Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH  (Przeczytany 442977 razy)

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH
« Odpowiedź #270 dnia: Marca 16, 2007, 13:17:16 »
Jeśli to oryginał, to ponowne zainstalowanie powinno rozwiązać problem.

mentos

• Gość
« Odpowiedź #271 dnia: Marca 16, 2007, 13:28:11 »
A jeśli to nie oryginał a jakiś torrent zassany z neta to jest to być może jakiś RIP - taka właśnie wersja okrojona ;pp

Illidan

• Gość
« Odpowiedź #272 dnia: Marca 16, 2007, 13:30:38 »
Kupiłem to w Empiku człowieku.
Parę razy ją odinstalowywałem i instalowałem.
Kupiłem ją już drugi raz.

I jeszcze Autorzy zrobili na złość że to sztuczna inteligencja ma najwięcej samolotów a nie gracz.

mentos

• Gość
« Odpowiedź #273 dnia: Marca 16, 2007, 13:34:10 »
Lepiej człowieku idź to wymień i powiedz co sie z tym dzieje bo może zmarnowałeś pieniądze...

Illidan

• Gość
« Odpowiedź #274 dnia: Marca 16, 2007, 13:45:52 »
Na pewno pójdę to wymienić :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
I dzięki za wszelkie rady które niepomogły :004:

« Odpowiedź #275 dnia: Marca 16, 2007, 13:54:36 »
Może wcale nie trzeba będzie nic wymieniać  :004:
Gdzie zainstalowałeś grę? Zainstaluj ją w domyślnym folderze, najlepiej po angielsku, u mnie to pomogło (też mi się zdarzyło, że miałem tylko dostępne quick mission i w dodatku tylko z domyślnymi skinami).
Pozdrawiam

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #276 dnia: Marca 16, 2007, 14:27:41 »
Kupiłem to w Empiku człowieku.
Parę razy ją odinstalowywałem i instalowałem.
Kupiłem ją już drugi raz.
Żeby gra działała prawidłowo musisz grę kupić TRZY razy.Za trzecim razem otrzymujesz na paragonie kod aktywacyjny który wpisujesz w menu głównym gry.Wtedy odblokowujesz dostęp do pozostałych niedziałających funkcji gry.

I jeszcze Autorzy zrobili na złość że to sztuczna inteligencja ma najwięcej samolotów a nie gracz.
Zapewne autorzy i developerzy zrobili Ci na złość bo wiedzieli że TYLKO dwa razy zakupisz grę
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

Offline Bee

• *
« Odpowiedź #277 dnia: Marca 16, 2007, 16:00:15 »
Zrób tak. Instaluj grę w jakimkolwiek miejscu. Nie ma to znaczenia gdzie. Ważna jest nazwa folderu. Miałem tak samo jak ty gdy w nazwie użyłem litery "ł". Gdy zmieniłem nazwę folderu z Ił 2, na Il 2 wszystko było cacy. BOE nie działa bo jest po angielsku, a gra po polsku. Grze brakuje plików w folderze DGen. Gdy będziesz uruchamiał kampanie piknie ci procesor. Wyjdź z gry, wejdź do folderu z grą będzie tam plik tekstowy o nazwie DGen Error. Otwórz go, a tam na końcu będziesz miał napisane jakiego pliku gra nie może otworzyć. Zapewniam cie, że będzie miał końcówkę _pl. Wejdź w DGen i weź ten plik bez rozszerzenia_pl i wpisz mu to w nazwie na końcu i będzie działać. Naturalnie po angielsku, ale będzie. 

Illidan

• Gość
« Odpowiedź #278 dnia: Marca 16, 2007, 16:57:19 »
Dzięki wszystkim bardzo to naprawdę działa!!!!!!!!! :001: :001: :001: :001: :001:

« Odpowiedź #279 dnia: Marca 16, 2007, 18:20:37 »
Żeby gra działała prawidłowo musisz grę kupić TRZY razy.Za trzecim razem otrzymujesz na paragonie kod aktywacyjny który wpisujesz w menu głównym gry.Wtedy odblokowujesz dostęp do pozostałych niedziałających funkcji gry.Zapewne autorzy i developerzy zrobili Ci na złość bo wiedzieli że TYLKO dwa razy zakupisz grę
Moja żona twierdzi, że trzeba jeszcze splunąć trzy razy przez lewe ramię (ale Ona parkuje miotłę na strzeżonym parkingu).
Dzięki Angel za trzeźwe podejście do tematu. Już duszno się robiło.
Leszek

Offline Kos

• Global Moderator
« Odpowiedź #280 dnia: Marca 16, 2007, 19:40:36 »
Ze swej strony informuję niektórych Panów, że ten temat ma służyć pomocą dla początkujących. Nikt Wam też nie każe odpowiadać na zadawane tutaj pytania, szczególnie jeśli nie macie nic do powiedzenia właśnie takim początkującym. A na pewno  odpowiedzi nie powinny być takie jak Kolegi Angela. Jeśli irytują Was zadawane tutaj pytania to ten wątek zignorujcie i jako Asy wirtualnego lotnictwa nie zniżajcie się do zaglądania tutaj. Ośmieszanie kogokolwiek nie należy do dobrego tonu a świadczy jedynie o poziomie intelektualnym odpowiadającego. Ci co chcą udzielić odpowiedzi zrobią to i zrobią to bez wykpiwania zadających pytania.
Dziadek Kos

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #281 dnia: Marca 16, 2007, 19:52:30 »
jako Asy wirtualnego lotnictwa
Gdzie i kiedy padło stwierdzenie że jestem asem?
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"

Sirmati

• Gość
« Odpowiedź #282 dnia: Marca 16, 2007, 20:50:43 »
A na pw tego nie można było zadac??
Aczkolwiek to miejsce dla Angela jako że najprawdopodobniej bedzie zawsze początkującym.

Ps.
Sorry ale mnie zirytowała strasznie tamta odpowiedz i nie wytrzymałem.

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #283 dnia: Marca 16, 2007, 21:07:10 »
A na pw tego nie można było zadac??
Aczkolwiek to miejsce dla Angela jako że najprawdopodobniej bedzie zawsze początkującym.

Ps.
Sorry ale mnie zirytowała strasznie tamta odpowiedz i nie wytrzymałem.

Uau,no to teraz już się poskładałem.

P.S. Uczymy się całe życie.Po za tym Nie irytuj się tak.bo kiedyś z tak błachego powodu Ci żyłka  pęknie.No offense.
Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2007, 21:15:18 wysłana przez I/JG53_Angel »

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #284 dnia: Marca 16, 2007, 21:47:05 »
błachego
Ups..błahego...są jeszcze życzliwi ludzie na tym świecie  :001: