Autor Wątek: Wpuszczą Ci muchę i ...  (Przeczytany 2255 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
Wpuszczą Ci muchę i ...
« dnia: Października 21, 2006, 12:44:39 »
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Bladerunner

• Gość
Odp: Wpuszczą Ci muchę i ...
« Odpowiedź #1 dnia: Października 21, 2006, 13:06:14 »
Wsadzi ci korsażyka do herbaty i bedzie halo :D

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Października 21, 2006, 13:10:08 »
Panowie mały apel, może wypadało by przystopować z tymi linkami do wiadomości? albo załóżcie sobie jeden wątek i tam to wklejajcie bo przyznam szczerze że powoli mnie to zaczyna drażnić i kojarzy mi się ze spamowaniem forum. Rozumiem że nic się nie dzieje ciekawego ostatnio ale to nie powód żeby tworzyć masę takich tematów, zwłaszcza że miejsce na serwerze to rzecz cenna i trzeba je szanować.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #3 dnia: Października 21, 2006, 13:13:14 »
Panowie mały apel, może wypadało by przystopować z tymi linkami do wiadomości? albo załóżcie sobie jeden wątek i tam to wklejajcie bo przyznam szczerze że powoli mnie to zaczyna drażnić i kojarzy mi się ze spamowaniem forum. Rozumiem że nic się nie dzieje ciekawego ostatnio ale to nie powód żeby tworzyć masę takich tematów, zwłaszcza że miejsce na serwerze to rzecz cenna i trzeba je szanować.

PRZEPRASZM :005: jak coś to usunąć :010:
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Października 21, 2006, 13:15:03 »
Nie ma za co przepraszać, nie mówiłem tego akurat o tylko o tym temacie a ogólnie. Jedynie co chciałem osiągnąć to poprostu żeby przy nastepnej okazji zastanowić się czy warto.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Waylander

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Października 23, 2006, 07:52:50 »
Mucha jak mucha ale jaka frajda będzie jak się takiego gazetą ubije  :karpik  Nie będzie PLASK ino TRZSK! I potem wydłubywać metalowe resztki ze stołu  :banan :banan