak ktos nie jest studentem i pracuje to co mu za roznica kiedy na weekend zrobi wypad?
Szkoda , już myślałem ze bedzie majówka w gronie il2

Zoom

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Lutego 02, 2003, 16:30:22 »
Przestań Polrus biadolić. Też głosowałem na koniec maja ale jak czerwiec, to czerwiec. Demonizujecie te sesje, jakbyśmy nie wiedzieli co to jest. Ja też przeżyłem kilka sesji na Politechnice, a dokładnie 14.   :wink:  Tak więc jako staremu weteranowi walk sesyjnych, proszę, nie wciskajcie mi tu kitu.  :lol:
A sesja pewnie będzie do 20 czerwca. Więc weekend 21-22 czerwca będziesz miał wolny, a jeszcze jest weekend 28-29. Po końcu sesji, jakbyś się nie starał i tak nikt z tobą rozmawiać nie będzie chciał, bo muszą się zająć własną "pracą naukową", czyli mają wolne.
A poza tym należy się systematycznie i pilnie uczyć przez cały semestr, a nie wszystko zostawiać na sesję  :wink: .

303_Polrus

• Gość
« Odpowiedź #52 dnia: Lutego 02, 2003, 20:47:23 »
no u mnie niestey trwa do konca czerwca

a co do biadolenia to mozna to powiedziec wszystkim poza 2 osobami w naszym gronie
te osoby to ja i szpako, to wlasnie my mamy dziekanki z powodu IL-2 :) na serio

Ger0nim0

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Lutego 02, 2003, 22:28:40 »
Cytat: Zoom

A poza tym należy się systematycznie i pilnie uczyć przez cały semestr, a nie wszystko zostawiać na sesję  :wink: .

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Oj dawno sie tak nie pośmiałem, gdzie moje chusteczki oj oj

Macio79

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Lutego 03, 2003, 09:13:39 »
Lublin... Warszawa... Lasy... góry... łąki... nie zadużo tego  :)  :)  :)  Jak już każdy coś z osobna proponuje to ja nie będę odmieńcem. Stawiam na Kraków..... bo tu mieszkam  :lol:  :lol:  :lol:  noclegi komfortowe i tanie moge załatwić ale dopiero w drugiej połowie (a raczej pod koniec) czerwca i co najciekawsze mam znajomości (DUUUUŻE) w muzeum lotnictwa tak że moglibyśmy siedzieć na trawce i pić piwko będęc otoczonymi przez maszyny latające, głównie rosyjskie ale jest też Bf i P11c.

swier

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Lutego 03, 2003, 09:58:37 »
Kraków jest Ql. Dojazd jest dla wszystkich nienajgorszy, i faktycznie pod Krakowem jest kupę miejsc gdzie można się rozłożyć na nocne ... spotkanie  :wink:  :D

Spokojnie można zwykłym autobuskiem podskoczyć do Tyńca albo gdzies kolo lasku Wolskiego i tam ...   :D  :D  :D  ... już zostać    :lol:  :lol:  :lol:

I faktycznie można nawiedzić (nie)zorganizowaną rozśpiewaną  :lol:  grupą Muzeum Lotnictwa

Tyle że dla Panów z północy to jest 8 godz jazdy   :?

A jak ktos sie uprze żeby spać w 4 scianach to jest niemałe Miasteczko Studenckie gdzie są w lecie bardzo przyzwoite ceny

serwusik

Macio79

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Lutego 05, 2003, 10:31:33 »
Hmmmm  :?  :?  :?  :?

Jedynie Swier się ustosunkował do mej propozycji...   :?  :(  :cry:  :x  :evil:  :twisted:
Może ktoś jeszcze  :?:  :?:  :?:

Czekam na reakcję...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Lutego 05, 2003, 11:46:02 »
dla mnie git , bo po pierwsze krakow to odjechane miasto, po drugie rzeczywiscie jest spania pod dostatkiem, po trzecie jest muzeum, ....i po czwarte to 90 km dlamnie :D

Qtik

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: Lutego 05, 2003, 14:55:15 »
Schmeisser"]dla mnie git , bo po pierwsze krakow to odjechane miasto, po drugie rzeczywiscie jest spania pod dostatkiem, po trzecie jest muzeum, ....i po czwarte to 90 km dlamnie :D

Tez może być. Kolega ma namiar na hotelik, przyzwoity zresztą za 40 zł doba ;). Jeśli  stali mieszkańcy znajdą cos taniej to też dobrze ;):):):)

swier

• Gość
« Odpowiedź #59 dnia: Lutego 05, 2003, 15:12:03 »
heloł

czyżby Krakau ?????    :P

Myślę że skoro mamy już parę głosów 'za' to możnaby walnąć ankietkę "Kraków za czy przeciw"

Gdzie jak gdzie ale w Krakowie się nudzić nie będziemy Panowie   :D:drinking::D

cześć i czołem kluski z rosołem  :lol: