Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Hangar
»
Lock On/Flaming Cliffs/Flaming Cliffs 2.0/Flaming Cliffs 3/Flaming Cliffs 2024
»
Wątek:
Pomysł na kolejny zespół akrobacyjny w LOMAC 1.02.
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Pomysł na kolejny zespół akrobacyjny w LOMAC 1.02. (Przeczytany 1422 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
41elt_Mistrzu_PL
Gość
«
dnia:
Grudnia 23, 2006, 10:29:06 »
Witam jestem nowy więc na początku się przedstawie nazywam się Przemek ale mniejsza z tym
mam pomysł aby założyć zespół akrobacyjny na samolotach MIG-29A lub na SU-25 Mozę "SU" się do tego nie nadaje ale do tej maszyny trzeba wiele precyzji i trudno się robi akrobacje typu "Pętla". Oczywiście nie będzie od razu to wszystko na początku cud malina bo wiadomo musimy poćwiczyć itp. JA osobiście latam na LOMAC 1.02 jeśli jest jakiś chętny proszę o zgłoszenie się mój numer GG.8614892
PS. Mozę te pytanie będzie trochę lamerskie lecz mam pytanko jak się włancza celownik optyczny w SU-25 tak aby wyświetlał mi wysokość prędość . Z góry dziękuje i porsze o komentarze Jak i o zgłoszenia
«
Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2006, 10:34:49 wysłana przez Razorblade1967
»
Razorblade1967
Odp: Pomysł na kolejny zespół akrobacyjny w LOMAC 1.02.
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudnia 23, 2006, 10:38:32 »
Witam na Forum i mam uwagę:
Proszę nazywać wątki w sposób jasny i mówiący o tym co zawiera jego treść! Nazwa, którą użyłeś
"Pomysł!"
nie mówi NIC.
Takich prób stworzenia zespołów akrobacyjnych było już kilka (z różnym skutkiem), ale życzę powodzenia w tworzeniu Twojego własnego.
Pozdrawiam
PS. Czy Twój nick świadczy o jakiś związkach z 41elt? Jeśli tak to daj znać na PW - bo poszukuję informacji o MiG-ach tej eskadry, przydatnych do pracy nad kolejnym wcieleniem PL-MOD czy po prostu przy polskich skinach.
Kusch
Global Moderator
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudnia 23, 2006, 10:57:46 »
A ja myślę, że to prowokacja, ktoś kto ma w nicku 41elt powinien wiedzieć, że w Su-25 wszystkie dane odczytuje się jedynie z klasycznych przyrządów, a złączka do link16 jest pod fotelem obok szyny danych MIL-STD-1553B (taki różowy przewód)
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"
http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg
41elt_Mistrzu_PL
Gość
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudnia 23, 2006, 11:08:19 »
Niestety niegdy nie latałem Su-25 dopiero niedawno zacząłem coś próbować z tą maszyną. Pozdrawiam i dzikuje za odpowiedz
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych
»
Hangar
»
Lock On/Flaming Cliffs/Flaming Cliffs 2.0/Flaming Cliffs 3/Flaming Cliffs 2024
»
Wątek: