Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 222448 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rolam

Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #60 dnia: Września 28, 2006, 13:38:03 »
Pamietaj Żółty Przyjacielu Kąpiecego się Dziecka, żę physicx kosztuje teraz tylko 949 -999 PLN a Ati zapowieda własną karte na początku 2007, do połączenia w Crossfire pod PCI-Express w układzie 1(grafa Master)+1(Physix) lub 2(grafy)+1(physix) .Druga opcja jak tylko pojawią sie płyty z 3x PCI-Express, (są wstępne potwierdzenia od producentów). Więc Kozi Bobek będzie miał czym drążyć twą kieszeń, aczkolwiek np. moje możliwośći w tym temacie są mocno ograniczone (w przeciwieństwie do wyobraźni maddoxa)

:D

http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

« Odpowiedź #61 dnia: Września 28, 2006, 18:08:30 »
Rolam , to ja se taki zestaw kupię i już.
Będe miał fajną wodę, będę miał fajne chmury. Karty dźwiękowej nie potrzebuję , bo do tej gry nie potrzebna.  :021: :021: :021:

Co do samej gry to co by ona nie prezentowała w kwestii swoich możłiwości graficznych, ja i tak z zimnym obliczem wsiądę w wirtualną kabinę Bf 109 E, odpalę silnik z pieczołowitością i rumieńcami wciskając klawisz "I" i po kilku sekundach już bedę wiedział co nasze "słoneczko" wypociło. Dla pewności rozpędzę "miecia" wzbiję się w powietrze i wszystko powinno być jasne czy znów kolejnych kilkanaście miesięcy spędzę grając w FC z utęsknieniem czekając na dobry symulator lotniczy traktujący o 2 WŚ.
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #62 dnia: Września 28, 2006, 23:20:31 »
odpalę silnik z pieczołowitością i rumieńcami wciskając klawisz "I"
Błehehe, cóż za abstrakcja (patrząc po latach ;) )

@Rolam , do działania tak atmosfery nie potrzebna jest Physix - to samo jest w Condorze i 70fps z kokpitu  :001:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Piniol

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Września 29, 2006, 00:23:36 »
Jestem jednak optymistą i uważam, że wiatr urozmaici rozrywkę. Zwróciłem na to uwagę grając w Aces High2 gdzie można było wygenerować trzy layery na wybranych wysokościach, określić ich "grubość", kurs i siłę. Świetna zabawa w np. lądowanie przy bocznym silnym wietrze. Jak dałem przy ziemi najsilniejszy możliwy wiatr to samolot dosłownie zmiotło jak przy fali uderzeniowej wybuchu nuklearnego.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #64 dnia: Września 29, 2006, 19:47:32 »
Tylko żeby wiatr dawał prawdziwą frajdę przy lądowaniu to... FM  :001:
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Września 29, 2006, 20:01:11 »
ja i tak z zimnym obliczem wsiądę w wirtualną kabinę Bf 109 E, odpalę silnik z pieczołowitością i rumieńcami wciskając klawisz "I" i po kilku sekundach już bedę wiedział co nasze "słoneczko" wypociło. Dla pewności rozpędzę "miecia" wzbiję się w powietrze i wszystko powinno być jasne

Wspaniałe, poprostu wspaniałe :D Jakbym widział siebie w Chwili W Której Zainstaluje To

Co do wiatru - to prawda, nawet niezbyt porządny wiatr z Lock'a wraz z turbulecjami  w warstwie 150 m potrafi zmienić spokojny manewr lądowania Su-33 w mały dramacik , szczególnie jeśli 4 minuty wcześniej nadia swoim aksamitno-jebliwym (nie wycinac !!!!!! :D :D ) głosem wyszeptała w moje ucho 'Astałos piatsot kiłogram' :D

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #66 dnia: Września 29, 2006, 20:14:15 »
Szmajsiu tobie ta woda jeszcze zaszkodzi :D Może chciałbyś sobie polatać Su-27? Bo tak się składa, że potrzebujemy jedną kufaję, może być nawet z "przeszłością"  :118:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: Września 29, 2006, 20:21:36 »
E panie, ja tam jestem genialnym bombardirowszczikiem-szturmowikiem, tak długo jak długo moge zapiąć 8 RBK-500AO do Su-33 :D :D jaki je zapinam do Su-25 to niewiedzieć czemu ale tak dobrze mi nie idzie :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #68 dnia: Września 30, 2006, 15:12:54 »
A teraz grzecznie wracamy do BoBa.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #69 dnia: Października 02, 2006, 22:56:28 »
A dlaczego masz babciu takie wielkie....... wróć nie ta bajka, a dlaczego te Spity na skrinie mają wszystkie  identyczne oznaczenia, to już się Olowi nawet tego nie chciało poprawnie zrobic,nie chcę krakać ale z takim podejsciem do tematu to niech on se lepiej daruje robienie czegokolwiek.

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #70 dnia: Października 03, 2006, 11:41:17 »
tu se można listę łiszów (wish list) walnąć pt. "co byś chciał (czyt. co ci obiecać :021: :118:) fajnego w BOBie"  :banan
A tak wogle to fajne goście marzenia mają :karpik
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #71 dnia: Października 03, 2006, 12:07:34 »
podaję link do "tu" :002:  http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/63110913/m/9211008644/p/1
bo coś zapomniałem wyżej umieścić
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Piniol

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Października 03, 2006, 14:54:55 »
Piszmy więc też tam o naszych pragnieniach, prędzej ktoś to zauważy. Wątpię aby ludzie Olega wchodzili na nasze forum.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #73 dnia: Października 04, 2006, 09:38:27 »
A tak wogóle to mamy już jesień, październik więc na 100% BoB nie wyjdzie w tym roku. Zatem data raczej się potwierdza - Luty 2007
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #74 dnia: Października 04, 2006, 10:10:34 »
Optymista!  :021:
Obstawiałbym prędzej luty 2008...
Okres od wersji beta do wydania to obecnie ok pół roku do roku, a mają póki co chyba wersję "early alpha" :D
Achtung Spitfeuer!