Autor Wątek: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze  (Przeczytany 73697 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze
« Odpowiedź #360 dnia: Grudnia 09, 2007, 16:46:12 »
Wojsko Polskie- Zawodowcy

Po prawej stronie jest jeszcze kilka ciekawych filmików o WP
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

« Odpowiedź #361 dnia: Grudnia 09, 2007, 18:16:35 »
Bardzo kiepsko zsynchronizowane napisy z obrazkami, taki sobie filmik

« Odpowiedź #362 dnia: Grudnia 09, 2007, 18:36:29 »
Bardzo kiepsko zsynchronizowane napisy z obrazkami, taki sobie filmik

To nie widziałeś chyba "ichnich" plakatów - pod względem jakości wykonania i poziomu grafiki totalna żenada  :karpik

« Odpowiedź #363 dnia: Grudnia 09, 2007, 19:22:09 »
Uczyć się robić reklamę to oni jeszcze muszą długo, próbują iść w  amerykańską modłę, ale chyba gość co to ciął to totalny amator.
Nie mogą zatrudnić zawodowców?

btw.
Zrobione przez znajomego tydzień temu  w wiosce w której mieszkam podczas parady:)

nadaje się na plakat , prawda?;-)

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #364 dnia: Grudnia 10, 2007, 02:26:30 »
Pozdrówcie znajomego Ramzey  :001: Już dawno się tak nie uśmiałem. Najlepszy jest ten, co to ma pół etatu u świętego i nie zdążył się przebrać.  :021: No i nie wiedziałem o tych nowych jednostkach w USArmy, albo Gwardii Narodowej, czy gdzie tam....?  :002:

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #365 dnia: Grudnia 10, 2007, 02:42:38 »
Wojsko Polskie- Zawodowcy

Trwoga.. po prostu trwoga.. Jedyne co mnie zainteresować by mogło, to kto i ile za to skasował.. Do amerykańskiej modły, to są pieniążki potrzebne, a na naszą wersję America's army chyba jednak nie ma co liczyć.
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

« Odpowiedź #366 dnia: Grudnia 10, 2007, 05:58:00 »
Do amerykańskiej modły, to są pieniążki potrzebne, a na naszą wersję America's army chyba jednak nie ma co liczyć.

Pieniędzy jest całkiem sporo (no może nie na samoloty czy czołgi, ale na takie "zwykłe" codzienne sprawy) - są tylko źle zarządzane, przeznaczane i marnotrawione na bzdury etc. Dopóki w jednostkach powstają np. piękne korty tenisowe dla paru oficerów (nowomoda ...psia krew :036:), podczas gdy obok niszczeją (niezdatne do użytku) OSF-y do szkolenia żołnierzy czy ATLAS w siłowni dla "termitów" jest nieczynny z braku kawałka stalowej linki to nie dam się przekonać, że MON nie ma pieniędzy... itp .itd.

Eeech szkoda gadać ... temat rzeka ... nie będę sobie od rana "ciśnienia podnosił".

Ale w przypadku tych "działań reklamowych" to jak znam życie (i tą "firmę") robotę (przy filmach i plakatach) po prostu dostał ktoś z kręgu "krewnych i znajomych królika", a że kwalifikacje miał mierne to wyszło z tego co wyszło na "załączonym obrazku".

« Odpowiedź #367 dnia: Grudnia 10, 2007, 23:12:15 »
Trwoga.. po prostu trwoga.. Jedyne co mnie zainteresować by mogło, to kto i ile za to skasował.. Do amerykańskiej modły, to są pieniążki potrzebne, a na naszą wersję America's army chyba jednak nie ma co liczyć.

Dopiero teraz zerknąłem na ten filmik. Jak dla mnie to nie jest nic oficjalnego. Człowiek zrobił sobie filmik wrzucił na youtube i tyle. Nikt tu nikogo czy niczego nie kasował. Ot taki fan-art. :D Który zresztą nierzadko jest naprawdę fajny - mój ulubiony filmik w tej tematyce: GROM - Polish Special Forces  :)

Muzyka zaczerpnięta zresztą z kampanii PR US Army pt. "Army Strong":
Army Strong
Army Strong (2)

Na tym tym drugim... 2:14... Co ten człowiek robi? Bo nie mogę się oprzeć wrażeniu, że... zamawia piwo? :118:

PS. Jeśli o mnie chodzi najlepszą "reklamówkę" mieli/mają Czesi. :020: Dla przypomnienia:
Czech professional ARMY

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #368 dnia: Grudnia 17, 2007, 14:33:21 »
Przeczytajcie sobie artykuł w szmatłaswcu "Fakt":

Wydanie z dnia 17.12.2007, nr 294/07

"Rosjanie nie mają szans"
Takie słowa kompromitują rosyjskich żołnierzy. W sobotę generał Jurij Bałujewski (60 l.), szef sztabu armii rosyjskiej, zagroził, że na Polskę spadną ich rakiety, jeśli na terenie naszego kraju powstanie tarcza antyrakietowa. Najwyraźniej generał jeszcze nie rozumie, że nawet najmniejszy rosyjski kapiszon wystrzelony w stronę Polski wywoła wręcz atomową reakcję. Bo za Polską stanie każde z państw, które należą do NATO. Rosja przecież nie ma z nami żadnych szans.

Śmiech i płacz, żywe okłamywanie niespełna 40 mln Polaków...dno :P (nie żebym spodziewał się wysokiego poziomu ale jakaś rzetelność dziennikarska powinna być)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #369 dnia: Grudnia 17, 2007, 14:38:28 »
Błecheche, Mazak, ale to do LOL'a z tym. :D
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #370 dnia: Grudnia 17, 2007, 16:17:51 »
Błecheche, Mazak, ale to do LOL'a z tym. :D
Jawohl  :005: :004:

damos

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: Grudnia 18, 2007, 14:40:09 »
http://wiadomosci.onet.pl/1660485,11,item.html
a może to bardziej do działu z chumorem lotniczym ? :) lol

« Odpowiedź #372 dnia: Grudnia 18, 2007, 21:06:37 »
Cytat: damos
...chumorem...

Niech tylko Ciało Moderatorskie przestanie oglądać wnikliwie tapetę zapodaną przez Jaschę    :021: :021: :021:

damos

• Gość
« Odpowiedź #373 dnia: Grudnia 18, 2007, 21:15:38 »
Auu....  przyjdzie :ponury z :icon_luger_148: ... nadstawiam prawe kolano !! (i tak zepsute od paru lat ;)  )

Przepraszam i obiecuję poprawę - nie mam nic na usprawiedliwienie.

BTW - Toyo - potwierdź, że to bzdury: nasze zindoktrynowane medialnie myszy brzydzą się imperialistycznych przewodów, jedzą tylko stare "YTKSY" ;)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2007, 21:21:24 wysłana przez damos »

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #374 dnia: Grudnia 18, 2007, 21:47:58 »
Popiela wołajcie, Popiela ...
W kruszwickim zamku żył Popiel stary
Co za swe zbrodnie doznał słusznej kary
I choć to dziwne, każdy w to wierzy,
Że małe myszki zjadły króla w wieży