Hej, pogrywam od czasu do czasu w tą wspaniałą grę jaką jest Ił 2 sturmovik forgotten battles. NIe jestem znawcą lotnictwa, ani "nie wymiatam" w ta gre, wiec mam do was kilka pytan. aha, posiadam wersje 1.22. A wiec: 1) czemu czasem w trakcie lotu, zaczyna mi sciagac maszyne stopniowo w dół, aż do ziemi:/ i nie jestem w stanie z tym nic zrobic? Najczesciej w radzieckich"szczurach". Nawet jak włączam autopilota to on tyż nie może sie z tego wykaraskac. Myslałem, ze moze to byc spowodowane brakiem paliwa, ale czasem ta aparatura niby pokazuje ze jest benzyna(chyba ze źle te wskaźniczki odczytuje, albo po prostu nie działaja?). 2) czy aby w 100% zakonczyc misje musze wyladowac i wjechac w poblize tych namiotow dla samolotow? czy ujest to niezbedne? 3) z jakiej wysokosci i z jaka predkoscia najlepiej zrzucac bomby samolotami szturmowymi? 4) czy to, ze trace ja, lub komputer, samoloty podczas misji ma wplyw na cala kampanie? w sensie czy jest konkretna liczba samolotow dla danej kampanii, czy tylko dla misji, że nie jest to jakby zintegrowane? 5) czy w moja wersje 1.22 moge grac na necie? bo zeby miec nowsza wersje to trzeba chyba znow kupic jakis dodatek tak ? Dziekuje za wysłuchanie i licze na wyrozumiałosc i odpowiedz ;p