Z czarnym kablem wygląda znacznie bardziej nazi, na pewno będzie dużo płynniej działał - doklej mu jeszcze malutką sfastykę i żadne odblaski Ci niestraszne
Mocować możesz na trytytki (koniecznie czarne) do pałąka słuchawek. Na taśmie dwustronnej raczej się będzie odklejać, z kolei szkoda ingerować w konstrukcję słuchawek i paprać klejem, albo dorabiać jakieś inwazyjne uchwyty.
Dzięki za uznanie

. Co do haczyka to się zastanowię być może domaluję. Czarny kabelek oprócz tego, że się uchował jest bardziej nazi no i co ważne mniejszy lag generuje

. Dokładnie tak jak mówisz, albo będą opaski, labo czarna taśma izolacyjna albo zrobi klips od wieszaka tudzież z takiego mocowania na okulary od Intela

. Zobaczymy co lepiej pod słuchawki podpasuje. Słuchawek mi nie szkoda więc nawet mogę to wkrętem przykręcić tylko w moim wpakdu musze mieć coś bardziej uniwersalnego, bo nei zawsze w słuchawkach latam.
Pan Mazak produkuje jeden uchwyt za drugim, nic tylko business założyć i się ogłosić na stronie FT. Pytanie tylko jedno: dlaczego uchwyt boczny? Górny na 3 diody lepiej się trzyma na słuchawkach, nie ma tendencji do obniżania czy też przesuwania, a do tego zdaje się jego geometria i obsługująca ją matematyka są lepiej do FT dopasowane...
Trochę jest walki żeby to potem w całość zmontować w odpowiedniej kolejności. Gdybym miał dostęp do odpowiednich maszyn to bym spokojnie jakiś taki stelaż zmajstrował aczkolwiek to zły moment na rozkręcanie interesu. A dlaczego taki wariant? Wydaje mi się najbardziej kompaktowy i najmniej szpetny

. Nawet jak go prowizorycznie zamontowałem to nic nie odpada i się nie przesuwa.
Dodam, że bardzo dobrze działa u mnie, nawet jak o 90 stopni go odwrócę w stosunku do kamery to jeszcze go łapie. Waży też niewiele. Teraz trzeba powalczyć o te 30 klatek w 640x320 i coś czuje, że skończy się to na zakupie Eye Toya od PS3.
@viker
Danke.