Autor Wątek: Armed Assault (ARMA i ARMA 2)  (Przeczytany 95659 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline syringe

• *
  • Centipede
Odp: Armed Assault
« Odpowiedź #480 dnia: Lipca 02, 2011, 12:06:53 »
Zainstaluj grę z CD i pucz też z CD. :) Nic nie ściągaj.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #481 dnia: Lipca 03, 2011, 20:45:21 »

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #482 dnia: Lipca 04, 2011, 08:16:47 »
Tylko ze Steamową wersją ponoć mogą być problemy z modami. Spotkałem się z takimi informacjami. Poza tym nich ich szlag z tymi wyprzedażami :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #483 dnia: Lipca 04, 2011, 08:23:00 »
Akurat wyprzedaż w dzień po tym jak zamówiłem Operation Arrowhead z Muve.pl  :020:  na szczęście wyszłoby na to samo cenowo. Ale te letnie promocje Steam są mordercze dla portfela przy innych tytułach, 5 euro tu, 10 euro tam... i wypłaty nie ma  :karpik 

« Odpowiedź #484 dnia: Lipca 04, 2011, 08:24:25 »
Mam ARMA2 z pudełka do tego OA steamowego. Mod Normandy 44 działa, tak samo dodatkowe jednostki (wspólczesne), misje itp.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #485 dnia: Lipca 15, 2011, 07:44:58 »
Tak się jakoś dziwnie złożyło, że dostałem Arrowhead w prezencie i postanowiłem obczaić... Ehh, to cały czas ta sama Arma, z paroma bajerami i wszystkim tym co mnie kosmicznie irytuje, ale skoro już mam to zamierzam nieco pograć.

I teraz pytanie to Was, Szanowni Panowie: co zassać, żeby grało się lepiej? Zapewne ACE to podstawa, ale czy coś poza tym? Przeglądałem sobie już forum BIS i od metra tam tego, zauważyłem, że są jakieś ciekawe mody poprawiające dźwięki i zachowanie AI. Czy ktoś mógłby polecić te najlepiej się sprawujące? Dodatków do Army jest chyba więcej niż do wszystkich innych gier razem wziętych i nieco nie ogarniam tego ogromu, więc proszę o wyrozumiałość.

Druga sprawa, chętnie bym zagrał z kimś przyjaznym jakiś coop (może niekoniecznie CFOG style, ale też nie Call of Duty), zwłaszcza, że mam wolny weekend.

« Odpowiedź #486 dnia: Lipca 21, 2011, 10:33:49 »
Ja gram w "czystą" bez żadnych ulepszaczy i bardzo mi się podoba, choć przyznam że nie zagłębiam się zbytnio (nie mam czasu).  Czasem po ciężkim dniu mam ochote okazać troche miłości bliznim. Ustwiam wtedy w edytorze drużyne albo dwie muslimów w wiosce, siebie robie szefem skromnego fire teamu (oczywiście wszyscy playable) i sie bawie:)

Ja ten weekend na pewno nie, co do następnych nie wiem ale chętnie bym spróbował bo głupota komputerowych marins jest nie do ogarnięcia:|

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #487 dnia: Lipca 21, 2011, 11:26:17 »
No kampanie singlowe to katorga, tyle lat rozwoju gier, takie cukierki jak boty z Unreala czy przeciwnicy z Fear, a w symulacjach wciąż ciężko o dobre AI.

« Odpowiedź #488 dnia: Sierpnia 11, 2011, 18:59:45 »
Full Metal Jacket

Offline Bucic

• *
  • "negative thrust to weight ratio"
    • GIMP
« Odpowiedź #489 dnia: Sierpnia 12, 2011, 20:19:22 »
Full Metal Jacket
Dlatego szukam kogoś do PvP - ArmA 2 OA + ACE mod. Najlepiej napisać do mnie przez PM na forums.eagle.ru albo forums.bistudio.com

PvP albo przynajmniej jakaś misja z sensem i celem. Jak ktoś zdąży, zanim sprzedam komputer, byłoby błogo...

« Odpowiedź #490 dnia: Sierpnia 31, 2011, 03:01:51 »
Ok.Szukam kogos kto zechce pograc Arme2 OA +ACE na dominacji lub czyms podobnym.Jednoczesnie chcialbym powiedziec ze moge sie z checia przylaczyc od czasu do czasu do jakiejs konkretnej rozgrywki.
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #491 dnia: Września 06, 2011, 18:31:02 »
Jak ktoś lubi pomyśleć zanim wywali pół magazynka i zobaczy potem że za rogiem stoi kilku cwaniaków a za nimi jeszcze dekiel, to warto spróbować.
http://www.armaholic.com/page.php?id=15133
Jak ktoś woli iść na żywioł, to nie warto tracić czasu.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #492 dnia: Września 07, 2011, 04:27:31 »
PR to jedyna sensowna opcja na poważne PvP w Armie chyba, szkoda, że to dopiero wczesna beta, ale na pewno warto obczaić, oby to rozwijali i nie umarło.

PS Nareszcie porządny interfejs w Armie :D:D:D

« Odpowiedź #493 dnia: Września 17, 2011, 16:31:32 »
http://www.cdaction.pl/news-21969/

Kilka nowych filmików z Arma 3. Zapowiada się smakowicie :)

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #494 dnia: Września 18, 2011, 16:58:30 »
Eh, nic nowego, kilka bajerów graficznych i ragdoll, a całość wciąż siermiężna jak stary Flashpoint.