Witam. Mam na imię Bartosz, jestem z EPLL. mam 16 old years

i mam do was prośbę o pomoc.
Latam na FS2002 <--- Tak to ten staroć. Latam na nim już ok 4 lat, w ciągu tych 4 lat wiele się nauczyłem.
Na początku nie było łatwo nie wiedziałem nawet jak wystartować. Lecz z biegiem czasu doskonaliłem się.
teraz bez problemu podchodzę na ILS, ląduje manualnie w burzy, siadam bardzo mięciutko, znam bardzo dobrze nawigacje. jedyny mankament to angielski. Ale uwaga ja latam tylko w FS-ie nie internetowo.
Próbowałem wielokrotnie rejestrować się na VATSIM ale jedno wielkie G z tego wychodziło. Trochę mi przykro że na PL VATSIM nie zadbali nawet o kontakt i pomoc z chętnymi do latania, nie podali E-mailu!!
Posiadam pełne zestawienie wszystkich scenerii wszystkich 12 głównych lotnisk. Naprawdę chciałbym spróbować swoich sił na VATSIM. Bardzo mnie to wciągnęło i chciałbym jeszcze bardziej pogłębić swoją wiedzę o FS. W związku z tym bardzo proszę wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc

Pokierowanie mnie przez tą trudną drogę rejestracji i pomoc w pobraniu odpowiednich programów. Pozdrawiam Bartosz.