Autor Wątek: 22 Lipca  (Przeczytany 1306 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
22 Lipca
« dnia: Lipca 22, 2006, 14:54:33 »
22 lipca jako dzień święta państwowego w PRL różnie się może kojarzyć.Jednak przed chwilą zasłyszałem na TVN 24 wypowiedź pewnego starszego pana(nie zwracałem uwagi na nazwisko)że ten dzień powinien być "symbolem zbrodniczego systemu,jego apoteozą"Nie wiem jak Wy ale mam dosyć wypominania sobie nawzajem przeszłości w czym lubuje się stowarzyszenie braci Kaczyńskich,bo moim zdaniem jest to odwracanie uwagi od tego co się dzieje w kraju,a że dzieje się źle co do tego nie mam wątpliwości
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Schmeisser

• Gość
Odp: 22 Lipca
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 22, 2006, 15:31:42 »
Lol to dopiero początek :D
Teraz namnozy sie absurdu
Ostatnimi czasy modne jest naprzykład tytułowanie się 'kombatantem' za to ze się dostało za komuny pałą w dupe lol

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 22, 2006, 15:32:57 »
Ale o co Ci chodzi? Czy ten starszy pan był politykiem, czy tylko znowu naszła ochota na piepszenie "o jakie te kaczory są be!"? Pierwsze dwa zdania o 22 lipca, potem już o Kaczyńskich.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 22, 2006, 16:15:24 »
Ale o co Ci chodzi? Czy ten starszy pan był politykiem, czy tylko znowu naszła ochota na piepszenie "o jakie te kaczory są be!"? Pierwsze dwa zdania o 22 lipca, potem już o Kaczyńskich.
O Kaczyńskich tylko jedno.Pan był chyba jakomś politykiem,ale emerytowanym.A Kaczory są be i nie kazdy musi się z tym zgadzać ,a ja mam prawo się wypowiadać na ten temat
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

303_Shpacoo

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 22, 2006, 16:29:46 »
"Forum miłośników symulatorów lotniczych serii IL-2 Szturmovik - Lock-On - Falcon 4.0"

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 22, 2006, 16:34:43 »
A dokładniej :

Dyskusje Przy Barze
Ogólny gwar kantyny, głosy z sali, niewybredne dowcipy i takie tam

więc nie widze problemu

syd

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 22, 2006, 16:44:35 »
Nie wiem jak Wy ale mam dosyć wypominania sobie nawzajem przeszłości w czym lubuje się stowarzyszenie braci Kaczyńskich

Nie tylko Ty. Ale weź to wytłumacz ludziom, którzy są zbyt "mali" :) :) żeby zobaczyć coś poza sobą nawzajem....

« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 22, 2006, 16:50:17 »
Problem jest.

Cytat: KosiMazaki
Micho,myślę że Apacz jedyne co miał na myśli to to że o polityce słyszy się wszędzie, portale typu onet, TV, prasa więc po co jeszcze tu. Forum jest o lotnictwie a nie o polityce w dodatku takiej nędznej bo o czym tam gadać? (powinno być w zasadzie o kim).

Teraz też mnie kusi żeby kilka słów o komunistach napisać, bo posty Angela aż się o ripostę proszą, ale kolejny raz sprowokować się nie dam.

Politycznym prowokatorom mówimy zdecowane NIE! :006:

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 22, 2006, 16:53:30 »
No ale polityką kalać takie szacowne forum? Polityką? Jak się chce na takie tematy dyskutować to należy wykręcić numer 0-56-610-81-00 i tam wygłaszać swoje niezadowolenie  :021:

Proponuję jednak dzwonić z budki telefonicznej, nie dłużej niż 3 minuty i najlepiej nie ze swojej miejscowości.. Używie skramblera głosu też nie zawadzi  :118:  :118:  :021:  :021:
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

303_Shpacoo

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 22, 2006, 17:04:48 »
A dokładniej :

Dyskusje Przy Barze
Ogólny gwar kantyny, głosy z sali, niewybredne dowcipy i takie tam

"Przy Barze" się gada - za przeproszeniem - o dupach, ewentualnie o piłce nożnej. Politykę zostawia się przed drzwiami, na wycieraczce.

« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 22, 2006, 17:15:15 »
Bez przesady, w knajpie o polityce też można o ile nie ma podsłuchu :) Zresztą trochę nie rozumiem wystrzegania się tego tematu, taki sam dobry jak każdy inny... To już o dupach mniej taktownie, chociaż na pewno ciekawiej  :002:

Baj ze łej - na Kaczuchy nie głosowałem, ale też mnie zaczyna drażnić to ciągłe narzekanie na nich. Ja se myśle tak - pażywiom, uwidim. A za trzy latka zweryfikujemy Bractwo Wodnego Ptaka i Przystawek, hehe.

Tak sobie przy okazji myślę, że może to i dobrze - w końcu bracia rozbiją nienaruszalny dotąd Układ Okresowy Pierwiastków...  :021: :021: :021:
Dziecku w kolebce kto łeb urwał chytrze...

« Odpowiedź #11 dnia: Lipca 22, 2006, 17:36:12 »

Dokładnie.

A panom "towarzyszom" (a ja mam prawo się wypowiadać na ten temat {tm}), proponuję wgłębić się w tajniki czasoprzestrzeni.Bowiem u nas w Kraju jak ktoś zrobi kupkę, to następny na klopie musi najpierw spuścić wode zanim sam zacznie.Tak czy siak - dalej będzie smrodek.
  Więc nie szkalujmy tak Kczyńsky Bros.Zobaczymy jak będzie śmierdziało kiedy oni skończą.
OK?

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #12 dnia: Lipca 22, 2006, 20:33:38 »
Jedno LOL juz mamy, szkoda bitów na politykę, nie po to wyłączam telewizor aby czytać na forum.