Autor Wątek: Kod w files.sfs złamany?  (Przeczytany 9334 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Kod w files.sfs złamany?
« Odpowiedź #45 dnia: Lipca 03, 2006, 16:02:45 »

:651: http://www.pacific-fighters.com/en/home.php?skin=S2 nie no toż to Skandal (tm) ! Przyznać się, kto im podesłał moją zabawke  :icon_chomik-w-tasmiea_274: !!!

:icon_luger_148:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #46 dnia: Lipca 03, 2006, 16:16:44 »
Ja chciałem podesłać moją, ale nie przyjęli:

Sorry,że nie na temat i że foto takie wielkie. Jak można, to niech Admin albo Mod troszkę zmniejszy...
 :002:

Bis zum bitteren Ende.

« Odpowiedź #47 dnia: Lipca 03, 2006, 17:02:38 »
Po pierwsze filmik z tym gostkiem biegającym dookoła samolotu. Gość na SimHQ napisał, że rozkompilował pliki sfs, jakieś pół roku temu. Pobawił się w javie (robiąc m.in. ten filmik). Był w szoku, że gra nie jest wogóle zabezpieczona, zgłosił to do teamu Olega i nikomu nie udostępnił swojego programu. On sam nie wie, czy to o jego programiku jest głośno czy ktoś inny to zrobił. Zaznaczył, że nie było to trudne i ktoś kto wie co robi może taki programik napisac bez problemu. Tak więc słonko wiedział o tym już pół roku temu, a teraz czytamy "za późno się dowiedzieli o tym programiku, więc dopiero w patchu 4.07 będzie łatka".

I tutaj jest po drugie:
Pomyśleli ile pe2 się sprzedało, a tutaj jesszcze 2 dodatki płatne, które mogą się sprzedać jeszcze gorzej. Co można zrobić? Dać powód dla którego ludzie kupią ostatni dodatek (a bez wcześniejszych nie będzie oczywiście działało)... Co za problem taki programik puścić, z zabezpieczeniem gotowym w momencie wypuszczenia. I później zablokować go jedną stałą przy którymś patchu... Moze to pachnie teorią spiskową, ale wcale bym się nie zdziwił...
Chcesz grać bez cheatów, kup 4.07, ale musisz mieć także 4.05 i 4.06, bo inaczej 4.07 nie zadziała  :021:
Achtung Spitfeuer!

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #48 dnia: Lipca 03, 2006, 17:11:55 »

Pomyśleli ile pe2 się sprzedało

Sprzedało,dobre sobie.Andy,Ty to potrafisz ludzi rozśmieszyć :020: :020: :020:
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #49 dnia: Lipca 03, 2006, 20:23:48 »
nie no toż to Skandal (tm)
Dlatego o tym napisałem, bo wiem że kwestia chomików jest nader istotna.  :002:

« Odpowiedź #50 dnia: Lipca 04, 2006, 11:30:01 »
Nareszcie mam nadzieje że zabije to iła do końca jednocześnie dając szanse na 2-gie życie pod opieką moderów (będzie musiało tylko minąć trochę czasu) życzył bym iłowi teraz rozwoju takiego jak FreeFalcon (inna sprawa to problemy z kompatybilnością no ale coś za coś).

Kolejna sprawa spisek jest bardzo ale to bardzo prawdopodobny ,dodatek z petlakowem to była zwyczajna kpina z graczy mocno naciągana. Nie sprzedało się ?? No to olo wymyślił...... brzmi to niestety nieładnie ale bardzo prawdopodobnie (jakie zgranie z czasem złamali kod akurat na płatny dodatek ;/ ). 
\___[O}====-
 /OOOOO\