Autor Wątek: Brak wyswietlania ekranu w Falconie po instalacji.  (Przeczytany 1795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pleban

• Gość
Brak wyswietlania ekranu w Falconie po instalacji.
« dnia: Października 30, 2006, 23:52:30 »
Witam

Już nic nie wiem tu trafiłem i  zobaczymy czy nie dostanę ostżerzenia ostrzeżenia. A wracajac do tematu. Po zainstalowaniu  gry  "Falcon 4.0 Allied Force" + patch "Falcon4AF_patch_1.0.7.exe" było wszystko ok! łączyła się z serverem LobbyFalcon.
Do pewnego momentu, gdy wybrałem teren działania nie pokazało się okno wyswietlające film video i gra się za trzymała wydając tylko dzwięk, nie ragując na klawiaturę. Po kilku probach nie przynosząc po prawy od instalowałem grę i za instalowałem ponownie tak samo. Ale efekt był jeszcze gorszy, a mianowicie zamiast planszy z grą był czarny ekran i bylo słychać dziwięk.         

Nie wiem co mam zrobić czy może mi ktoś udzielić wskazowki będę wdzięczny.   
                Mogę podać gg

ORT. Następnym razem poświęć chwilkę na sprawdzenie posta i zdecyduj się czy piszesz z polskimi znakami czy bez. Mazak
« Ostatnia zmiana: Października 31, 2006, 00:34:19 wysłana przez KosiMazaki »

pleban

• Gość
Odp: Brak wyswietlania ekranu w Falconie po instalacji.
« Odpowiedź #1 dnia: Października 31, 2006, 14:13:37 »
Wiatm

Moze mi ktos podac konfiguracje  pod Xp professional jaka versja DX itd.

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Października 31, 2006, 18:20:37 »
Zacznijmy od tego czy w ogóle gra odpala ci się w singlu?

pleban

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2006, 18:05:34 »
Witam

Dzieki za poswiecony  czas.   Chyba były problemy z directX.  Odinstalowałem detonatorem (czy jakos tak )i po ponownym zainstalowaniu wszystko OK!

Gra smiga    tylko malo celow w on-line do stracania