Autor Wątek: Cheating has been detected  (Przeczytany 22173 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Cheating has been detected
« Odpowiedź #165 dnia: Października 11, 2006, 15:41:35 »
Wystarczy, że napiszesz ksywe gościa, oczywiście nie oskarżając go, bo nie masz dowodów. Jak ktoś go zna to może potwierdzić lub zaprzeczyć Twoim przypuszczeniom.

A tak na marginesie. To, że jakaś maszyna robi coś niespodziewanego, nie znaczy, że ktoś czituje. Zdarzało mi się walczyć np na wczesnym Laggu z 4 późnymi niemieckimi maszynami, z braku amunicji jeszcze im później uciec, uprzednio uszkodziwszy 3 maszyny. Na czacie później można było przeczytać jakie to ruskie są ufa itp.... to że ktoś robi od cholery błędów latając i sam się wystawia, choć mu się wydaje, że to są manewry, które mu pomogą uciec, a ktoś to wykorzysta to nie znaczy, że cziter...
Achtung Spitfeuer!

chincz

• Gość
« Odpowiedź #166 dnia: Października 11, 2006, 15:59:29 »
Gość to zrobił pod sam koniec sesji. Wcześniej uciekałem wszystkim z wyjątkiem Leona  :banan  Nazywa się huan_neptun czy jakoś tak. Nie zrozumcie, że go od razu oskarżam - pytałem tylko, czy to możliwe w opisanych przeze mnie warunkach.
Pozdrawiam

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #167 dnia: Października 11, 2006, 18:03:59 »
Wszystko jasne,kolo z kosmicznym pingiem.Kilka razy latałem za nim po połowie mapy bo skakał i nie mogłem dokładnie przycelować,a nie lubię marnować amunicji na spraye.Do zainteresowanych:moja propozycja z hasłem aktualna
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

dark2

• Gość
« Odpowiedź #168 dnia: Października 12, 2006, 15:19:56 »
Tak jak o tym gadaliśmy w gierce - grono lataczy jest mniej więcej stałe - i uważam że hasło byłoby jak najbardziej na miejscu, kto będzie chciał - ten się dowie jak brzmi. Naprawde przyjemniej się lata w parę osób, a nie jak jest taka masakra że wszystko się kłebi.

To mówiłem ja - fresh meet..:)

« Odpowiedź #169 dnia: Października 12, 2006, 21:20:45 »
Wszystko jasne,kolo z kosmicznym pingiem.

Znam, widziałem jaki ma ping i co robi. Też go goniłem bo skakał jak żaba.....popieram hasło, choć może nie zawsze (jeśłi nas mało , tzn.  dwóch to można zrobić wyjątek....czy się mylę)?
Nieważne, ile zapierających dech w piersi akrobacji wykonasz - jeśli w decydującym momencie nie zestrzelisz wrogiego samolotu......będziesz martwy.

HL- EKG_Polbaj

bandyta

• Gość
« Odpowiedź #170 dnia: Października 12, 2006, 22:10:06 »
Hasło jak najbardziej, ale trzeba mieć zaufanie do tych co mają żeby nie rozdawali byle pierwszemu leprzemu. Na początku znajomym i zaufanym później się pomyśli :118:

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #171 dnia: Października 12, 2006, 23:19:15 »
Hasło jak najbardziej, ale trzeba mieć zaufanie do tych co mają żeby nie rozdawali byle pierwszemu leprzemu. Na początku znajomym i zaufanym później się pomyśli :118:
Napisałem:do zainteresowanych  :003:
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #172 dnia: Października 12, 2006, 23:58:11 »
Tak jak o tym gadaliśmy w gierce - grono lataczy jest mniej więcej stałe - i uważam że hasło byłoby jak najbardziej na miejscu, kto będzie chciał - ten się dowie jak brzmi. Naprawde przyjemniej się lata w parę osób, a nie jak jest taka masakra że wszystko się kłebi.

To mówiłem ja - fresh meet..:)

Chociaz z drugiej strony do AFX-ów na ich parchach się z******cie strzela  :021:

chincz

• Gość
« Odpowiedź #173 dnia: Października 13, 2006, 08:05:48 »
Jestem zainteresowany  :020:

« Odpowiedź #174 dnia: Października 13, 2006, 13:48:47 »
Uważam że hasło powinien też znać Serz

dark2

• Gość
« Odpowiedź #175 dnia: Października 13, 2006, 15:19:30 »
Serz - wiesz Kujaw  ja mam wrażenie że jest przynajmniej dwóch czy trzech gośsci o tym nicku - czasem,  jestem pewien że używa niebieskich tabletek, czy innych wspomagaczy, a czasem jest bardzo spoko....
Chociaż moje pojęcie może być wypaczone - bo mam wyjątkowe szczęście do BigPing

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #176 dnia: Października 13, 2006, 15:30:30 »
Hasło..... świetnie.... wyślijcie koniecznie do Suworowa... on był w GRU i będzie wiedział co z nim zrobić.... :karpik A jak nie, to może by który wpadł do mojego Akwarium... Sumy, Liny i Piranie, ostra impreza :banan o Karasiach nie wspominam przez szacunek do nich...

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #177 dnia: Października 13, 2006, 22:58:53 »
Hasło sie poda tu,na forum.RC_juan_huan_costam chyba raczej go nie czyta prawda?
Uważam że hasło powinien też znać Serz
Nie mam nic przeciwko,jak zacznie szaleć z speedhackiem to po prostu kopa dostanie