Zaraz zaraz bo już się pogubiłem (przy okazji miałem sprawdzić zasilacz, ale właśnie wtedy przybył pan kurier z ramkami MFD i sami rozumiecie że sprawdzić trzeba było) z tym wszystkim. Zwłaszcza jak Vito poparł Bipera w sprawie BMSa i CF.
@ biper i Vito
Dzięki za cenną uwagę. Co prawda czytając Wasze wpisy się wk#%$iłem że znowu kolejny problem, ale lepiej o tym wiedzieć niż nie wiedzieć. Poszukam na forum BMSa, ale na viperpits pisać nie będę bo problemy z rejestracją są tam straszne.
@Vito
O ile się nie mylę masz u siebie w picie kilka monitorów i kilka kart i jakoś Ci to działa. Też bym tak chciał

. Rozumiem że z CF może być problem, ale (i tu potrzebuję potwierdzenia) zawsze mogę dwie karty (niech będą 4850) wpiąć w komputer,
nie łączyć ich CF i działać na nich obu, podpinając do każdej z nich monitory???
Niby Mazak pisał że mogę ale już zgłupiałem doszczętnie.
A wracając do tematu:
Ze względu na ilość i rodzaj wyjść z 5850 nie uda mi się obsłużyć nią (solo) wszystkich monitorów (będą3 monitory z wejściem tylko VGA) . A spinać ją z 4850 w CF (o ile nawet by się udało) to trochę chyba głupota. Chyba skłonię się do dokupienia jednak drugiej 4850 i spróbuję w ten sposób. Jak się uda z CF to dobrze, jak nie to będą działały oddzielnie. A i cenowo to jednak sporo tańsze rozwiązanie.
Zwłaszcza że zaszalałem i lekką ręką wywaliłem już sporo kasy na zabawki i będzie się trzeba yumyumkami żywić.