Autor Wątek: Śmieszne sytuacje w Ił-ku  (Przeczytany 40365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Adam/Zenek

• *
  • I come on like a bloodstained Hurricane...Mk IIc
Odp: Śmieszne sytuacje w Ił-ku
« Odpowiedź #90 dnia: Lipca 01, 2006, 23:34:42 »
Nie mogłem znaleźć niczego charakterystyczego. Wszystko wyglądało tak samo. Poza tym na znałem tej mapy. Jedyną jaką dobrze znam to Leningrad. :icon_redface:
ZenoPL

« Odpowiedź #91 dnia: Lipca 05, 2006, 08:26:26 »
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz........
http://img109.imageshack.us/img109/9512/fokaczit6al.jpg
od razu mówie że nie mam dostępu do programu który większość z was chciała by mieć :P

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #92 dnia: Lipca 05, 2006, 11:26:32 »
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz........
http://img109.imageshack.us/img109/9512/fokaczit6al.jpg
od razu mówie że nie mam dostępu do programu który większość z was chciała by mieć :P

LOL a ja myślałem że faktycznie to kolejny dowód na to że ktoś używa programu który wszyscy by chcieli mieć :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #93 dnia: Lipca 05, 2006, 16:04:41 »
B 25 z wizytą u krecika  :002:

[załącznik usunięty przez administratora]
Go to your brother
Kill him with your gun
Leave him lying in his uniform
Dying in the sun.

Siara

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: Lipca 06, 2006, 07:15:47 »
nie za bardzo kumam co w tym jest takiego nadzwyczajnego Ravenik?Moze pare slow komentarza....

Molnar

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Lipca 06, 2006, 11:08:16 »
Loku byś nie ściemniał  :003: :002:

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #96 dnia: Lipca 06, 2006, 18:40:20 »
Mietek który skacze lepiej niż Jordan  LOL  ;D

http://rapidshare.de/files/25113694/Track.ntrk.html

wersja 4.05m

A tak na poważnie nie mam pojęcia co się stało kołując nagle wybiło mnie w powietrze coś jak skaczący Morfeusz w matrixie  tfuuu w  Olomatrixie LOL

syd

• Gość
« Odpowiedź #97 dnia: Lipca 06, 2006, 19:52:18 »
Włączyłem sobie kiedyś quickfight'a. Kotłujemy się kotłjemy z Olem, aż tu nagle coś nie tak ze sterem wysokości. F2 - oglądam a tu mi całą prawą stronę steru coś skosiło. Nic nadzwyczajnego, tylko że nie widziałem żeby ktoś strzelał. Zapisałem sobie tracka, oglądam i prosze: jakis veteran spikował na mnie i urwał mi prawy ster kierunku..................śmigłem. On poleciał dalej, mnie pokiereszowało, ale pozatym nic się nikomu nie stało (Olo phisics :)).
Innym razem leciałem jakąś zwyczajną misję single player. Chodziło akurat o skrócenie dostaw kolejowych Adolfa. Pociągu nie znalazłem, ale za to wpadł mi w oko prześliczny plac z ciężarówkami. No to dawaj w niego. Rzuciłem yayo :) i na szczęscie miałem ustawiony delay na 3 s bo cały plac stanął w ogniu. Chyba żadna z maszyn nie przetrwała. Nie wiem jak to się stało, ale je chyba tak do pełna zatankowane zostawili :) :) Po powrocie patrzę sobie na statystyki misji i widzę..........99 zniszconych ciężarówek. Zastanawiam się czy rzeczywiście było ich 99 czy też Olo nie przewidział sytuacji że ktoś może w ciagu misji zniszczyć więcej niż 100 celów :) :P Zpisałem screena i jak znajdę to wrzucę :)

« Odpowiedź #98 dnia: Lipca 06, 2006, 20:07:54 »
Możesz łatwo sprawdzić: ustaw w edytorze kwadrat z ciężarówek 10 na 10, weź He-111 z dwoma SC-2000 i baw się dobrze :002:

syd

• Gość
« Odpowiedź #99 dnia: Lipca 06, 2006, 20:26:11 »
Tylko że ja leciałem myśliwcem......

« Odpowiedź #100 dnia: Lipca 06, 2006, 20:34:29 »
To co za problem? W takim razie weź Fokę z bombką. Założenie było, czy można mieć więcej niż 99 zniszczonych celów,w ogóle, a nie czy można mieć więcej niż 99 zniszczonych celów myśliwcwm. Dla gry to chyba bez różnicy :001:

martin15

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Lipca 06, 2006, 20:53:31 »
moją śmieszna sytuacje w ile opisze wam tak piloci:
Robie tak na Spitfire w ile2fb z expasion packiem na szkopskie lotnisko, 109 zniszczone lece dalej na teretorium wroga i systematycznie sie wznosze po osiagnięciu ponad 7000 metrów zaczyna pikować na 110 % ciągu pionowo do ziemi lece na pewnego na kamerze z kokpitu, nagle widze, że coś odpadło ustawiam kamerke na 3 osobę, patrzę lece bez skrzydeł pomyślałem sie katapultowac na 5000 metrach, pilot zdążył wywalic tylko owiewke, dalej efekt wiadomy...         
  • .

Andreas

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: Lipca 06, 2006, 21:27:34 »
moją śmieszna sytuacje w ile opisze wam tak piloci:
Robie tak na Spitfire w ile2fb z expasion packiem na szkopskie lotnisko, 109 zniszczone lece dalej na teretorium wroga i systematycznie sie wznosze po osiagnięciu ponad 7000 metrów zaczyna pikować na 110 % ciągu pionowo do ziemi lece na pewnego na kamerze z kokpitu, nagle widze, że coś odpadło ustawiam kamerke na 3 osobę, patrzę lece bez skrzydeł pomyślałem sie katapultowac na 5000 metrach, pilot zdążył wywalic tylko owiewke, dalej efekt wiadomy...         
  • .
A co w tym śmiesznego, że tak powiem ? :P To chyba każdy testowal w IŁku :P

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #103 dnia: Lipca 06, 2006, 21:46:26 »
Przysięgam że tylko 1 (słownie: jeden) samolot uderzył w siatkę maskującą.

W innym locie tuż przed katastrofą.
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

syd

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Lipca 06, 2006, 22:57:19 »
To co za problem? W takim razie weź Fokę z bombką. Założenie było, czy można mieć więcej niż 99 zniszczonych celów,w ogóle, a nie czy można mieć więcej niż 99 zniszczonych celów myśliwcwm. Dla gry to chyba bez różnicy :001:

Oczywiście, że dla gry bez różnicy :) Chodziło mi raczej o to, że w myśliwcu nie wezmę 2xSC-2000. Co najwyżej 500-ke.