Autor Wątek: Śmieszne sytuacje w Ił-ku  (Przeczytany 40354 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DogInTheFog

• Gość
Odp: Śmieszne sytuacje w Ił-ku
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 06, 2006, 00:08:36 »
OMG. Pierwszy raz widzę tak zdemolowaną P.11-tkę  :o

« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 06, 2006, 18:30:42 »
No ładnie, razem zdemolowałeś 11111.  :002:

T-Rex

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Czerwca 06, 2006, 20:18:04 »
Scoot---> Lol. Te ostatnie zdjęcie to jak by kometa :D Ale szkoda że ja nie moge się niczym pochwalić bo mam niesprawny monitor i korzystam z komputera mojego brata:/
Paulus--->Szkoda ,że nie 666-stkę :D:D:D a dziś taka data(06.06.06)zdarzająca się raz na sto lat :)

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Czerwca 07, 2006, 08:27:46 »
Niestety nie mogę wkleić zadnych zdjęc z opisywanego zdarzenia ale postaram się barwnie opowiedzieć o nim.
Rzecz działa się z 4 lata temu na Geronimo_Serv.
Gdzieś mnie troszkę poniosło i w efekcie skonczyło się to tak że uciekałem z przed 3 goścmi. W zasadzie to strzeleli do mnie na zmiane sobie , będąc 200 m za mną. Za nimi z kolei leciał Apsik, którego z kolei też ktoś gonił. Sytuacja jakby zywcem wyjęta z opisu pewnego zdarzenia w Afryce , autorstwa W. Króla.

Nie miałem nic do stracenia , pociągnąłem do pętli ...tyle że w stronę ziemi - nie zmieściłem się :(
ALe :D 5 następnych maszyn też się nie zmieściło lololol przeżył tylko ostatni który nie poszedł w tą pętle lol
Tego dnia powstało określenie ' leming mode'

« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 07, 2006, 14:26:16 »
T-Rex: bądź twardy. Prawdziwy macho lata bez monitora.
:) :) :)
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 07, 2006, 14:37:13 »
Śmieszne w Iłku to AI jest, jak samo w las albo górę wpada :002: :002: :002:
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 07, 2006, 14:42:39 »
Kiedyś wyszedł taki patch do ila 1.0x w którym jak się pojawiło 'overheat' to nawet jak silnik ochłodził się to nie miał wiecej jak 70% mocy już
po tygodniu oleg 'naprawił' lol to niestety, ale pamiętam coopa na kubaniu gdzie ily-2 musiały wznieść się nad góry :D AI , nie AI , ludzie , wszyscy równo walili w zbocza lol

« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 08, 2006, 11:50:39 »
Nowa P 11c , wersja "lekki tuning"  :002:

a tak serio to aparat pościgowy po małej stłuczce , poszedł lewy kierunkowskaz i tylny zderzak sie troszkę przytarł  :002:

[załącznik usunięty przez administratora]
Go to your brother
Kill him with your gun
Leave him lying in his uniform
Dying in the sun.

Siara

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 08, 2006, 11:52:34 »
ale po tej konwersji osiagi sie nie poprawily  :118:

Robb

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 09, 2006, 21:06:22 »
Nie mogę wkleić zrzutki, bo nie zapisałem sobie misji, ale sytuacja wyglądała tak:
Ląduję seafire na jakimś angielskim lotniskowcu prowadząc klucz czterech samolotów. Klapy, hak, podwozie, prędkość bliska przeciągnięcia itd. W momencie gdy koła dotknęły pokładu i hak zaczepił linkę ... moi podwładni jeden po drugim wpakowali się na komin lotniskowca.
Druga sytuacja podobna - próbuję lądować na lotniskowcu, jestem jakieś 50 m od pokładu na wysokości jakieś 2 m nad pokładem (seafirem trzeba cholernie płasko robić "te rzeczy", prędkość drastycznie mała. Wszystko byłoby dobrze, gdyby w tym momencie mojemu skrzydłowemu nie zechciało się mnie wyprzedzić ... dołem. Walnął w rufę (znaczy się zad - nie jestem pewien czy w terminologii okrętowej jest to rufa) lotniskowca , jakieś dwa metry poniżej pokładu.
Od tego czasu zawsze wydaje swoim podwładnym sterowanym przez AI polecenie lądowania.
W końcu to, że wyciągam klapy, podwozie, hak, redukuję prędkość na maxa i zniżam lot ku pokładowi lotniskowca, jeszce wcale nie świadczy o tym, że chcę lądować.  :002:

martin15

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 09, 2006, 21:11:09 »
siemka all. moją smieszną sutuacją była próba staranowania a bardziej zestrzelenia radzieckiego pilota na spadochronie.Sytuacja  wyglądała tak lece na fińskim Hurricanie  i patrze spadochroniarz, pomyślałem sobie dla jaj zestrzele kolesia.lece na pewnego puszczam serie kij chybiłem i co sie stało potrąciłem naszego bohatera skrzydłem, skrzydło odpadło ja korkociąg, rozbiłem sie.a nasz spadochroniarz szczęsliwie wyladował. Niestety nie mam screen-a

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 10, 2006, 09:10:27 »
Znalazłem jeszcze jedno zdjęcie tej peszki-2

'skrzydło aerodynamicznie czyste' :D :D

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 10, 2006, 11:00:49 »
No nie bardzo - spory wzrost współczynnika oporu generowany przez brak okapotowania :D :002:
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 10, 2006, 11:47:03 »
Źle patrzysz Leon. Ona lata w drugą stronę, tam gdzie nie widzisz okapotowania to wydech silnika rakietowego jest  :002:
Achtung Spitfeuer!

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 10, 2006, 13:19:57 »
Właśnie,dopiero teraz widzę że to Peszka o układzie kaczka
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg