Witam Panowie.
Pewnie już z rok temu zrobiłem swojego freetracka na zwykłej kamerce BESTa i czapce z daszkiem ozdobionej czterema spiłowanymi diodami IR na drucianym stelażu z plątaniną kabelków i baterią 9V. Całość zamontowana była super uber wytrzymałą taśma malarską. :karpik
Niepowiem, działało toto zgodnie z zamysłem autora, kamerka troszkę muliła z niedoboru fps'ów ale widziała wyraźnie cztery punkciki z IR'ów. Niestety czapa nie posłużyła mi za wiele, jak ja zakładałem to nie było latania tylko śmiech

Po roku leżenia na parapecie południowego okna okazało się że uber wytrzymała taśma nie jest tak wytrzymała, całość się rozsypała, córci były potrzebne cienkie kabelki do koralików więc powstały samoistne przerwy w obwodzie elektrycznym

A mnie natchnęły ostatnie wpisy w tym temacie, coś się ruszyło w oprogramowaniu, na allegro po rak kolejny PHU_RED_STAR wypuścił ostatnia partię kamerek MB333 więc się skusiłem.
A4Tech wisi nad monitorem a ja się zastanawiam skąd odblaski
Wiem wiem kamizelki i te sprawy, ale naczytałem się też że jednak nie wszystkie są uber, i się nadawają na to.
Dlategoż postanowiłem zapytać - Może któremuś z Szanownych Panów Pilotów został kawałek sukna z owym odblaskiem którego z lenistwa tudzież innych pobudek niechce odnieść na śmietnik? Może któryś z Szanownych Panów Pilotów zechciałby odesłać mi kawałek takiegoż sukna w zalakowanej kopercie - a byłbym dozgonnie wdzięczny

a w razie jakiej wpadki na forum - nadstawił swoje kolano.
Pozdrawiam
Pilot cywil.