Autor Wątek: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze  (Przeczytany 73846 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Linki do ciekawych wiadomości i komentarze
« Odpowiedź #15 dnia: Października 30, 2006, 13:13:55 »
...a ziemia jest płaska i wokół niej porusza się słońce. :020:

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #16 dnia: Października 30, 2006, 17:38:12 »
Tak naprawdę, to polska husaria zasuwała na Tyranozaurach.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #17 dnia: Października 30, 2006, 20:53:07 »
a. świetnie, że za niecałe półtora roku kończę na dobre edukacje
b. nie mam zamiaru mieć dzieci, planowanie ich posiadania, przy tym na co sie zanosi, zakrawa na sadyzm  :121:

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Października 31, 2006, 08:48:24 »
No właśnie chodzą we trzech
- policjant
-informatyk
-prokurator( który może podpisać od ręki nakaz na kolanku 021)
Byli już wczoraj w mojej miejscowości,  niedaleko mnie ale saksowali gości na Niżańskiej betonowej wsi( CZYT. OSIEDLE 100LECIA)

A to w takim układzie , po wzrokowym rozpoznaniu przeciwnika, rzuciłbym scenicznym szeptgem słyszalnym w okolicy 100 m "kochanie przykryj się proszę, ktoś przyszedł' i zaraz potem  'momencik , muszę się ubrać'
po czym najspokojniej bym podszedł do komputera , kliknął voltage selector w zasiłce na 110, a potem 'knopka zapusk' :D  ( to chyba przycisk rozrusznika :D , Toyo gdzies użył tej fachowej nazwy  i określenie z miejsca uznałem za niezwykle malownicze)

« Odpowiedź #19 dnia: Października 31, 2006, 08:53:53 »
http://wiadomosci.onet.pl/1426344,11,item.html           Szmajs przyznaj się, to Twoja szajka ? :D
Go to your brother
Kill him with your gun
Leave him lying in his uniform
Dying in the sun.

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #20 dnia: Października 31, 2006, 10:02:02 »
 Najlepszy bajer jest taki, że miejscowe policemany nie wiedziali o akcji, którą prowadzą panowie z Gdańska i z komendy wojewódzkiej z Rzeszowa :karpik

A tak wogle w miejscowości Rudnik(tuż obok mojej) miejscowa Policja ma akcję pt. "POSZUKIWANE SĄ 2 SAMOCHODY NA GDAŃSKICH NRach. KTÓRYCH WŁAŚCICIELE PRZEBRANI ZA POLICJANTÓW KONFISKUJĄ NIELEGALNIE KOMPUTERY" no to jest WIELKI LOL :banan   
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 01, 2006, 20:41:02 »
... miejscowa Policja ma akcję pt. "POSZUKIWANE SĄ 2 SAMOCHODY NA GDAŃSKICH NRach. KTÓRYCH WŁAŚCICIELE PRZEBRANI ZA POLICJANTÓW KONFISKUJĄ NIELEGALNIE KOMPUTERY" no to jest WIELKI LOL

Czyli jak śpiewał Rosiewicz: "... coraz więcej przebierańców, coraz trudniej o oryginał ..." ["Chłopcy radarowcy"]  :karpik

PS. Wiedziałem, że "coś w tym śmierdzi"  :021:

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 01, 2006, 20:41:48 »
http://wiadomosci.onet.pl/1427095,12,item.html
Ta wojna była zbyt dawno temu, już nie pamiętają, że symbolem Afrikakorps, byłą palemka ze swastyką.

A tak swoja drogą, to AH-64A należące do batalionu "Palmetto", wraz z nowym szarym malowaniem, również otrzymały symbol palmy, namalowany na osłonach silników. Czy oni również wzorują się na Afrikakorps ?

klr

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 03, 2006, 16:40:17 »
Odnośnie paniki w Stalowej Woli i okolicach - z tego co ja wywnioskowałem chodziło o osoby udostępniające "nielegalne" nagrania audio i wideło - akcja ZPAVu (ogólnoświatowa akcja, w której brało udział 17 krajów, w tym Polska) itp, przy okazji wjazdy "aktywnym" użytkownikom danej sieci.

W ogóle to brak potwierdzonych informacji o przeszukaniach i skonfiskowanych komputerach - jedynie kilka niby potwierdzonych przypadków w sieci Interblock, cokolwiek.

Btw (OT) Sobilak: Ty jesteś z Niska ?

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 03, 2006, 17:02:33 »
Btw (OT) Sobilak: Ty jesteś z Niska ?

Jestem Z Niska :002: :010: :010:
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"

Tragedia
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 04, 2006, 08:32:10 »
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061104/REGION/61103068 

Tyle lat razem , tyle litrów wypitych . Ponad 100 lat tradycji . Zostałem oszukany , sprzedany . Co ja teraz poczne ?  Mam zmienić nicka na Leżajsk albo Tatra ??  :004:

ZŁOOOODZIEEEEEEEEEEEEEJEEEEEEEEEE  :010:
OSZUSCI  :010:

Bladerunner

• Gość
Odp: Tragedia
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 04, 2006, 09:28:01 »
To wszystko przez Gulczasa...

Odp: Tragedia
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 04, 2006, 10:18:07 »
To jakiś koszmar moje kochane miasto Bydzia nie będzie miało gdzie tankować! Balcerowicz musi odejść...! 

« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 04, 2006, 11:36:36 »
Choć jestem Bydgoszczaninem z urodzenia i zamieszkania mam "nieco" odmienne zdanie:

Wreszcie ten "cud techniki" browarniczej przestanie rozsiewać uciążliwy smród, a wiem coś o tym bo mieszkam i pracuję niedaleko ...

A cena?

- na jakość piwa to chyba negatywnie nie wpłynie - bo z tą jakością to od dawna za dobrze nie było.
- te 85 miejsc pracy, biorąc pod uwagę dość dobrą sytuację na rynku pracy w Bydgoszczy to chyba cena do przyjęcia.

... tak więc tragedii nie będzie!

PS. Na razie przenoszę "po cichu" takie wątki, ale proszę powoli przyzwyczajać się do umieszczania tutaj, w tym specjalnie stworzonym i przyklejonym temacie, linków do wiadomości nie mających jakiegokolwiek związku z grami, lotnictwem czy militariami czyli tym co w szerokim pojęciu uważamy za tematykę Forum.
« Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2006, 13:08:07 wysłana przez Razorblade1967 »