Spodziewałem się bardziej podzielonych opinii na temat filmu. Miło, że sie podobał

.
Gdyby nie poganiała mnie sesja poprawkowa posiedziałbym dłużej nad montażem (który zrobiłem zaledwie w dwa dni). Zgrywanie scen z tracków trochę trwało, ale robiłem to na raty przez dwa miesiące

. Niestety dźwięki musiałem zgrywać oddzielnie dlatego tylko w niektórych scenach jest dźwięk.
Jak widać sporo scen jest nagranych specjalnie do filmu i tutaj muszę podziękować balc3rowi, któremu zabrałem najwięcej czasu.
No i du...tył mości panowie, na Patricka nie da sie wrzucic nic poza .MPG/.MPEG, .AVI, .MOV, .DIVX . Nawet zmiana rozszerzenia nie pomaga, no i limit do 100MB na zwykłego Usera jest.
Mogę zrobić XviD'a lub WMV, ale ciężko będzie zmieścić się poniżej 100MB, chyba że w 320x240.
(film bez kompresji zajmuje mi na hdd zaledwie 15GB

)
Sporo osób walczy nadal z Rapidshare'em więc muszę znaleść jakiś inny serwerek.
Szkoda tylko, że nie uczestniczyło w nagraniu więcej osób, było by jeszcze ciekawiej 
Liczyłem na jedno ujęcie z przelotem większej formacji, ale ciężko zebrać ludzi (nie mówiąc już o tym że nie ćwiczyliśmy lotów w większych formacjach). Jeszcze będzie nie jedna okazja, żeby nakręcić coś lepszego. Może następny filmik będzie bardziej dynamiczny lub przesiądziemy się na PL-MOD2 to będzie się przyjemniej oglądało.
PS: Nie oglądajcie więcej niż 2 razy, mi przestał się podobać za trzecim razem