Ankieta

I NIECH KAŻDY uzasadni swój głos za danym miejscem.

Łodź - centrum Polski
1 (4.3%)
Warszawa (dobry dojazd pociągiem+Muzeum Wojska)
9 (39.1%)
Lublin (dlaczego nie?)
1 (4.3%)
Kraków (muzeum Lotnictwa)
12 (52.2%)
Słowacja (trochę daleko dla północników :D)
0 (0%)
Inny teren (jaki?)...
0 (0%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Lutego 06, 2003, 09:15:10

Autor Wątek: Zjazd - gdzie?  (Przeczytany 17730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

swier

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #15 dnia: Lutego 18, 2003, 09:52:59 »
Heloł,
minął tydzień od napisania ostatniego postu w rzeczonej sprawie. Czy możemy uznać ankietę za zakończoną?

serwusik

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 08, 2003, 14:35:41 »
Jaka jest ostateczna decyzja???????

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 11, 2003, 01:00:28 »
Wlasnie dajcie cos znac bo mam wrazenie ze temat padl jak szkopy pod Stalingradem..........buahhahahahahaha :lol:  :lol:  :lol:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #18 dnia: Marca 14, 2003, 15:33:40 »
Temat nie padł ale sie na chwilę zamroził jak olej w niemieckiej przekładni na fronci wschodnim....  :D  

Ręka ja już dokładnie omawiałem jak sprawa wygląda jeśli chodzi o Kraków. Nie da się nic więcej powiedzieć jeżeli nie podejmiemy decyzji gdzie jest zlot.

Mam taką małą propozycję. Dla wszystkich niezdecydowanych albo mających inne poglądy na temat zlotu w Krakowie. Proponuję zadawać mi pytania (ogólne , szczegółowe ) do niedzieli w tym temacie a ja postaram się rozwiać wasze wszystkie wątpliwości i przekonać że Kraków jest niezły na zorganizowanie naszego zjadu.

CZEKAM NIECIERPLIWIE NA WSZYSTKIE WASZW PYTANIA !!!

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #19 dnia: Marca 15, 2003, 14:36:50 »
Postanowiłem zeby dać wszystkim szanse to czekam na pytania dotyczące Krakowa jako miejsca zlotu i ewentualnych atrakcji do niedzieli 23 marca.

Proszę też się zgłaszać kto jest zainteresowany tak żebym mógł zrobić wstepną listę.

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #20 dnia: Marca 15, 2003, 22:01:27 »
Minęło już siedem godzin od napisania tego postu i nikt nawet się nie pofatygował żeby napisać choćby słowo.....

zaczyna mnie to martwić.

:(  :?  :(  :?  :(  :?  :(  :?  :(  :?  :(  :?

WCIĄŻ CZEKAM NA  PYTANIA I ZGŁASZANIE SWOICH KANDYDATUR

Kos

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #21 dnia: Marca 15, 2003, 22:35:42 »
A ja wciaz czekam na zdjecia do albumu pilotow!!!!!

Czekamy wiec we dwoch a to jest lepsze niz czekanie w osamotnieniu.

Malcik

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #22 dnia: Marca 16, 2003, 18:39:01 »
Dobra Macio,zglaszam sie na zlot.Napisalem dopiero teraz poniewaz 15 minut temu wrocilem z nart, z Zakopanego.Co do pytan:
1....Hmmm...bedzie piwo?
2.kimanie bedzie w akademiku czy moze w jakims motelu?
3.Czy daleko jest do Muzuem Lotnictwa i czy da sie tam zrobic ...Hmmm...pikning z piwem w cieniu maszyn?
Wiecej pytan nie mam.
Pozdrawiam Malcik

Schmeisser

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #23 dnia: Marca 16, 2003, 19:31:01 »
ja oczywiscie tez sie zglaszam

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #24 dnia: Marca 16, 2003, 20:28:48 »
Widać z tego że mogę już zacząć robić wstępną listę... Szmajs, Kos (mam taką nadzieję) i Malcik. Zaraz pewnie zaczną się zgłaszać inni....  8)   :)

Tak jak obiecałem bedę odpowiadał na wasze wszelkie pytania. Malczik ty pierwszy ( bo nie było innych  :lol:  :lol:  :lol: )

1. Pivo będzie bo jakże go nie miałoby być..... ale tylko dla tych co ukończyli 18 lat.  :wink:

2.noclegi są jeszcze nie dograne ale mogę już powiedzieć że albo to będzie internat Studium Medycznego na ul. Michałowskiego albo jakiś akademik na Miasteczku Studenckim. Za pierwszym przemawia to że mam tam znajomości wieć byłoby taniej i znam to miejsce, warunki są naprawdę super. No ijest to w samym centrum Krakowa, przecznica od Karmelickiej czyli 10 min piechotą na Rynek. Co do akademika to musze się iść zapytać bo nie orientuje się w tym za bardzo ale non problemo na miasteczku jestem często (praca w pewnym radiu). Jeśli chodzi o ceny to byłoby to ok 25 zł na Michałowskiego, w jakimś akademiku to jest od 30 do 80zł. Wszystko zależy ile ludzi jest w pokoju i czy jest z łazienką czy bez. 30 zł jest to za noc od osoby w 4-osobowym pokoju ze wspólną łazienką, 80zł to jedynka z łazienką. Motele i hotele odpadają ze względu na ceny tam panujące. Jest jeszcze schronisko PTSM ale nie ma co liczyć na wolne miejsca chyba że zarezerwujemy na rok 2005.  :lol:  :lol:  :lol:

3. Muzeum jest na Czyżynach (Al. Jana Pawła). Od centrum to kawałek ale dojazd nie jest skomplikowany. tramwajem nr 4, 5, 10, 9, autobus 124. Z ulicy Karmelickiej mielibysmy bezpośrednio 4, 10, i  124.  Koszt jednorazowego biletu normalnego to 2,20, ulgowy 1,10, bilety czasowe: przejazdy wielokrotne 1 osoby w komunikacji dziennej przez 60 minut normalny 2,80 zł ulgowy 1,40 zł, przez 1 dzień normalny 9,00 zł ulgowy 4,50 zł. Jeżeli dostanę od was potwierdzenie że organizujemy zlot to przystępuję do rozmów z Dyrektorem Muzeum. Planowałem tam spędzic cały dzień więc oprócz zwiedzania i może jakiś innych niespodzianek, chciałbym zrobić grilla oczywiści z pivem "bezalkoholowym"  :wink:  

CZEKAM NA DALSZE ZGŁOSZENIA, PYTANIA I PROPOZYCJE[/color]

Micho

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #25 dnia: Marca 16, 2003, 21:26:12 »
Zglaszam się

a wiadomo kiedy zlot ma się odbyć  ?

pozdr

ps dla pifka opcja wścieklego psa

Zoom

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #26 dnia: Marca 16, 2003, 22:19:03 »
W ankiecie głosowało 21 osób (TYLKO). I myślę, że te osoby planują przyjechać. Ile będzie, niewiadomo, zawsze może coś wypaść.
Ja jestem chętny na przyjazd do Krakowa i będę tak ustawiał swoje zajęcia, żeby być, zwłaszcza, że nigdy nie byłem w muzeum lotnictwa.
Podoba mi się pomysł z kwaterą koło Karmelickiej i rynku-po roku 90-tym jeszcze tam nie byłem.

PS. Z takiej okazji powinieneś jeszcze załatwić dzwon Zygmunta-powiedzmy na 19:00, kiedy jeszcze będziemy słyszeć.  :wink:

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #27 dnia: Marca 16, 2003, 23:22:43 »
Cieszę się że lista się powiększa.... więc mamy już Kosa, Malczika, Szmajsa, Micha oraz Zooma. :)

Czekam na dalsze zgłoszenia. Musimy się też przynajmniej do połowy kwietnia zdecydować czy spotykamy się w ostatni czy przedostatni weekend czerwca.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #28 dnia: Marca 17, 2003, 00:35:46 »
Ok to ja tez sie wstepnie! zglaszam, jezeli wszystko bedzie po mojej mysli dam jeszcze znac jak sprawa dojdzie do skutku :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 17, 2003, 01:03:21 »
Witam.

Kurna, też bym pojechał. Z mojej krainy do Krakowa daleko, ale jakoś bym tam dotarł. W moim przypadku jest jeden problem - praca.
Jako "budowlaniec" - wiosna i lato to dla mnie najgorętszy czas w pracy, robi się po 12 godzin, nawet w niedzielę (o ile jest prąd :) )
Jak ustalicie DOKŁADNY termin - zobaczę co da się zrobić i czy będę mógł się pojawić.

Pozdrawiam.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "