Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH  (Przeczytany 443767 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cpr. Aion

• Gość
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH
« Odpowiedź #255 dnia: Marca 06, 2007, 07:00:16 »
Powiem Wam, że się zawiodłem na tym dodatku, a mianowicie myślałem, że te nowe kampanie będą generowane losowo(dynamiczna kampania) a tu mam do czynienia z jakimś ciągiem misji jak po sznurku. Nie występują tam te samoloty którymi bym chciał po latać o prócz TA:)

Owcz4r

• Gość
« Odpowiedź #256 dnia: Marca 08, 2007, 16:07:12 »
Witam! kilka dni temu zainstalowałem demo IŁa Sturmovika! Gierka bardzo mi się podoba i mam parę pytań.
Czy opłaca się kupić Sturmovika?? czy ktoś gra w niego w sieci?...Słyszałem że samodzielny dodatek FB jest gorszy od prequela? Czy model lotu w FB jest naprawdę łatwiejszy (a zatem gorszy) niż w sturmoviku???
Pozdrawiam.

O zapomniałem czy są jakieś serwery do demka IŁ-2 sturmovik???

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #257 dnia: Marca 08, 2007, 16:29:22 »
Pełna wersja kosztuje 19,90.To chyba niewiele?
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #258 dnia: Marca 08, 2007, 17:08:52 »
Chłe chłe mam dobry humor to odpiszę na taki post..
Nie wiem czy się opłaca ja do Iłka wracam regularnie...
Jak chcesz grać w sieci to raczej trzeba mieć wersję 4.08. Wystarczy kupić w Empiku za 170zł dodatek IŁ-2 Sturmovik 1946 (w nim masz wszystkie patchy i gry wchodzące do tej pory w skład iłka) i latać.

Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Owcz4r

• Gość
« Odpowiedź #259 dnia: Marca 08, 2007, 17:13:04 »
Dobrze wiedzieć że ludzie jeszcze w niego grają :001:. Jakiego patcha powinienem zainstalować do gry w sieci? (mówię o IŁ-2 sturmovik)

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
« Odpowiedź #260 dnia: Marca 08, 2007, 17:15:28 »
Czy opłaca się kupić Sturmovika?? 

Odpowiedź jest bardzo prosta- TAK opłaca się kupować Sturmovika, biorąc pod uwagę jego liczne wady i tak jest to gierka pierwsza klasa  :020:.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #261 dnia: Marca 08, 2007, 17:24:43 »
Dobrze wiedzieć że ludzie jeszcze w niego grają :001:. Jakiego patcha powinienem zainstalować do gry w sieci? (mówię o IŁ-2 sturmovik)

2 patche 1.1 i 1.2 do ściągnięcia stąd http://www.ubi.com/US/Downloads/Info.aspx?dlId=26
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

Soley

• Gość
« Odpowiedź #262 dnia: Marca 09, 2007, 13:40:49 »
Cześć, witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna gram w Ił-2 online i mam pewnie banalne pytanie. Co oznaczają akronimy pojawiające się podczas gry np:rgr,S i inne.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #263 dnia: Marca 09, 2007, 13:51:54 »
rgr-zrozumiałem
S!-salut,oddajesz cześć przeciwnikowi,którego pojechałeś albo który Cię pojechał

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #264 dnia: Marca 11, 2007, 16:28:13 »
hdg ? - heading - pytanie o kurs.
alt ? - pytanie o wysokość.
rtb - rolling to base - wracam do bazy.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Bialy_ICE

• Gość
« Odpowiedź #265 dnia: Marca 12, 2007, 12:19:21 »

W starego "sturma" prawie już nikt nie gra.
Nie trać czasu!!!... :002: Kup "1946" sam zobaczysz że jest warto.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #266 dnia: Marca 12, 2007, 12:45:50 »

W starego "sturma" prawie już nikt nie gra.
Nie trać czasu!!!... :002: Kup "1946" sam zobaczysz że jest warto.
To wejdź na starego i będziesz żałował że wydałeś 100 cośtam złotych a nie 19,90.Ja wiem że w dobie internetu oprogramowanie jest dostępne prawie wszędzie ale tym samym nie różni się taki ktoś od wodzów indiańskich którzy za sprzedane  swoje terytoria kupowali nowiutkie samochody Cadillac.A jak je rozbili 100 metrów po wyjechaniu z salonu to wracali do sklepu i kupowali nowe.Nie oto chodzi czy ktoś w to gra czy nie.Dla mnie stary Sturm jest lepszy i takim zostanie

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #267 dnia: Marca 12, 2007, 15:07:42 »
Oj Angel nie zgodzę się tak do końca że lepszy oby dwie gry mają swoje wady i zalety.

Gra Online np
W starym jednak trzeba było umieć szanować energię i masz racje że drażni to w FB jak gościu jest 1000 m pod tobą zaciągnie joya do siebie i cię dochodzi . W nowym to czysta przyjemność z zabijania zwłaszcza w Spitach pełen komfort drag do siebie i wio kręcimy a najlepiej LOL horyzontalnie z małymi przebłyskami walki pionowej i wykorzystania energii czyli typowe N00b arcade kto lepiej wykręci ten wygra .Ale ma ta gra też plusy , nowe mapy samoloty których nie było w starym szturmie .Ktoś lubi Tempesta czy Zero lub Wildcata teren Pacyfiku oraz lotniskowce i inne nowe bajery też się miło pobawi.

Zresztą temat był wałkowany miliony razy. Najlepiej mieć oba simy i po kłopocie
 ;)

Illidan

• Gość
« Odpowiedź #268 dnia: Marca 16, 2007, 10:16:55 »
Mam dziwny problem:

1.Na instrukcji jest napisane że gra jest po Polsku(Jak włączam grę to jest wszędzie Angielski).

2.Za każdym razem jak wejdę do gry musze ustawiać wszystkie opcje od nowa(Wiecie gracz też ma swoje opcje).

3.Jak wchodzę w kampanię to nic tam niema(wciskam na te przyciski ale nic się nie dzieje, nawet okienko nie raczy się otworzyć).

4.Problem powyżej dotyczy także misji pojedynczych.

Działa mi tylko edytor szybkich misji. :015:
Niewiem co na to poradzić(Mam deluxe edition).
Jeszcze coś czego nie napisałem:Do problemu 1,jak wezmę instalacje po Polsku to gra jest po Polsku, ale jak już zainstaluje Ace Expasion Pack to gra zamienia się w Angielski.

A po PIĄTE(5) to Battle Over Europe mi niedziała Nie widze tych pięknych map Normandii które powinny być. :015:

Pewnie nie napisałem na temat i dostanę kulę w kolano.

Tu będzie lepiej. Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2007, 10:29:41 wysłana przez Razorblade1967 »

mentos

• Gość
« Odpowiedź #269 dnia: Marca 16, 2007, 13:12:48 »
Jeszcze coś czego nie napisałem:Do problemu 1,jak wezmę instalacje po Polsku to gra jest po Polsku, ale jak już zainstaluje Ace Expasion Pack to gra zamienia się w Angielski.

Może AEP jest już po angielskiemu ? :P

Ty tą grę kupiłeś? czy ściągnąłeś jakiegoś Torrenta ?