Widzę że trzech z forum nie nadaje się na nauczyciela, bo pewnie po setnym tłumaczeniu -pacjętowi- jak lądować , znalezli by go po IP i uduśli lub coś gorszego zrobili.
Panowie jeśli ktoś pierwszy raz ma do czynienia z tą grą i chce się nauczyć nawet tego lądowania i nie wie jak to robić poprawnie wiec szuka informacji w necie. Znajduje to forum, myśli może tu pomogą mi, więc czyta temat wyżej wymieniony, a wnim że: jak nie umie tego i tamtego itp. to jest:
totalnym beztalenciem albo pierdołą-albo jest leniem i nie chce mu sie poczytac, poszukac materiałów w necie. Wiec co sobie pomyśli o was- A: że pewnie urodzilście się pilotami i już w kołysce trenowalście smoczkiem manewry- to sarkazm- B: że z was egoistyczne świnie zadufane w sobie lub coś gorszego, i zacznie wysyłać wam posty co chwila zmieniając nicka, a w nich przekleństwa itp. To są tylko przykłady. Nie każdy jest wyrozumiały i odniesie się do tego z dystansem. Sami prowokujecie takimi wrażeniami na temat kogoś innego. Zauważcie panowie że nie każdy jest takim asem jak wy i nie każdemu wychodzi to nawet za setnym razem, a sam materiał znaleziony w necie też musi być jakoś inaczej zinterpretowany lub przetłumaczony łopatologicznie komuś kto nie miał stczności z manewrami czy nauką strzelania.
Sam się uczę dopiero i przyznaje się że ze mnie lama i nie wszystko mi wychodzi no ale przepraszam bardzo znaczy to że jestem beztalęciem czy pierdołą? Wydaje mi się że nie,
ja poprostu potrzebuje wiecej czasu i kogoś kto mnie tego nauczy. I to dotyczy również innych ludzi tych bardziej pojętnych i tych mniej, albo inaczej nie mniej tylko takich co nie umieją się skupić jak inni. Dotyczy to przeważnie ludzi skrytych w sobie lub słabych emocjonalnie, podatnych na stres bardziej niż inni. Co do bandyty, jak chce to niech uczy- oby takich wiecej-a wy cieście się, bo jak żle nauczy to nie bedziecie mieli problemu z spuszczaniem takiego do ziemi.
Panowie jak można prosić to nie prowokujcie takimi stwierdzeniami i nie zniechęcajcie ludzi- TO FORUM JEST ABY POMAGAĆ NIE ODSTRASZAĆ
Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam ale wydaje mi się że mam racje