Autor Wątek: Red Orchestra (wątek wydzielony)  (Przeczytany 67841 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Qbeesh

• Gość
Odp: Red Orchestra (wątek wydzielony)
« Odpowiedź #555 dnia: Kwietnia 23, 2014, 15:09:25 »
Te transportery są "obsadzalne"?  W sensie, czy mogę się do nich jako desant załadować kiedy chcę i wyjść kiedy chcę? Bo jeśli chodzi o czołgi, to niestety, według mnie w tej kwestii RO2 < RO1

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #556 dnia: Kwietnia 24, 2014, 17:50:12 »
Chyba promocja działa, bo jest właśnie ponad 13400 graczy online... Miałem 2 strony pełnych serwerów po 64 ludzi.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Redspider

• *
  • Pure evil....ZŁOOOOO !
« Odpowiedź #557 dnia: Kwietnia 25, 2014, 10:57:26 »
Cały dzień polowałem. I nic. Było tylko za 6 czy 7 EU.
NA PLASTERKI !!!

Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #558 dnia: Kwietnia 25, 2014, 12:15:36 »
No to nie wiem jak szukałeś, są różne wersje, koledzy z pracy sobie pobrali, jakoś się udało ;)   

PS: Było ponad 15 tysięcy ludzi. Dużo znacznie bardziej początkujących niż ja, stąd K/D ratio miałem widocznie większe niż zwykle.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #559 dnia: Kwietnia 29, 2014, 09:10:31 »
Korzystając z promocji kupiłem sobie Rising Storm. Było to moje kolejne podejście do tego dodatku (wcześniej kilka razy grałem sobie w darmową wersję) i przyznaję - wciągnęło mnie cholernie. Gra jest klimatyczna, zachowano balans pomiędzy dynamizmem RO2 a szachowym podejściem znanym z RO1.

Cały wczorajszy wieczór spędziłem ganiając z Thompsonem po różnych urokliwych zakątkach P.T.O.

Szkoda tylko, że map jest niewiele. Za to te, które są są zrobione bardzo fajnie. No i te miotacze ognia - w sam raz na początek sezonu grillowego. :)

Troghv

• Gość
« Odpowiedź #560 dnia: Września 23, 2014, 19:44:42 »
Odświeżę wątek z racji pojawienia się nowej aktualizacji do RO2 MP, a w niej m.in.:

Armored Assault Free Content Pack for RO2 and RS
23 września - [TW]Wilsonam   
We are now providing another free update to RO2/RS. This time, new vehicles, weapons and contest-winning maps!

German MG 42 Light Machinegun
    Soviet T-70 Light Tank
    German Panzer IIIM Light/Medium Tank
    Contest Map: Kobura - Americans defending a jungle airstrip in Burma against ferocious Japanese assault
    Contest Map: Tula Outskirts - a remake of an old favorite from RO1, with Germans attacking dug-in Russians
    Updated map for new tanks: Arad 2 now updated to showcase the new T-70 and Pz III

:evil:

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #561 dnia: Września 23, 2014, 20:22:55 »
Genialnie! Lecę zrobić update! Ostatnio grało do 1600 ludzi, może znów będzie więcej - ale nie 15000 jak jakiś czas temu. Miło widzieć produkt nadal rozwijany...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #562 dnia: Września 23, 2014, 22:32:18 »
UWAGA! Ostrzeżenie! Musiałem na nowo przedefiniować skróty klawiaturowe w grze! Zapisać pliki INI, albo zrobić screenshot'y jakie macie teraz ustawienia. No chyba, że ktoś sam pamięta, albo i w ogóle to tylko mój problem...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

« Odpowiedź #563 dnia: Września 24, 2014, 08:11:20 »
Tak w ogóle to ostatnio trafiłem gdzieś na informację, że Darkest Hour - mod do RO1 przyciągnął uwagę jakiejś grupy developerów i zamierzają niedługo wydać do niego patcha. Jak znajdę źródło to wrzucę.

« Odpowiedź #564 dnia: Września 24, 2014, 11:05:58 »