Autor Wątek: Nowości na rynku gier  (Przeczytany 206082 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qbeesh

• Gość
Odp: Nowości na rynku gier
« Odpowiedź #315 dnia: Sierpnia 01, 2011, 00:55:31 »
Bardziej do mnie przemawia engine Infinity. Teraz wystarczy podlać wszystko mechaniką Orbitera i całość umieścić w universum Elite Frontier. I mamy Best Game Evar i w zasadzie już innych gier nie potrzebuję. Wystarczy na resztę życia.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #316 dnia: Sierpnia 01, 2011, 09:55:46 »
Goście od Infinity robią niestety mymło. Co od razu ich produkt dyskwalifikuje w moich oczach, choć technologia jest niesamowita. Mam nadzieję, że o single player, bądź tradycyjnym multi też pomyślą.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #317 dnia: Sierpnia 01, 2011, 15:24:09 »
No dobra...pobawiłem się SpaceEngine. Jaki hardkor...Teraz jestem bliżej prawdziwego uświadomienia sobie jaki ten padół jest ku***sko wielki :)

Znaczy co robią goscie od Infinity?

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #318 dnia: Sierpnia 01, 2011, 15:40:43 »
Mymło = MMO, jak mniemam.

_michal

• Gość
« Odpowiedź #319 dnia: Sierpnia 01, 2011, 16:14:34 »
Dokładnie, o MMO mi chodziło. :D

Wybaczcie użycie takiego sformułowania, po prostu nie jestem fanem gier MMO w jakiejkolwiek postaci.

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #320 dnia: Sierpnia 01, 2011, 16:19:23 »
Nie ma sprawy. Entuzjazmem też specjalnie nie pałam.

« Odpowiedź #321 dnia: Sierpnia 22, 2011, 21:46:23 »
Przedpremierowe recenzje nowego Deus Ex: http://www.metacritic.com/game/pc/deus-ex-human-revolution/critic-reviews
Nie jest źle...

_michal

• Gość
« Odpowiedź #322 dnia: Sierpnia 23, 2011, 20:44:23 »
http://www.youtube.com/watch?v=4iRBhNC7fxM

Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...)

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #323 dnia: Sierpnia 23, 2011, 21:30:21 »
http://www.youtube.com/watch?v=4iRBhNC7fxM

Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...)
Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...) Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...) Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...) Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... Oby tego nie spieprzyli... (...)

Wreszcie coś w stylu starego prawdziwego Aliena. Oby Oby ...
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #324 dnia: Sierpnia 23, 2011, 21:42:13 »
Montować trailery to potrafią (teaser trailer był jednak o niebo bardziej klimatyczny, ale to był w zasadzie film, nie gra, więc nie dziwota).
Czy dadzą radę z grą? Mam duże obawy, bo ponoć dokumentnie schrzanili Duke'a, a do tego to przecież Gearbox, czyli firma która w praktyce nie zrobiła żadnej wybijającej się gry.

« Odpowiedź #325 dnia: Sierpnia 23, 2011, 22:26:16 »
Mam duże obawy, bo ponoć dokumentnie schrzanili Duke'a, a do tego to przecież Gearbox, czyli firma która w praktyce nie zrobiła żadnej wybijającej się gry.

Niestety kolega ma rację w 100%. Dwa największe sukcesy Gearbox to seria Brothers in Arms, która wyróżniała się kretyńsko podkreślaną brutalnością i szybko nudzące się Borderlands. Miejmy nadzieję, że Colonial Marines będzie przełomowym tytułem tego studia...

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #326 dnia: Sierpnia 24, 2011, 00:41:41 »
... bo ponoć dokumentnie schrzanili Duke'a ...
Gearboxi nie schrzanili Duka. Oni tylko posklejali do kupy to co otrzymali w spadku po 3D Realms.

Co do A: CM zacytuję komentarz z YT. "Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... Nie róbcie nic na kształt AVP... "
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #327 dnia: Sierpnia 24, 2011, 00:56:11 »
Tak w ogóle to powino być jak to:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7114 :] wiadomo, z lepszą grafiką i fabułą, ale precz z Predatorem!
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #328 dnia: Sierpnia 24, 2011, 09:07:15 »
Gearboxi nie schrzanili Duka. Oni tylko posklejali do kupy to co otrzymali w spadku po 3D Realms.

Co to za argument? To po co wydawali coś, co jest niedopracowane i ogólnie kiepskie?
Schrzanili, po co się w ogóle za to brali?

Tak w ogóle to powino być jak to:
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7114 :] wiadomo, z lepszą grafiką i fabułą, ale precz z Predatorem!

"Alien Trilogy" to nie była udana gra, nawet jak na swoje czasy.
Dla mnie ideałem jest rozwinięcie tego co było w "AvP2", czyli gry praktycznie idealnej, jeśli chodzi o uniwersum ksenomorfów.
Oczywiście mogłoby być bez predzia, ale nawet z nim gra był znakomita

_michal

• Gość
« Odpowiedź #329 dnia: Sierpnia 24, 2011, 09:24:28 »
Mi bardzo pasuje w tej grze, że to jest niejako kontynuacja Aliens, bez żadnych predatorowych dodatków.