Widziałem że w jednym z postów Rozorblade pisał że można usunąć tylko nie napisał nigdzie jak ;/.
A tak w kolano chcesz

- nie pozwolę się szkalować

Napisałem o tym i to nie raz
Głównie w temacie
Polish Air Force oraz inne modyfikacje Sił Powietrznych.
Znalazłem poniższy tekst w ciągu kilkunastu sekund - wszedłem do podanego tematu i użyłem funkcji
szukaj ze słowem kluczowym
"numery"
"Zastosowałem bardzo prostą sztuczkę analogiczną do usunięcia numerów z niemieckich Mig-ów. Plik z PL-MOD o nazwie NOMERA-BLACK należy dwukrotnie skopiować i zmienić nazwy powstałych plików na:
1 - RUS-CODE-NUMBERS-SWIFTS (usuwa numer ze skina - "Swifts" Team 44 Kubinka AB)
2 - RUS-CODE-NUMBERS-VER1-Y-W-G (usuwa żółte numery z MiG-ów)"Dodam, że pozostałe numery usuwa się tam samo, a gotowe pliki są w PL-MOD2 PAF 2006 - tam są usunięte wszystkie numery z MiG-ów. Wymieniony mod znajduje się na stronie CombatAce w dziale
CombatACE Forum > Downloads > Lock On: Modern Air Combat > LOMAC Aircraft Mods (darmowa rejestracja) -
http://forum.combatace.com/Aha skina zastępuje 3 tą co w nazwie jest Altenberg czy jakoś tak.
Natomiast w temacie
Programy współpracujące z Lock On - opisy użytkowania - jest nazewnictwo skinów MiG-29 (u nie tylko)
Proponuję poczytać przyklejone tematy w dziale o LO - chyba wszystkie kwestie zmian w LO, te które dotychczas "odkryliśmy" są tam opisane i wyjaśnione "łopatologicznie"