Na początek witam wszystkich forumowiczów i miłośników wirtualnego latania.
Spotkał mnie mały problem z którym nie mogę sobie poradzić dlatego nieśmiało występuję przed szanowną bracią

Jakiś czas temu latałem na LockOn'ie z patchem, wszystko było OK, zabawa przednia itp. Potem na troszeczkę LO poszedł w odstawkę "z przyczyn obiektywnych;)" ale ostatnio zapragnąłem znowu polatać troszeczkę. Jakież było moje zdziwienie gdy zainstalowałem grę od nowa, potem patcha 1.02, zmieniłem w config'u mauseview na true... i okazało się, że np mogę oddalać skalę MFD ale nie mogę jej przybliżyć, nie mogę też zmienić WPN! Sprawdziłem konfigurację i okazało się, że w grze mam jakąś dziwną klawiaturę. Np. próbując przypisać do zmiany WPN klawisz "`" jak w oryginale mam "KEY_KANJI". Zamiast "\" mam "KEY_RIGHTBRACKET" zupełnie jakby była włączona jakaś inna klawiatura. W pierwszym momencie (i pierwszym amoku) usunąłem inne klawiatury z win'a zostawiając tylko polski programisty. I co? I nic. Mogę kolejno "na nowo" zdefiniować klawiszologię ale z racji ilości klawiszy wolę się najpierw poradzić bo może nie ma sensu wyważać otwartych drzwi...

Pozdrawiam i proszę o pomoc.