Autor Wątek: Nowości na rynku gier  (Przeczytany 206203 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qbeesh

• Gość
Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 01, 2010, 15:22:42 »
600 str.? Shift ;) to dla mnie 2 lata czytania. Dodam, że w Wawce mamy ruskie wagony więc czytaj w metrze! :D

Nowe video: http://www.youtube.com/watch?v=IloepN3L1zs&feature=player_embedded#

Heh:) Ja to czytałem w metrze...ale Moskiewskim. Gdy jechałem Linią Okrężną na stację Konsomolską na dworzec Jarosławski, to mijałem Prospekt Mira i akurat byłem w tym momencie gdy Artem do Prospektu dotarł. Klimat M-O-C-A-R-N-Y zarówno książki jak i okoliczności podróży nad Bajkał. Resztę doczytałem w Transybie do Irkucka. Szybko poszło, ja takie księgi łykam momentalnie.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 04, 2010, 18:18:05 »
Pojawił się nowy trailer do Deus Ex 3. Gameplayu jeszcze nie ma, ale film świetny. Taki nieco GITS'owy :)

http://www.computerandvideogames.com/video.php?id=3751

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 04, 2010, 21:33:47 »
Yes!

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #108 dnia: Lipca 03, 2010, 14:23:00 »
A tam zapisy, jak się chce, to się kod do bety znajdzie szybko ;)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #109 dnia: Lipca 03, 2010, 18:10:00 »
No rasowy sim to nie będzie, ale za to naprawde te filmiki były świetne (zwłaszcza z gosciem w prawym dolnym rogu w ostatnim z serii teaserów). Ubawiłem sie po pachy
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #110 dnia: Lipca 08, 2010, 18:22:37 »
Pierwszy dzień działania Europejskiej bety, pierwsze logowanie i... i kurde trafiłem w sam środek przerwy w działaniu serwera  :021:

« Odpowiedź #111 dnia: Lipca 09, 2010, 09:09:56 »
Czeka ktoś z Was na Mafie II? Właśnie podano wymagania sprzętowe. Robią wrażenie ;)
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=52433

Ja na szczęście problem mam z głowy bo jeśli ją kupię to w wersji na x360. Nie będzie mnie korciło żeby ustawić grafę i fizyke na max.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #112 dnia: Lipca 09, 2010, 12:28:35 »
No jakies makabryczne to one nie są. Poza tym twórcy zaczęli już cos kręcić o ograniczaniu otwartego swiata, żeby filmowosć lepiej wyszła...żeby nie wyszło tylko 6 godzin prowadzenia za rączkę.

« Odpowiedź #113 dnia: Lipca 09, 2010, 15:08:39 »
Miałem na myśli te maxymalne z dwoma kartami graf. Ale skoro to już wrażenia nie robi... :)

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #114 dnia: Lipca 09, 2010, 16:25:26 »
Nie mówię o tym. Takich pseudobajerów co to się niby nie sniły było już w historii gier całe mnóstwo, a i tak mało kto je widział i mało komu chciało się ładować w sprzęt i koszty dla takich drobiazgów, bo zawsze wymagały nie wiadomo czego i ludzie robili na nie kulturalnie kupę. Idąc tym tokiem myslenia, wymagania absolutnie nie robią wrażenia. A kosmetyczną ciekawostkę mam głeboko.
Swoją drogą Shaitan, nie dostałes ostatnio w MW2 wczoraj czy przedwczoraj po tyłku od GefreiterAA7 :020: ?
« Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2010, 16:30:50 wysłana przez Qbeesh »

« Odpowiedź #115 dnia: Lipca 09, 2010, 17:26:15 »
To nie byłem ja. Nie mam nawet MW2.

A jeśli chodzi o upgrade sprzętu to się nie zgodzę. Pełno jest świrów którzy wywalą kupę szmalu na podzespoły byle mieć grafikę na maxa.

« Odpowiedź #116 dnia: Lipca 16, 2010, 10:09:14 »
Apache: Air Assault by Olo
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=52535

Właściwie to tworzą ją ludzie z Gaijin Entertainment, twórcy Birds of Prey. Na razie tylko konsole ale pewnie na PC też się pojawi prędzej czy później. Mi się podoba, szczególnie że na Apache'a od DCS pewnie z 2 lata poczekamy.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #117 dnia: Lipca 16, 2010, 11:00:07 »
Tutaj http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/196/World-of-Tanks-Beta-Key-Giveaway.html można łatwo zdobyć klucz to bety World of Tanks. Już ściągam instalator.

Na razie jest 0, ale rozumiem że wrzucają co jakiś czas?
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #118 dnia: Lipca 16, 2010, 11:32:33 »
Na razie jest 0, ale rozumiem że wrzucają co jakiś czas?

Chyba już nie ma i nie będzie, jak wklejałem linka to było jeszcze ok 3000 kluczy. Możesz spróbować "standardowo" zapisać się na betę, ale nie wiadomo czy Cię zaakceptują.