Autor Wątek: Polska instrukcja  (Przeczytany 20756 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
Polska instrukcja
« dnia: Sierpnia 01, 2006, 21:12:14 »
W pdf  po polsku z Kolekcji Klasyki do wersji 1.02  --dla początkujących  :-)
http://rapidshare.de/files/27827161/LOCKON_-_poradnik.pdf.html
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 01, 2006, 22:19:10 wysłana przez Kusch »

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Snake

• Gość
Odp: poradnik po polsku z Kolekcji Klasyki
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 01, 2006, 21:32:33 »
Dzięki na pewno sie przyda tym bardziej że z j.polskim u mnie nie lajlepiej a co dopiero z angielskim

Offline Kusch

• Global Moderator
Odp: poradnik po polsku z Kolekcji Klasyki
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 01, 2006, 22:17:12 »
Nareszcie osoby posiadające wersje angielskojęzyczne Lock-On  (mimo tego, że zakupiły symulator w Polsce) będą mogły bez przeszkód językowych, korzystać z instrukcji.
Temat zostaje przyklejony.

Dzięki  :001:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline castor

• *
  • Lonewolf
Odp: Polska instrukcja
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 01, 2006, 22:43:08 »
i jeszcze dodatkowo malutki poradnik/ książeczka/ też w pdf.---- ok. 470Kb

http://rapidshare.de/files/27837810/LOCKON_-_instrukcja.pdf.html

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

edq

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 23, 2007, 21:20:25 »
Może macie jeszcze te poradniki bo na rapidshare już pokazuje że nie ma tych plików,więc jeśli ktoś posiada proszę wysła na maila edq_z@yahoo.pl

Emil

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 24, 2007, 19:25:55 »
Witam! Jestem bardzo świeżym użytkownikiem Lock On'a. Zakupiłem go z allegro w wersji EN i niestety angielski u mnie piekielnie kuleje :/ . Kompletnie nic nie wiem jak tam latać, co robić itp. Jak dotąd to używałem FS2004. Mam wielką prośbę o przesłanie mi tych instrukcji, jeżeli je otrzymam to wrzucę je na przyszłość na mój serwer i podam linki na forum, dzięki temu nie będą się już przedawniały z rapidshera.

Mój mail: emil0076@op.pl

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 24, 2007, 19:44:03 »
Byłoby świetnie jak byś wrzucił na serwer :) Niestety nie pobrałem tych instrukcji więc nie pomogę, ale zapewne zaraz się ktoś znajdzie ;)

Pastor-Bombson

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 24, 2007, 20:20:06 »
Edq i Emil
W sklepie Media nie dla ...  Lock-On kosztuje w tej chwili około 19zł ... 
Kuleje z angielskiego , kupiłem na Allegro , mam wersje Ang ...  bez komentarza  następne będzie spolszczenie całej gry itd. .. czytałem umowę licencyjną już chciałem wam wysłać ale stwierdziłem jeśli Lock-On ma być grą nie na chwilę to warto go kupić a nie kombinować .Paręnaście zł za polską instrukcje klawiszologię i mini poradnik plus płytki OF COURSE to niewygórowana cena , ja też jestem “ świeżym użytkownikiem ” ale pofatygowałem się po grę do sklepu , a nie ...

Jakaś plaga czy zakładacie “ Sęp Squadron ” ?
Na pohybel pewnie ktoś wam wrzuci , choć ja bym tego nie robił ,  przykro mi  :111:

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 24, 2007, 20:23:52 »
Pastor Bombson jest chyba tak młody, że nie pamięta jak oryginalna gra była sprzedawana w Polsce, ale niestety bez polskiej instrukcji! Sam posiadam taką wersję, wiec proszę uważać z słowami, bo można kogoś obrazić! Są setki użytkowników gry, którzy ją zakupili własnie w wersji angielsko-języcznej, i to nie jest ich wina, że wydawca dopiero po trzech latach zdecydował się na tłumaczenie instrukcji.

Pastor-Bombson

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 24, 2007, 20:35:08 »
Pastor Bombson jest chyba tak młody, że nie pamięta jak oryginalna gra była sprzedawana w Polsce, ale niestety bez polskiej instrukcji! Sam posiadam taką wersję, wiec proszę uważać z słowami, bo można kogoś obrazić! Są setki użytkowników gry, którzy ją zakupili właśnie w wersji angielsko-języcznej, i to nie jest ich wina, że wydawca dopiero po trzech latach zdecydował się na tłumaczenie instrukcji.

Nie Pastor-Bombson jest tak stary że już zapomniał jak wyglądał sposób dystrybucji pierwszego wydania ...
Te pliki z nowej wersji są własnością Cenegi  i nie podlegają "dystrybucji" inaczej były by na ich serwerze  .
To nie obrażanie czy złośliwość a kaprys i uwiąd starczy   starego zgreda panie Kush   :021:

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 24, 2007, 20:42:08 »
Właśnie! Uważam to za skandal, że pliki nie wiszą jeszcze u nich na serwerze...

Przy okazji, chyba mało osób wie, że instrukcję tłumczył użytkownik naszego forum, niejaki Rola (którego przedstawiać chyba nie trzeba), a teraz jeszcze musimy za nich organizować dostęp do instrukcji...wstyd.
« Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2007, 20:47:46 wysłana przez Kusch »

Pastor-Bombson

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 24, 2007, 20:50:06 »
Jeżeli wszystkie trzy pliki czyli klawiszologia , mini-poradnik i instrukcja są własnością
Roli to bardzo chętnie zapodam  je wszystkie  , do tego czasu nie zrobię tego  bo nie wiem czy mogę  , prawnikiem nie jestem , pracownikiem Cenegi też a warna też nie chcę dostać.
Może warto do mistrzów z Cenegi napisać dlaczego te pliki nie wiszą na ich serwerze ?
Do tego  ciekawe dlaczego ludzie kupują starą wersję gry skoro nowa te wszystkie rzeczy ma?
No ale to ja już jasnowidzem nie jestem  a jak to u nas bywa to wiadomo.

Emil

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 25, 2007, 09:46:17 »
Edq i Emil
W sklepie Media nie dla ...  Lock-On kosztuje w tej chwili około 19zł ... 
Kuleje z angielskiego , kupiłem na Allegro , mam wersje Ang ...  bez komentarza  następne będzie spolszczenie całej gry itd. .. czytałem umowę licencyjną już chciałem wam wysłać ale stwierdziłem jeśli Lock-On ma być grą nie na chwilę to warto go kupić a nie kombinować .Paręnaście zł za polską instrukcje klawiszologię i mini poradnik plus płytki OF COURSE to niewygórowana cena , ja też jestem “ świeżym użytkownikiem ” ale pofatygowałem się po grę do sklepu , a nie ...

Jakaś plaga czy zakładacie “ Sęp Squadron ” ?
Na pohybel pewnie ktoś wam wrzuci , choć ja bym tego nie robił ,  przykro mi  :111:

No fajnie, ale chyba byłbym idiotą kupując drugi raz tą samą gre  :003: Po drugie instrukcja to nie gra. Grę kupiłem w EN bo kupowałem ją dosyć dawno (za 40 zł z orygianlnym opakowaniem :) a nie w pudełku z Kolekcji Klasyki) , ale dopiero niedawno nabyłem Saiteka  :020: dzięki któremu mogę sie pobawić w Lock On'a.

Pastor-Bombson

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 25, 2007, 12:00:14 »
A jak używałeś wcześniej FS2004 bez Saiteka ?  :002:
Dobra wierzę ci ..
http://rapidshare.com/files/18189535/obstrukcje.zip.html

Emil

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 25, 2007, 13:37:28 »
Wcześniej, głupio się przyznać, ale grałem na padzie  :banan Logitech RumblePad 2. Jednak joy a pad w symulatorku to niebo a ziemia.

Wielkie THX. Zaraz wrzucę linki.