Autor Wątek: Teatrzyki  (Przeczytany 2432 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MG

• Gość
Teatrzyki
« dnia: Kwietnia 19, 2007, 18:05:00 »
Witam ponownie.

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat dostępnych teatrów działań. Interesują mnie teatry dla SP i FF3.1. Jakoże OF 4.4.1 nie działa porywająco szybko na moim sprzęcie a teatrów dla RV chyba jeszcze nie ma. Które z nich są już w pełni grywalne ?

Pozdrawiam

MG

Offline Marzen

• *
  • Dzban Fan :)
Odp: Teatrzyki
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 19, 2007, 21:07:34 »
Hej.

Sporo (jeśli nie wszystkie dostępne) teatry są opisane na :013: tej stronie. Oczywiście są też linki żeby sobie pościągać. Na forum tej strony są subfora poświęcone każdemu teatrzykowi z osobna. Część dawno nieaktualizowana, ale poszperaj - może Cię zainteresują. Ostatnio ukazała się jakaś nowa beta Operation Desert Storm ale jest robiona pod AF RV i OF. Ale gdzieś tam jest info o wcześniejszej wersji - zdaje się że była pod FF3 ale pewien nie jestem.

MG

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 27, 2007, 18:35:04 »
Oczywiście znam tą stronę. Chodziło mi o subiektywną ocenę kilku najbardziej kompletnych teatrów, bo nie da się ukryć, że prace nad większością z nich utkęły w szczerym polu. Nie mniej jednak ODS oraz ITO2 pozwalają patrzeć w przyszłość z umiarkowanym optymizmem.

MG

Solo

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 07, 2007, 18:47:14 »
Ja w zasadzie mam podobne pytania.
Nie udało mi się zainstalować Operation Desert Storm, ale ciągle mam ochotę na polatanie sobie w pustynnych plenerach.
Co mi polecicie? Najchętniej coś sprawdzonego, przetestowanego i niezabugowanego.