Autor Wątek: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH  (Przeczytany 443088 razy)

Pierdyl

• Gość
Odp: POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH
« Odpowiedź #1965 dnia: Maja 11, 2009, 20:32:24 »
mam ten adres. Kurde teraz mi się przypomniało że jak grałem to leciałem za jednym gostkiem który gonił kolesia z mojej ekipy i jak do neigo strzelałem to byli oni na równej linii ognia, jak zestrzeliłem wroga to strzały przeszły dalej i dostał też kolo z czerwonej drużyny - jego też rozwaliłem ale nie chcący. chciałem mu tylko pomóc xD I nagle mnie wywaliło. To możliwe że mi zablokowali nr IP przez to????

« Odpowiedź #1966 dnia: Maja 11, 2009, 21:13:49 »
myślę że nie,zauważ że twoje statystyki mówią o tym że już paru masz na koncie ze swojej drużyny. a ostatnie twoje strącenie miało miesce o 11 53 na seafire mk III  i dlatego odjęło ci 300 punktów.także nie jest to powód usunięcia cie z serwera.

Pierdyl

• Gość
« Odpowiedź #1967 dnia: Maja 11, 2009, 22:32:41 »
W sumie to masz racje... Kurde to nie wiem co jest grane teraz. Może w końcu samo przejdzie.

Ps: Z tego co widze to jesteś świetnym pilotem! Ja jestem raczej początkujący, może kiedyś będziesz miał czas byś pokazał mi kilka sztuczek, trików dał kilka porad? :)

« Odpowiedź #1968 dnia: Maja 12, 2009, 11:42:08 »
nie przesadzaj są dużo lepsi piloci i od nich mozna sie dużo rzeczy nauczyć.ja osobiście latam i obserwuję a porad udzielają mi koledzy.latać i patrzeć to jest podstawa osiągania dobrych wyników.teraz nie gram gdyż od dwóch tygodni mam prawą rękę w gipsie i dopiero po całkowitym wyleczeniu wracam do latania na AAA.pozdrawiam i udanych lotów.

« Odpowiedź #1969 dnia: Maja 12, 2009, 12:26:22 »
mam ten adres. Kurde teraz mi się przypomniało że jak grałem to leciałem za jednym gostkiem który gonił kolesia z mojej ekipy i jak do neigo strzelałem to byli oni na równej linii ognia, jak zestrzeliłem wroga to strzały przeszły dalej i dostał też kolo z czerwonej drużyny - jego też rozwaliłem ale nie chcący. chciałem mu tylko pomóc xD I nagle mnie wywaliło. To możliwe że mi zablokowali nr IP przez to????
   Nie wiem jak jest na AAA, ale niektóre serwery mają ustawione chyba autokick po jakiejś tam liczbie "frendly  kill" i ban na dzień lub dwa, żeby ochłonąć  :002:. A być może Przywaliłeś adminowi, albo jego koledze i się wkurzył... A na poprawę statystyk Masz jeszcze dużo czasu i z własnego doświadczenia wiem, że bez "spadania" się nie obędzie,oj nie obędzie! Nagrywaj walki, potem Oglądaj na spokojnie i Wyciągaj wnioski.

pozdr

Pierdyl

• Gość
« Odpowiedź #1970 dnia: Maja 12, 2009, 18:32:28 »
Teraz dopiero zauważylem!!! "Pierdyl is on the ban list!" taki komunikat mi się pojawia u góry po lewej tam gdzie się gada. Czyli jednak zostałem zbanowany! co teraz? Jest jakiś sposób na obejście tego bana? Zmiana IP? (nie wiem co gdzie i jak??). No kurde To jest nie sprawiedliwy ban! Chciałbym aby było tak jak bluesbrat pisze, że po dniu/dwóch ban sam minie, a co jeśli nie? Na moim profilu na AAA chyba nie ma żadnej notki o banie

Pierdyl

• Gość
« Odpowiedź #1971 dnia: Maja 12, 2009, 20:33:04 »
Dowiedziałem się że  zmiana nr IP nic nie da (mam neostrade i zmienia mi sie co 24h). Chyba znalazłem rozwiązanie ale nie wiem jak tego dokonać xD może po prostu zarejestruje się jeszcze raz na HyperLobby? Tylko jak usunąć wszystkie moje dane z HyperLobby tak abym mógł się zarejestrować tam jeszcze raz pod innym nickiem? Próbowałem, wywalałem z "dodaj usuń programy", później resztę z "program files" ale to nic nie dało... Po ponownej instalacji nadal jestem jako Pierdyl !!! Wie ktoś może jak to zrobić?

« Odpowiedź #1972 dnia: Maja 12, 2009, 21:07:12 »
musiałeś nieźle na rozrabiać skoro masz blokade.osobiscie nigdy takiej sytuacji nie miałem ale może na forum AAA coś na ten temat piszą.

« Odpowiedź #1973 dnia: Maja 12, 2009, 21:12:06 »
Też mam bana od półtora miesiące. Nie wiem za co. Na forum nikt nie chce mi nic powiedzieć. Po prostu kiedyś chciałem wejść na serwer i widzę bana :)
W sumie mi to wisi, Skies of Valor albo Fire o wiele lepsze do rekreacyjnego grania.
Miejsce na Twoją reklamę.

Pierdyl

• Gość
« Odpowiedź #1974 dnia: Maja 12, 2009, 22:10:14 »
Wcale nie narozrabiałem! Już pisałem jak to było. Pamiętam że jeszcze w tej samej misji jak grałem to przy starcie kiedy już ruszałem to jakiś amerykaniec nagle się pojawiał tuż przede mną i chyba z 3 razy nie zdążyłem wyhamować. Serwer u góry kilka razy pisał, że strąciłem gościa z ziemi xD Później ten wypadek który już opisałem i dupa blada wywalili mnie...

Nikt nie wie jak wywalić stary nick z HyperLobby i zarejestrować się na nowo?

Offline Minamir

• 16th VTFS
  • *
« Odpowiedź #1975 dnia: Maja 12, 2009, 22:59:28 »
W oknie HL masz dwa "paski" - Callsign i Password. Klikasz w polu Callsign, kasujesz stary nick i wpisujesz nowy.

Pierdyl

• Gość
« Odpowiedź #1976 dnia: Maja 12, 2009, 23:05:50 »
Działa!! xD Wielkie dzięki :)

« Odpowiedź #1977 dnia: Maja 27, 2009, 19:24:23 »
Witam,jestem nowym użytkownikiem i od niedawna gram w IŁa wersję FB czytając trochę forum co nieco się nauczyłem jednak prosił bym o jakieś rady o podstawowych manewrach ofensywnych i defensywnych,wprawdzie znalazłem kilka linków ale nic z nich nie obczajam to tez prosił bym o podanie jakiś stronek gdzie to jest w miare przystępnie wytłumaczone o to mój e-mail nado20@wp.pl z góry dziękuje.

« Odpowiedź #1978 dnia: Maja 29, 2009, 14:06:21 »
 Oto bardzo ciekawa strona poświęcona symulatorom lotniczym-http://yoyosims.pl/
W dziale ''SZKOŁA PILOTA''znajdziesz wiele ciekawych informacji na temat prowadzenia walki,sterowania silnikiem i tp.Oczywiście teoria z praktyką nie zawsze idzie w parze więc podstawa to ćwiczenia praktyczne i dobre poznanie maszyny.Najlepiej latać na jednym typie i poznać jego wszystkie wady i zalety(niema idealnego samolotu).Powodzenia!

VakoSS

• Gość
« Odpowiedź #1979 dnia: Maja 29, 2009, 17:53:52 »
Mam trochę pytań. Dopiero zacząłem grać w IŁ-2 1946.
Dlaczego nie mogę latać każdym samolotem? Jeśli da się to odblokować, to jak?
I dlaczego nie mogę grać po necie?