Witam!
Wczoraj zrobiłem prototypowy model tego "hełmu".Konstrukcja jest z elektrod spawalniczych obitych z otuliny - wiec trwała( może być inny sztywny drut stalowy).

Diody sa osadzone w gniazdach - wtykach żeńskich.Można je więc zmieniać-wyjmować wkładać w ciągu sec. i prowadzić doświadczenia.Wszystko opięte jest koszulką termokurczliwą a następnie przetarte papierem ściernym gramatura 600.Chodzi o to , żeby nie było refleksów świetlnych.

Konstrukcja osadzona jest w silikonowych rurkach - łatwy demontaż.

Działa w samym programie.Nawet dość dobrze i dokładnie, ale...
Za Chiny Ludowe nie moge tego uruchomić w grze ( PF ).Ktoś ma jakiś pomysł?
Piniol wiem , że ty się tym trochę bawiłeś.Może podzielisz się patentem na uruchomienie?
@ YOYO - wiem że być może nigdy się nie osiągnie takiego rezultatu jak Track IR, ale mam tą przypadłość, że lubię kombinować.Tu nie chodzi o super hiper rezultat - po prostu o fajną zabawę.
A co do kombinowania i przeciwności z tym związanych...Niech stanie w szranki ktokolwiek, kto ma dokładniejszy joy od mojego samoroba

.Owszem,
na początku było tragicznie, ale teraz jest żyletka.I jestem pewny, że nie znajde na półkach sklepów lepszego.Trzeba czasami tylko pomyśleć.A rezultaty czasami przechodzą
najśmielsze oczekiwania.