Autor Wątek: Czy Lock On chodzi stabilnie ?  (Przeczytany 3663 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Czy Lock On chodzi stabilnie ?
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 19, 2007, 23:05:00 »
Wziąłem to pod uwagę pisząc w poprzednim poście że na średnich powinno być znośnie.

Weź w końcu zainstaluj tę grę (demo FC jak nie masz pełnej wersji) i sprawdź jak to działa empirycznie a nie od trzech dni zadajesz lekko bezsensowne pytania na forum.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

misio-jedi

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 20, 2007, 00:43:20 »
A zebym to ja mial czas...  :005:

« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 20, 2007, 11:13:27 »
U mnie działa bez problemu na 1280x800, z włączonymi lusterkami (X700 128MB, Turion 1,8GHz, 1GB RAM)- tj., pomijając problemy ze stabilnością  :001:
Tylko dlaczego mówisz o 1024x768 "w okienku"- chodzi o okienko, czy czarne "paski" po bokach (ja to wyłączyłem i niezależnie od rozdziałki, zawsze mam fullscreena)?

« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 20, 2007, 11:42:45 »
Ja w Locka gralem na starym kopie: Ath 1700+, 512MB i radeon8500 czyli odpowiednik GF3. Detale srednio-niskie, ale gra byla plynna.

Kapitan Bomba nie pie...li się z kosmitami.
Nap.....la z karabina, nie pyta.
Kapitan Bomba, i nie ma ch..a!

misio-jedi

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 20, 2007, 20:25:06 »
A co lepiej chodzi - Lock On czy Flaming Cliffs ? (Mam oba dema)

« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 20, 2007, 23:22:36 »
Flaming Cliffs. Pozatym do niego jest więcej dodatków i mini-modów, które powodują wzrost FPSów.

misio-jedi

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 04, 2007, 00:41:45 »
Jeszcze jedno pytanko,

- mam demo Lock On (demo Flaming Cliffs gdzies mi sie zapodzialo) i moglbym je zainstalowac, ale mam opory.
Po pierwsze slyszalem ze to demo kiepsko dziala (zawiera bledy ktore w pelnej wersji poprawiono), po drugie nie lubie instalowac dem, bo to zasmieca rejestr.

Chcialoby sie polatac (i wyprobowac wreszcie Lock On), akurat mam przed soba dlugi weekend bo chwilowo w UK siedze, a pudelko z Lock Onem w Warszawie zostalo wiec szkoda mi nawet tych siedmiu funtow bo po co kupowac drugi raz to samo.

Tak wiec nie wiem - warto instalowac to demo czy lepiej poczekac az bede w Warszawie ?... (czyli za 2 miesiace)

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 04, 2007, 00:52:54 »
Demo FC zawsze można "odpodziać", tylko nie pytaj już proszę, czy warto się z tego powodu rejestrować:
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en

Różnica jest taka, że w demie FC masz Su-25 i A-10 (ten pierwszy z advanced fligh model), a w demie 1.00 jest o ile jeszcze pamiętam MiG-29, więc do wyboru.

po drugie nie lubie instalowac dem, bo to zasmieca rejestr
W stopniu nie mniejszym niż instalowanie pełnych wersji gier. A dla czyściochów jest masa darmowych programów w stylu http://www.ccleaner.com/

misio-jedi

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 04, 2007, 01:01:41 »
Dzieki za odpowiedz.
Tylko co bedzie jak sie napale na Flaming Cliffs, a pelna wersje mam tylko podstawowa ?

No i Flaming Cliffs pewnie bardziej wymagajace sprzetowo, co prawda kolega juz tu napisal ze sa dodatki do optymalizacji, ale one zapewne z demem nie wspolpracuja.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 04, 2007, 10:01:15 »
Minęły 3 tygodnie, a ty dalej się zastanawiasz? Zawsze tyle czasu podejmujesz decyzje?  :118:
Zamiast "co będzie jak/podobno/słyszałem że/chyba" zainstaluj wreszcie i sam sprawdź! Na twoim miejscu dawno bym zwariował, gdybym codziennie zastanawiał się "a może dzisiaj zainstaluję LO". :P
DCS/FSX/AC/pCARS

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 04, 2007, 10:45:33 »
Tylko co bedzie jak sie napale na Flaming Cliffs, a pelna wersje mam tylko podstawowa ?

To kupisz FC. W UK można kupić komplecik LO Gold  (goły + FC) za 15 funtów:
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=RM02730&title=lock_on_gold

Następny Twój post ma się zaczynać od "Zainstalowałem Lock On i....." albo zacznę strzelać.

Temat wyczerpany.