Włączyłem sobie kiedyś quickfight'a. Kotłujemy się kotłjemy z Olem, aż tu nagle coś nie tak ze sterem wysokości. F2 - oglądam a tu mi całą prawą stronę steru coś skosiło. Nic nadzwyczajnego, tylko że nie widziałem żeby ktoś strzelał. Zapisałem sobie tracka, oglądam i prosze: jakis veteran spikował na mnie i urwał mi prawy ster kierunku..................śmigłem. On poleciał dalej, mnie pokiereszowało, ale pozatym nic się nikomu nie stało (Olo phisics

).
Innym razem leciałem jakąś zwyczajną misję single player. Chodziło akurat o skrócenie dostaw kolejowych Adolfa. Pociągu nie znalazłem, ale za to wpadł mi w oko prześliczny plac z ciężarówkami. No to dawaj w niego. Rzuciłem yayo

i na szczęscie miałem ustawiony delay na 3 s bo cały plac stanął w ogniu. Chyba żadna z maszyn nie przetrwała. Nie wiem jak to się stało, ale je chyba tak do pełna zatankowane zostawili

Po powrocie patrzę sobie na statystyki misji i widzę..........99 zniszconych ciężarówek. Zastanawiam się czy rzeczywiście było ich 99 czy też Olo nie przewidział sytuacji że ktoś może w ciagu misji zniszczyć więcej niż 100 celów

Zpisałem screena i jak znajdę to wrzucę