Promowanie produktu jak zawsze świetne
http://www.cdaction.pl/news-18248/tydzien-z-gra-il-2-sturmovik-cliffs-of-dover.html
A tak przy okazji jaki Direct X jest obsługiwany ?
Ehhh, nie tylko poziom gier ulega spaczeniu ale i poziom webmasterów/autorów:
"Strefa walki rozciąga się na znacznym obszarze: od Londynu i terenów południowej Anglii na północy, aż po północną Francję i Belgię na południu. Na tej olbrzymiej przestrzeni rozsiane są historyczne miasta, miasteczka, drogi, lotniska, stacje radarowe, porty oraz okręgi przemysłowe – ich rozmieszczenie jest zgodne z realiami roku 1940" -
kurde, a ja myślałem, że ta przestrzeń między Londynem a Francją i Belgią to woda i woda i woda,
chyba mieliśmy różne lekcje geografii"Wszystko to zostanie wyświetlone za sprawą silnika 3D nowej generacji, wykorzystującego możliwości zarówno DX10, jak i DX11" -
?
"Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover ma być prawdziwym następcą kultowego już dziś Il-2 Sturmovik: 1946, rasowy symulator, stworzony przez mistrza gatunku, człowieka znanego fanom na całym świecie jako Oleg Madoxx" -
mój drogi autorze, a znasz takiego Henryka Sieńtkiewicia? Bo ja nie i Madoxxa też nie znam, chyba że myśli się o Maddoxie ?"wiadomo, że żółtodziób "kupi" pewne uproszczenia i uwierzy, że rzeczywiście pilotuje samolot; weteran zaś podniesie poziom trudności i również zaspokoi swoje oczekiwania" -
na pewno, zwłaszcza w locie bez skrzydeł, zapraszam, źródło Youtube "Na każdym z samolotów "działa" złożony model zniszczeń, który pozwala odstrzelić niemal dowolny element poszycia" -
cieszę się bardzo, fajnie, że nic się nie uszkadza pod poszyciemEhhh, aż jestem ciekaw tej recenzji końcowej. Osobiście o Formule 1 nie piszę, bo się nie znam na tym i szkoda, że nie każdy tak myśli.

I żeby nie było, że jestem czepialski, ale jest net, google itp. można poczytać info, zrobić update swojej wiedzy. IL-2 CoD pozycja obowiązkowa, ale na to czy będzie dzierżył palmę pierwszeństwa i godnie reprezentował starego dobrego IL-2 to odpowiem ale pewnie najwcześniej w wakacje ew. trochę przed. Nie lubię słów epicki, kultowy, jeśli jeszcze coś się nie pojawiło i nie zapracowało na to. Czym??? Opinią ... ale użytkowników, a nie autora tekstu, który tytułu na oczy nie widział.
Co ciekawe, serwis inny Gry Online, bardzo mnie zaskoczył rzeczową opinią :
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=58058