Autor Wątek: Będzie nas więcej...  (Przeczytany 26245 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grabarz

• *
  • FW-190 Fan
Odp: Będzie nas więcej...
« Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 17, 2007, 21:12:38 »
Gratuluję wszystkim i cieszę się niezmiernie z wami, bo "każdy nowy obywatel szczególnym dobrem narodu" :002:
Liczę na to, iż zapragniecie mieć co najmniej trójkę potomstwa, wszak przyrost naturalny jest bardzo ważny  :021:

Metzger

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 17, 2007, 22:44:52 »
Cieszy mnie regeneracja biologicznej substancji Narodu. Serdeczne gratulacje!!  :020:

« Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 17, 2007, 22:46:48 »
Gratulację , "Takie będą Rzeczypospolite..."  czy jakoś tak :D
Go to your brother
Kill him with your gun
Leave him lying in his uniform
Dying in the sun.

Offline Kwazar

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 17, 2007, 23:15:04 »
Ja również dołączam sie do gratulacji dla przyszłych rodziców.  :564:
Cieszyłem się tak samo dziewięć miesięcy temu a od dziś  :banan  :banan moja radość jest śliczną małą dziewczynką, która według domysłów i różnorakich teorii teściowych, ciotek, znajomych itp. miała być chłopczykiem  :002: . Przyjście na świat nowego człowieka jest czymś totalnie niesamowitym  :karpik i myślę, że każdy przyszły tatuś powinien w tym w pełni uczestniczyć....
pozdrawiam
"Watching the stars from 39,000 feet with a granola bar in one hand
and a cold bottle of water in the other is a great way to unwind" K. Rosenkranz - Vipers In The Storm

Offline martin

• *
  • Szpieg z krainy jaszczompów
« Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 18, 2007, 00:23:56 »
A co tam, też się pochwalę od 30.03.2007 mam syna  :banan. Młody od malenkości osłuchuje się z rykiem 16tek, na razie go nie wzruszają (nie sa w stanie obudzić). Niestety obawiam się że wyrośnie przez to na farmera zamiast na poważną kufaje ;(. Za to ulubionym samolotem córki jest Fishbed 9351 z Krzesin :D

Marcin
Sundowner:U nas jest w czym wybierać - do każdej roboty odpowiednie narzędzia.
Schmeisser: U nas się wysyła 1000 MiGów, mogą być puste.

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 18, 2007, 01:49:59 »
Ja ja  też gratuluję echh szkoda że dzieci jak mnie widzą to się boją i płaczą ZŁOOO wcielone buhaha .A ja taki miły jestem do rany przyłożyć i od razu gangrena  :twisted:  ;)

Offline Marzen

• *
  • Dzban Fan :)
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 18, 2007, 08:01:04 »
Gratulację , "Takie będą Rzeczypospolite..." ...

Dlatego Sobilak i Yowka od "maleńkości" dbajcie o dobre wychowanie dzicięcia  !!  :021:

Offline Egon

• *
  • Szanowne GG: 5415434
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 18, 2007, 08:04:59 »
Gratulacje!
(Marzen dobrze zaczyna  :002: wyrośnie i będzie wszystkich wymiatał  :karpik )

Pozdrowienia
"Myśliwiec - Na ziemi człowiek normalny jak każdy inny - w powietrzu staje się szaleńcem szybkości, człowiekiem-błyskawicą" Arkady Fiedler "Dywizjon 303"

« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 18, 2007, 09:08:23 »
Ze zdjęcia wnioskuję ,że boom & zoom ma już opanowane . Z naciskiem na BUM! ;).
  Uroczy bobasek!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 18, 2007, 09:54:46 »
Marzen a jak ta sytuacja ma się do Twoich modeli kartonowych? Pytam z perspektywy ojca, kiedyś modelarza :D
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline zack

• *
  • Moonhunter.
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 18, 2007, 10:02:17 »
Jakże przyjemnie się czyta takie posty....
W telewizorni mądre głowy wieszczą jakieś Apokalipsy urojone bo "dramatycznie spada przyrost naturalny...etc..."
Bzdura totalna moim zdaniem - a kilku kretynów ubranych w garniturki z partyjnym znaczkem w klapie usilnie próbuje przekonać społeczeństwo że "gdyby nie becikowe, to...."
Jeszce raz Wszystkiedo Dobrego dla Oczekujących!
:001:

Marzen a jak ta sytuacja ma się do Twoich modeli kartonowych? Pytam z perspektywy ojca, kiedyś modelarza :D

A to jest dobre pytanie - co prawda sam potomstwa jeszcze nie posiadam (przynajmniej nic o tym nie wiem  :020:), ale ostatnio odwiedzili mnie znajomi.
Posiadają na stanie dziecko płci męskiej sztuk jeden, wiek 19 miesięcy.
Taki mały PanzerKampfWagen - totalny destruktor.
Straty: poważnie naruszona kolekcja modeli starych samochodów, ściana pomazana czekoladą (?), jak również ręce odbite na ekranie telewizora - po trzech dnaich w końcu zeszło....  :021:

Bis zum bitteren Ende.

Offline Marzen

• *
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 18, 2007, 10:50:18 »
Co do Juniora (wiek 10 miesięcy) to na razie joy tylko jak przestaną działać inne zabawki (jakże szybko się dzisiaj nudzą), a jakoś muszę go zatkać, żeby nie wrzeszczał o 6 rano (tak zazwyczaj wstaje) i nie obudził wszystkich w domu :021:

Co do modeli to niestety różowo nie jest - efekt taki, że prace przy Iskrze od dłuższego czasu stoją - nie ma mowy robić jej przy Juniorze. Zaczyna chodzić, więc za niedługo będzie z niego total destroyer  :008: Więc trzeba szybko kończyć Iskrę a później zawiesić modelarstwo na kołku dopóki nie zacznie kleić ze mną - czyli na jakieś 15 lat  :003: Ale na kilku zdjęciach widziałem Kusch, że wy macie bliżej do reaktywacji niż ja  :D
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 18, 2007, 10:55:35 wysłana przez Marzen »

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 18, 2007, 11:11:32 »
No nie wiem, w czerwcu mi córa na świat przychodzi  :020: Ale mawiają, że dziewczynki są grzeczniejsze lololol
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Marzen

• *
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 18, 2007, 11:21:16 »
No nie wiem, w czerwcu mi córa na świat przychodzi  :020: Ale mawiają, że dziewczynki są grzeczniejsze lololol

hahahahaha - gratuluję !!! No proszę - temat sie rozwija - coraz to nowsze osoby się przyznają, że ktoś tam jest w drodze  :020:

Offline Sobilak

• *
  • Mały; 195cm/112kg reszta proporcjonalna:-)
« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 18, 2007, 11:56:12 »
Gratulacje :010: :010: :010: :001: :001: :001:, dla wszystkich którzy się przyznali, lub zamierzają przyznać.
Na niebie są dwa typy maszyn "myśliwce i ich ofiary"