Dzięki Darek, siedziałem nad skinem koło 8-12 godzin - nie pamiętam dokładnie. Bandyta siedział z tego co widzę po postach dużo mniej, więc pewnie dopracuje jeszcze to i owo, i mnie przebije. Najgorsze jest spasowanie malowania elementów i rozmieszczenie znaczków bo niektóre tekstury są rozciągnięte, poprzesuwane itp.
Jak tylko jakąś wolną chwilkę wygospodaruję to dokończę tego skina i zamieszczę w tym wątku.
Kiedyś zacząłem robić malowanie do FW190 D9 podobne do tego co zrobił Bartolnikow ale zbrakło mi motywacji i czasu. Nawiasem mówiąc - Bartolnikow: malowania są po prostu SUPER

. Aż mnie naszła ochota na powrót do wymalowania foczki.
Bandyta, takie pytanko mam, czy cieniowałeś skrzydła i kadłub, bo całkiem fajnie to wyszło? Poza tym gdybyś trafił gdzieś kolory jakimi była malowana ta Extra to rzuć mi na PW lub GG. Mnie się nie udało i robiłem "na oko".
Pogo, to może mapkę do RedBull Air Race z pylonami

? Kiedyś zrobiłem ale tylko tak dla zabawy, bez ładu i składu ale zabawa i tak była niezła. Start pod mostem, za pylony robiły te takie czerwone i niebieskie... nie wiem jak to się nazywa - te słupki, i meta pod mostem. Wszystko rozstawione na rzece.
A zamieszczę łatwiej zawsze przerobić niż dłubać od początku:
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=8F8BEE841B3A90C0Mapka oczywiście do katalogu dogfightów.