Witam,
na początku chciałem pozdrowić wszystkich graczy Ilka :].Dokładnie od wczoraj zacząłem grać w tą grę i powiem że jest niesamowita, zwłaszcza grafika oraz zachowanie samolotów w powietrzu – to chyba najlepszy symulator. Grając już w to ok. 4 godzin nauczyłem się w końcu lądować, jednak moje manewry nie są zrobione szczegółowo oraz robię to trochę „inną” metodą niż pokazano w treningu heheheh. Tutaj załączam moje pierwsze udane lądowanie. Film trwa ok. 18 minut, jednak krążąc dookoła lotniska starałem się trochę przyspieszać czas

. Film zawiera chyba 3 starty i lądowania Migiem-9 (na nim się uczę). Oczywiście latam na najmniejszym poziomie trudności :]. Prosiłbym Was o radę: jak poprawić lądowanie i ew. start w którym czuje się już całkiem dobrze.
Link do moich lotów:
http://www.sendspace.pl/file/c277qTSB/Mam też takie pytanie: podczas włączenia autopilota samolot leci w idealnej linii prostej , ja tam nie mogę samolot albo opada albo się wznosi, oczywiście próbowałem ustawić lotki, (chyba) tak żeby leciał idealnie jednak cały czas jest małe przechylenie i tu mam pytanie do Was – jak to zrobić

.
P.S. Pod koniec filmiku jest jak to nazwałem „moje niesamowite lądowanie” (jest również ostatnie) – zachęcam do obejrzenia do końca .
P.S.2. Nie wiem czy ma to znaczenie, ale mam wersję 4.07.
Serdecznie pozdrawiam :]