Witam.
Najbardziej podobała mi się wypowiedź Razorblade1967 konkret facet jesteś i masz dużo racji.
Nasunęła mi, się jedna myśl czytając wasze powody znudzenia się lockiem.
Myślę, że po części jest to nasza wspólna wina, nie potrafimy pójść na kompromis, obrażamy się za pierdoły, lista jest spora.
Moim zdaniem, jeżeli ktoś stawia server i misje powinien wziąć pod uwagę utworzenie dobrej zabawy, ale nie tylko dla siebie, lecz też dla innych, Uważam też, że wszyscy powinniśmy być bardziej elastyczni i mniej marudliwi.
Przykład- jeżeli Razorblade robi misję przy której spędza dobrych kilka godzin to w momencie kiedy szukamy dla siebie samolotu to nie marudzimy zajmujemy samolot nam przygotowany i szanujemy to że ktoś dla nas tracił cenny czas. Sądzę też, że nawet, jeżeli komuś coś się nie podoba to powinien o tym rozmawiać i przekonywać do dokonywania zmian na forum po zakończeniu lotów i pod żadnym pozorem nie strzelać focha.
Qrdl przyjacielu bardzo lubię latać z tobą. Dzięki wspólnej walce dużo się mogłem od ciebie nauczyć. Z lataniem u ciebie był jednak mały problem i większość ludzi się przez to znudziła.
Non stop ta sama misja te same zasady ten sam obszar. Sądzę, że powinieneś był mieć przygotowanych kilka misji z rożnymi zasadami z różnym uzbrojeniem i terenem działań.
Podobała mi się kiedyś akcja z czołgami ostrzeliwującymi nasze lotnisko było wtedy super.Edytor misji daje nam sporo mozliwości tworzenia dobrego klimatu.
Chcę jeszcze dodać, że w tym marudzeniu miałem swój udział i obiecuje uniwersalna postawę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Maverickdan\
PS. Do tej pory nasza wspólna zabawa wyglądała bardzo egoistycznie i to był gwóźdź do trumny, dopóki nie zaczniemy szanować swoich potrzeb nie będzie fajnej zabawy.