Ankieta

I NIECH KAŻDY uzasadni swój głos za danym miejscem.

Łodź - centrum Polski
1 (4.3%)
Warszawa (dobry dojazd pociągiem+Muzeum Wojska)
9 (39.1%)
Lublin (dlaczego nie?)
1 (4.3%)
Kraków (muzeum Lotnictwa)
12 (52.2%)
Słowacja (trochę daleko dla północników :D)
0 (0%)
Inny teren (jaki?)...
0 (0%)

Głosów w sumie: 0

Głosowanie skończone: Lutego 06, 2003, 09:15:10

Autor Wątek: Zjazd - gdzie?  (Przeczytany 17736 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

swier

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 17, 2003, 10:23:02 »
Heloł!
OBECNY !!!  :D   Krakau Krakau uber alles!!! Meine lieblich stadt und heimat !!!   I te schody na Wawelu w stylu wczesnego Hansa Franka ...  hihihi
Zawsze z nich brechtaliśmy na zajęciach  :lol:  :lol:  :lol:

Co do noclegu to kein problem. Prześpie sie gdzie każą. Generalna Gubernia to nie Paryż ...  hihihihihihi   :lol:  :lol:  :lol:

a jakby co to zawsze można uciąć komarka po mostem dębnickim  :D   ... i do nocnego blisko ... i widok na wawel ładny ...  :wink:   :lol:

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 17, 2003, 11:05:39 »
Dzięki za kolejne zgłoszenia.... przypominam aby zobaczyć co wypociłem na poprzedniej stronie (nr. 2) i o tym że czekam na pytania i propozycje.

Więc mamy już Kosa, Malczika, Szmajsa, Micha, Zooma, Mazaka, Swiera i na liście rezerwowej Rammjagera

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 17, 2003, 11:47:04 »
ja tez mam pytanko: ile trwac moze taki zjazd? z 2-3 dni?
Pojechal bym ale nadal nie wiem jak tam bedzie z obrona pracy inz. i sesja :(
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 17, 2003, 12:42:14 »
Nie przejmuj sie Josiv ja mam w czerwcu obrone licencjatu.... i tez jakos pod koniec czerwca. Zjazd jest planowany na weekend wiec przyjazd w piatek popoludniu lub wieczorem a jak ktos nie moze to w sobote. W piatek wieczorek zapoznawczy. Jak bedzie nas duzo (20-25 osob) to wynajmnie sie knajpe lub jej czesc. Nie wyjdzie to drogo (juz ja mam swoje sposoby)  :lol:  :lol:  :lol:  
W sobote caly dzien w muzeum, w niedziele inne atrakcje (Wawel, Zalew Kryspinow, wyjazd za miasto, moze byc Zakopane lub cos innego, mozemy sobie zrobic przy ladnej pogodzie wycieczke w gory, nie ma nic bardziej przyjemnego niz lazenie po gorach w grupie  :D )
Tak wyglada wstepny plan.

Reka co chcesz to Ci zalatwie....  :D  chcesz Hotel Cracovia, bedziesz mial, chcesz jakis inny 5-cio gwiazdkowy, non problemo wybuduje sie  :lol:  ale teraz bez zartow.... pokoj 3-osobowy za noc bez lazienki (wspolna na korytarzu) kosztuje ok. 90zl, z lazienka dzielona z innym pokojem 120, z wlasna lazienka 150. Tak wyglada mniej wiecej (ceny z chwili obecnej we wakacje nie sa jeszcze ustalone) sprawa jesli chodzi o akademiki. Na Michalowskiego ( poczytaj uwaznie poprzednie moje posty) sa tez pokoje 3-osobowe ale ze wsponymi lazienkami.    

Lista sie powieksza, mamy juz Qtika, Kosa, Malczika, Szmajsa, Micha, Zooma, Mazaka, Swiera i na liście rezerwowej Rammjagera, Reke z rodzina, Josiva

Przypominam ze musze miec kompletna liste do polowy kwietnia. Wiaze sie to z rezerwacja noclegow. tak wiec jak ktos obudzi sie w czerwcu ze chce przyjechac bedzie musial sobie nocleg zalatwic sam (no chyba ze uda mi sie cos zalatwic co w sezonie w Krakowie nie jest latwe). Tak samo prosze przemyslec dobrze swoje decyzje... nic wielkiego sie nie stanie jak wsrod zgloszonych osob nie przyjedzie jedna, dwie (wiadomo wypadki losowe) ale jak nie przyjedzie ponad 50 % to ja ladnie bede wygladal przed osoba u ktorej rezerwowalem noclegi. Co innego jak bedziemy musieli rezerwowac noclegi  w akademiku to i tak bede musial wplacic ok 10 % kwoty wiec wtedy bede sciagal zaliczki. Jak Qtik powiedzial life is brutal i nalezy sie zabezpieczyc przed taka niemila niespodzianka.

Pozdrawiam i czekam na dalsze zgloszenia.

Kanalkrank

• Gość
Z całym sercem przychylam się do Krakowa.
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 17, 2003, 13:21:13 »
Mam znajomych w biurach turystycznych. Mogę wysłać cenniki, lokalizację hoteli, podjechać na dworzec lub lotnisko hehe, ogólnie rzecz biorąc pomóc w realizacji przedsięwzięcia o ile oczywiśćie będzie miało miejsce w Krakowie.

Z poważaniem

Kanalkrank

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 17, 2003, 13:32:21 »
Dzieki za ewentualna pomoc Kanalkrank... przyleciec to moze do nas chyba tylko Reka szybowcem.... ale wtedy potrzebna bylaby Straz Poz zeby go sciagnac z drzewa.  :lol:  :lol:  :lol:  Zlot chyba odbedzie sie jednak w Krakowie bo inne miasta nie wykazuja zainteresowania organizacja.

Kanalkrank

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 17, 2003, 13:48:03 »
Cała przyjemność po mojej stronie gościć w prastarym grodzie Krakowie tak zacnych ludzi. Sam wiesz atrakcji jest wiele. Jeśli masz jakiś program to napisz mi e-mail. Oczywiście Muzeum Lotnictwa obowiązkowe.
Proponuję dla kolegów pilotujących niemieckie maszyny wizytę na Zamku w Przegorzałach -  generalnej siedziby Hansa Franka uwidocznionej na znaczkach pocztowych z tamtego okresu.

Kanalkrank

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #37 dnia: Marca 17, 2003, 14:01:28 »
Jeżeli zjazd odbędzie się w Warszawie to bardzo dobrze jednak z ankiety wynika jednak coś innego. Warszawa też jest ładna chociaż zburzona przez faszystowkiego najeźdcę, a Kraków uratowany mistrzowskim  manewrem przez Koniewa. Warszawa to już nowe miasto (ale kierowcy bardziej kulturalni) :lol: - Jak Boga kocham.

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #38 dnia: Marca 17, 2003, 14:13:38 »
Przypominam ze jest to forum dotyczace zjazdu wiec prosze trzymac sie tematu a co do kufajmana Koniewa.....  :lol:  :lol:  :lol:

Kanalkrank

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #39 dnia: Marca 17, 2003, 14:29:42 »
Jeżeli zjazd odbędzie się w Krakowie "stawiam" osobiście dwie kolejki wybranego piwa dla wszystkich, a dla rodzin Pilotów lody.  :wink:

Najważniejsza jest promocja hehehe

Zoom

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #40 dnia: Marca 17, 2003, 16:46:09 »
No to wpadłeś, bo ja preferuje Guiness-a  :twisted:

Kanalkrank

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #41 dnia: Marca 17, 2003, 17:00:18 »
Nie ma problemu mam zniżkę na ul. Jana 25% :wink:

Micho

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #42 dnia: Marca 17, 2003, 21:28:18 »
Cytat: Macio79
Tak samo prosze przemyslec dobrze swoje decyzje... nic wielkiego sie nie stanie jak wsrod zgloszonych osob nie przyjedzie jedna, dwie (wiadomo wypadki losowe) ale jak nie przyjedzie ponad 50 % to ja ladnie bede wygladal przed osoba u ktorej rezerwowalem noclegi.

Hi Macio

myślę, ze nie będzie żadnego problemu aby uczestnicy wplacili Tobie na rezerwacje jakąś sumkę - wziąleś na siebie organizację, tak więc lepiej abyś nie musial się martwić chociaż o to, że ktoś się zapowiedzial, nieprzyjechal a Ciebie będzie hotelarz ścigal z rachunkiem

kiedy w miarę pewnie ustalimy termin ??

pozdr

Macio79

• Gość
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #43 dnia: Marca 17, 2003, 21:51:08 »
mysle ze ostateczny termin musi zostac ustalony do konca marca.

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
Zjazd - gdzie?
« Odpowiedź #44 dnia: Marca 19, 2003, 10:07:51 »
Oczywiście, że się zgłaszam
Miejsce już jest wybrane drogą ankiety, więc i termin też został tą samą drogą wybrany. Tym się kieruj Macio :)
Pozdrawiam :)