Witajcie
Piszę na tym forum po raz pierwszy,na początku chciałbym pozdrowić wszystkich serdecznie oraz życzyć jak najmniej kłopotów z naszym Iłkiem.
Moja wersja gry to IŁ-2 fb-aep-pf 4.04m
Mam być może banalny problem ale nie mam już siły czasu ani cierpliwości nad tym siedzieć.Mianowicie wygląda to następująco:nie potrafię usunąć informacji z kursem z głównego ekranu gry,mam ustawiony realizm na najwyższy,sprawdzałem już wszędzie,instrukcja do gry,w opcjach w samej grze,szukałem tego w pliku config w katalogu głównym gry,szukałem tego problemu tutaj i nic nie mogę poradzić.Do tej pory latałem na IŁ-2 FB i ogólnie do gry nie miałem żadnych zastrzeżeń wszystko było jak najbardziej w porządku.Korzystanie z busoli w kokpicie dodaje tylko smaku tej pięknej gierce która ma przecież z założenia symulować prawdziwy samolot,dlatego to"niepokonane"info z kursem szczerze mnie dobija i nie mogę na to patrzeć,jak nic się nie da z tym zrobić to wracam do FB.
Proszę Was o pomoc,możliwe że to jest błąd gry,i potrzeba jakiejś łatki,a może jest to bardziej banalne.Pomóżcie.
Pozdrawiam Was i dziękuję.