Autor Wątek: IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (dawny Storm of War: Battle of Britain).  (Przeczytany 233214 razy)

Odp: Storm of War: Battle of Britain -screeny
« Odpowiedź #555 dnia: Lipca 05, 2010, 15:39:45 »
Na zdjęciu nr 9 już tego nie widać

A nie prawda, bo kółko ogonowe błyska gołą felą.  :001:

Ale może rozwinę. W moim banalnym pytaniu zawarłem nadzieję, że być może w parze z grafiką pójdzie fizyka, że może zrobią z tego produkt, który bez skrzywienia nazwać będziemy ''symulatorem''. No bo skoro da się zerwać kapcie to nie wyobrażam sobie, że na gołej feli wyląduję bez żadnych konsekwencji, jak gdyby nigdy nic. Tu by Olo walnął kichę.

bassy

• Gość
« Odpowiedź #556 dnia: Lipca 05, 2010, 15:49:48 »
Naprawde modele samolotów 1-a klasa, ale dym jest po prostu jedynie efektowny, aż tak to nie wygląda, dym sie tak kształtuje jak wydobywa sie wolno, ale nie z lecącego samolotu. Flak za to 1a klasa. Przydałby się jakiś filmik nowy. Końcówka roku, poczatek kolejngo będzie gorący. DCS, SoW, nowy WoP....
Fakt. Może kiedyś będą dymki zakłóccane przez turbulencje itp. :)

« Odpowiedź #557 dnia: Lipca 05, 2010, 20:42:51 »
Oleg zaczął się udzielać na forum. W tematach z nowymi screenami na bieżąco odpowiada na pytania. Powiedział już m. in. że wszystkie opony będą mogły zostać przebite pociskiem lub np. przy mocnym kangurze.
Miejsce na Twoją reklamę.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #558 dnia: Lipca 05, 2010, 21:18:10 »
W sumie pomysł był już w DCS więc powiedzmy "obecny standard" " :D
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #559 dnia: Lipca 05, 2010, 23:35:53 »
Raczej w żabie z FC.

« Odpowiedź #560 dnia: Lipca 09, 2010, 17:26:49 »
http://fooblog.mexxoft.com/category/computerspiele/storm-of-war-computerspiele/
Rozumiem że te pierwsze zdięcia to z różnych wysokości. Zasięg widoczności całkiem całkiem :)

« Odpowiedź #561 dnia: Lipca 15, 2010, 16:30:49 »
Czy było już coś takiego?

U Rosjan przeczytałem, że data wydania to 2010 niezależnie od stopnia ukończenia gry
Miejsce na Twoją reklamę.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #562 dnia: Lipca 15, 2010, 16:44:21 »
Nie wiem, ale ten teren to wyglada jak z Army 2.

« Odpowiedź #563 dnia: Lipca 15, 2010, 16:47:30 »
Mam wrażenie, ze to znany już obrazek kokpitu Spifire'a nałożony na widok terenu. Tak czy siak - wygląda super. Co do terminu wydania jestem mimo wszystko sceptyczny co do 2010. Niby Oleg obiecywał październik, ale sądząc po materiałach które są prezentowane grze jeszcze daleko do ukończenia. Z jednej strony chciałoby się jak najszybciej, z drugiej - jak mają wydać produkt w stopniu zaawansowania takim jak ROF, który dopiero po około roku stał się dopracowanym produktem - lepiej poczekać. Ja stawiam na realny termin wydania BoB - okolice marca 2011.
Wódka to śmierć, ale polski lotnik śmierci się nie boi...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #564 dnia: Lipca 15, 2010, 17:40:20 »
Czy było już coś takiego?
U Rosjan przeczytałem, że data wydania to 2010 niezależnie od stopnia ukończenia gry

Jak dla mnie to to co pisał Kelso. Poza tym co to za teren? W.Brytania jest płaska jak moja pierwsza dziewczyna w podstawówce ;). No chyba, że tereny bliżej Szkocji. Z tekstur terenu widać, też, że to co jest wyglada nieco inaczej obecnie. Chociaż na screenie powyżej ewidentnie widać, że to jesień.

Co do drugiego - powiem tak - oby nie. Nie chcę mieć do czynienia z Silent Hunter V w wydaniu lotniczym, chyba, że będzie to produkt nie w wersji beta a tym bardziej alfa.
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2010, 17:45:37 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #565 dnia: Lipca 15, 2010, 21:42:23 »
Wielka Brytania Płaska?! Chyba nigdy tam nie byłeś ;)

Offline Bucic

• *
  • "negative thrust to weight ratio"
    • GIMP
« Odpowiedź #566 dnia: Lipca 15, 2010, 21:57:44 »
Wielka Brytania Płaska?! Chyba nigdy tam nie byłeś ;)
Powiem więcej. Nigdy nie startował w FSX z Biggin Hill!

« Odpowiedź #567 dnia: Lipca 16, 2010, 00:58:26 »
Chyba trzeba ci pozazdrościć pierwszej dziewczyny, skoro taka była "górzysta"  :004:

Klik edukacyjny: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Uk_topo_en.jpg

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #568 dnia: Lipca 16, 2010, 09:08:28 »
A nie przesadzacie trochę z tym górzystym terenem? Gdzie na południu WB takie górki jak na obrazku Avata? W obszarze głównej BoB której mapę podejrzewam odwzoruje Olo nie będziemy dalej niż w Coventry na północy i Bristol na zachodzie. Reszta to działania incydentalne i nie ma potrzeby robić pracochłonnych map.. Nie wierzę żeby zrobił całość Brytanii na mapie bo kto będzie tam latał z Francji po kilka godzin. Mapy muszą być jak w FB. Gdyby pokusiłby się już o jakieś większe góry na północy np. gdzie operowała Luftflotte 6 to musiałby też zrobić Norwęgię. Także, pogłębiając traumę Yoyka, myślę że będziemy latali nad płaskim terenem czyli niziną, zwaną chyba angielską :)   

ps. aha, obejrzałem sobie filmik ze startu spitfire'a z Biggin Hill, nie no górki po byku, Bucic wy to chyba z nad morza jesteście i dalej niż w Łodzi na południu nie byliście  :118:
« Ostatnia zmiana: Lipca 16, 2010, 09:16:28 wysłana przez rutkov »
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #569 dnia: Lipca 16, 2010, 14:45:05 »
Słuchajcie, jak podałem, górki są ładne ale nie w tej cześci co bedzie w Bobie. Bob to nie FSX, nie bedzie cała W.Brytania, tylko cześć południowa i tam decha jest przecież. No ale fakt nie byłem - ale dodam jeszcze. Już lot zamówiony do Duxford na październik za 2 stówki :D na samolocie z miejscami sojącymi. Zacieram graby i czekam  :banan

www.yoyosims.pl